To sign mou einai i anagnorisi tou apolitou patou
Printable View
To sign mou einai i anagnorisi tou apolitou patou
Γειά σας και πάλι. Τελευταία πράγματα που θα πω για τη συγκεκριμένη μπάντα.
Αν κάποιος γουστάρει sunn γούστο του καπέλο του. Αυτό όμως που είπα ήδη πάμπολλες φορές και μου τη σπάει ιδιαίτερα είναι η αυτοπροβολή και η υπεροψία του Ο'Malley. Το μόνο που μου είπατε για να δικαιολογήσετε τη διαφοροποίηση μεταξύ των albums ήταν τα φωνητικά και ένα (!!!) riff μάλλον αυτό στην αρχή του Black. Είναι σα να μου σερβίρουν γλαρόσουπα και να είναι αρκετά νόστιμη στην αρχή την επόμενη και μεθεπόμενη φορά όμως να μου σερβίρουν πάλι γλαρόσουπα με μία φραουλίτσα να κολυμπάει μέσα και να μου λένε ότι είναι μπλακ φόρεστ (προσέξτε την επιλογή πάστας).
Το ότι αναφέρω συνέχεια τον O'Malley ίσως είναι επειδή τον θεωρώ mainman γιατί μπλέκεται και σε διάφορα άλλα.
Επίσης θέτω ξανά το τελευταίο ερώτημα. Ποιός μπορεί (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ) να βγάλει περισσότερα (καλά) βιβλία:ο γλωσσολόγος με τη φαντασία ή ο απόφοιτος δημοτικού με μια στιγμιαία έμπνευση? Γιατί μην ξεχνάμε ότι κάθε καινούριος δίσκος sunn καταναλώνει πόρους (οικονομικούς και πνευματικούς), πόρους που χρειάζονται άλλα άγνωστα συγκροτήματα. Ακούστε π.χ. Bloody Panda και δείτε τι σημαίνει πραγματική ανανέωση στο drone. Αυτοί όμως μέχρι στιγμής μόνο αυτοχρηματοδοτούμενα ντέμο μπορούν να βγάλουν.
Και δια να ευθυμήσωμεν και λιγάκι πιστεύω ότι αν ύπαρχει ένας θεός μουσικός σ' αυτό το συνάφι της πειραματικής μουσικής τότε είναι ο Preston. Οι Thrones δεν καταστρέφουν? Φιλιά :shock:
Κάτσε ρε. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ? Σοβαρά μιλάμε? Ποιος μπορεί να απαγορέψει σε κάποιον ή ακόμα και να τον κατακρίνει γιατί δημιουργεί κάτι? Καταναλώνει πόρους? Δηλαδή αν δεν ηχογραφούσαν οι Sunn τα λεφτά θα πήγαιναν σε άλλα συγκροτήματα ή μήπως καταναλώνουν χρόνο στα studio και εμποδίζουν τους άλλους?Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
γιατί μόνο τα εξώφυλλα αξίζουν =PQuote:
Originally Posted by regularpaul
http://i13.photobucket.com/albums/a2...rey_4/ORLY.jpgQuote:
Originally Posted by πητσαδώρος
Γάμησες. Χθές έσωσα την ορίτζιναλ με αυτή τη φοβερή κουκουβάγια.
paw na tous dw live sto Ambourgo stis 03.martiou kai tha sas pw ti paizei!
Το "δικαιούται" το είπα μόνο σκεπτόμενος τους οπαδούς γιατί από τους πόρους που ανέφερα οι σημαντικότεροι είναι ο χρόνος και η ανάγκη του ακροατή για κάτι πραγματικά καινούριο
0. Απλά 0.Quote:
Απλά σκέψου πόσους "γλωσσολόγους" πάτησε κάτω ένας Quorthon.
Αν και μετά από αυτό δεν λογικευτείς, οκ, φέρε και εσύ τη μουσική στα μέτρα σου. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!
Afto pou theoro lathos sti skepsi sou einai to eksis:
Les, poios exei to dikaioma na bgalei disko.
Oloi exoume to dikaioma na bgaloume osous diskous kai cd theloume kai to agorastiko koino antistoixa exei to dikaioma na agorasei osous kai opoious apo aftous thelei kai oi dimosiografoi na grapsoun oti malakia theloun pou den plisiazei sto elaxisto afto pou eixe sto mialo tou o dimiourgos.Endexomenos afto to opoio prospathoun na kanoun oi SunnO))) to petixan me ta prota demo kai apo kei kai pera den eprepe na bgaloun kati allo.Me afti ti logiki omos prepei na katargisoume ena poli sebasto arithmo apo tin pagkosmia diskografia giati moiazei me proigoumenous diskous....
Den diafono oti oi SunnO))) mporei parousiazoun kati paromoio apo disko se disko,de simfono omos.To olo concept omos ton SunnO)))
einai o minimalismos i apodomisi tis mousikis kai i ekfrasi me oso pio liga pragmata ginetai.Xreiazotan i mousiki biomixanoia allon ena disko minimalismou kai aposinthesis? Oxi.
Poios ti gamaei ti mousiki biomixania omos?
Όσο για τον Quorthon κάνεις λαθος γιατί αποδείχτηκε αρκετά "διαβασμένος" οπότε μάλλον κ αυτός στους "γλωσσολόγους" συγκαταλέγεται.
Όλο αυτό το θρεντ ήταν αποτέλεσμα της έχθρας μου για το συγκεκρίμενο σχήμα. Μπορεί να μαι κ παράλογος αλλά παρόλαυτα σε μερικά με μεταπείσατε κ συνέβησαν όλα αυτά τα ