epanastaths twn 30e ana emfanish.psofos mazi me ton xristodoulo.
Printable View
epanastaths twn 30e ana emfanish.psofos mazi me ton xristodoulo.
Ευτυχώς που υπάρχει και ο hcpunks να δίνει τη σωστή γραμμή:!:
Κατά τ'άλλα:
Πλέκω στιχάκια με κάποιο χιούμορ
μ' αρχή και τέλος σαν τον Αίσωπο
Νιώθω σαν κάτι γκομενούλες του σαράντα
που πλέκαν κάλτσες για το μέτωπο
Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς, μωρό μου,
για δες πως με κοιτάει η σπιτονοικοκυρά
Κοίτα ποιοι παίρνουν τα τραγούδια μου, μωρό μου,
και τα πουλάνε σαν απορρυπαντικά
Γιατί θαρρείς ότι δεν κόβω τα μαλλιά μου
γιατί φοράω σκουλαρίκια χαϊμαλιά
Είμαστε αιχμάλωτοι στο σπίτι μας, μωρό μου,
και πρέπει να 'χουμε σαφή διακριτικά
Μα όσο υπάρχουν απλωμένα στα μπαλκόνια
των πολυκατοικιών, άσπρα σεντόνια
δε φοβάμαι
'Αραγε μέχρι πότε αλήθεια θα κρατήσει
αυτή η ανακωχή μεταξύ των ενοίκων
Πλέκω στιχάκια κι έχω ενα φόβο
να μη χτυπήσει το τηλέφωνο
και ειν' ο τύπος απ' το κράτος που ελέγχει
αν υπακούει το φερέφωνο
Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς, μωρό μου,
να μην αφήνεις το παράθυρο ανοιχτό
Κοίτα πώς κρέμονται οι αυτόχειρες φαντάροι
με τις θηλιές απ' της σημαίας τον ιστό
Οι παλιοί μας φίλοι για πάντα φύγαν
κουνώντας μαντηλάκι καλαματιανό
Παίζουμε μόνοι μας στο θέατρο, μωρό μου,
κι οι θεατές θα βλέπουν κάποιο τελικό
polu kalos.-
δεν ξέρω τι λέτε οι άλλοι αλλά. π.χ.
ΕΛΤΑ ΗΛΠΑΠ ΗΣΑΠ ΟΣΕ
ΟΓΑ κ' ΦΠΑ
ΕΠΕ ΟΕ ΑΕ ΥΠΕ
Κουπλέ
ΔΕΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΗ ΟΤΕ
ΚΥΣΙΛ ΚΥΣΕΑ ΑΓΕΤ ΑΓΕΣ
ΚΚΕ ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΤΕΕ
ΑΤΑ ΑΤΕ ΕΤΒΑ ΕΤΕ
ΟΑΣΑ ΤΘΔΕ
ΠΕΡΠΑ ΚΕΠΑ ΑΚΕΠ ΠΑΕ
Κουπλέ
ΔΕΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΗ ΟΤΕ
ΚΥΣΙΛ ΚΥΣΕΑ ΑΓΕΤ ΑΓΕΣ
ΚΚΕ ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΤΕΕ
ΕΔΙΚ ΕΡΕ ΕΝΕΠ ΝΔ
ΚΚΕ-ΜΛ
ΕΙΝΑΠ ΕΣΥ ΓΕΣΕΕ ΔΣ
ΖΟΥΛΟΥ
ΔΕΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΗ ΟΤΕ
ΚΥΣΙΛ ΚΥΣΕΑ ΑΓΕΤ ΑΓΕΣ
ΚΚΕ ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΤΕΕ
δεν ξέρω τι λένε πολλοί πάντως εγώ τον γουστάρω τον Πανούση
Quote:
Originally Posted by Weiss
για τον Καραμπελιά θα πρέπει να αστειεύεται, εκτός αν το κομμάτι γράφτηκε πριν το 1990, δεν θυμάμαι από πότε είναι.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
An den kamnw kapoio la8os einai tou '86 to tragoudi, eimai sigouros pws einai prin to '90 pantws.
Ο άνθρωπος έχει γράψει απίστευτα κομμάτια με στίχους που τσακίζουν κόκκαλα. Είναι πολύ παραπάνω από ένας "σατυρικός καλλιτέχνης" (trendy term). Αρχίζει ξανά παραστάσεις από 24/1/08. Όσοι πιστοί...
ροφλ.Quote:
Originally Posted by Atheist
Quote:
Originally Posted by Rush
dsfsdafsdfasdfs που????????????????????????
Από την Πέμπτη 24 Γενάρη 2008, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης [με τους συνήθεις συνεργάτες του] έρχεται αντιμέτωπος με το δικό του teras που ελλοχεύει στο διαδυκτιακό τόπο mounial.gr. Αφού είδε και αποείδε [το Χάρο με τα μάτια σου] στήνει ένα musicult με δομημένα βρομόλογα στο χώρο θεαμάτων Luna Dark επί της Ιεράς Οδού στον Αριθμό 30 [τηλ: 210-3460377], όπου θα παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σαββάτο στις 10:30 και κάθε Κυριακή στις 9:30. Η σάτιρα [μακριά από εμάς], ο Αριστοφάνης, ο Στηβ Κακέτσης, ο Λάκης, ο Μάκης, η Σούλα, τα κατσαριδάκια μου γλυκά, δεν έχουν καμία σχέση με τα δομημένα βρομόλογα του επί της ουσίας βαθειά συντηρητικού Πανούση.
http://www.tzimakos.gr/style/menubgr2.gif
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Δεν με ενδιαφέρει το τι πρεσβεύει,το τι τραγουδάει ή το τι χρώμα σώβρακο φοράει...μόνο και μόνο για την παρωδία μιας διαφήμησης του γιαρτιού total που είχε κάμει στα μέσα των 90's αξίζει μία θέση στον παράδεισο και στις καρδιές μας.
http://www.youtube.com/watch?v=dgy62xCARnw
αυτο και μετα αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=J1qQrFLzhd0
κλεινοντας με Nightstalker - Use
και μετα καπου στο δρομο μας πετυχε η αλλαγη του χρονου
με λοιπα βλασφημα και γηπεδικα συνθηματα, στα στενα της Ανω Πολης
respect για τον τζίμη.
Αγωγή ύψους 75.000 ευρώ
Αγωγή ύψους 75.000 ευρώ κατά του Τζίμη Πανούση κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας συνταξιούχος αστυνομικός, «θύμα» τηλεφωνικής πλάκας του καλλιτέχνη. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 28 Φεβρουαρίου του 2001, στη1.15 το πρωί, την ώρα που ο καλλιτέχνης έδινε παράσταση στο κέντρο «Χάραμα » της Πάτρας. Ο Τζίμης Πανούσης κάλεσε στο τηλέφωνο τον Α. Μ., παριστάνοντας τον «Κούρδο μετανάστη» και τα όσα «σπαρταριστά» τού έλεγε ακούγονταν από το κοινό της παράστασης.
Ο συνταξιούχος αστυνομικός υπέβαλε αγωγή κατά του καλλιτέχνη που συζητήθηκε προ ημερών στο Μονομελές Πρωτοδικείο διεκδικώντας το ποσόν των 75.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη που υπέστη και «για απειλή». Υποστηρίζει ότι δεν είχε ενημερωθεί ούτε για την ταυτότητα αυτού που τον καλούσε ούτε και ότι επρόκειτο ουσιαστικά για μια φάρσα-τμήμα παράστασης. Από την πλευρά του ο Τζίμης Πανούσης τονίζει ότι ενημέρωσε μετά το τέλος της παράστασης τον ενάγοντα και ότι δεν είχε δόλο ούτε σκοπό να του προκαλέσει τρόμο.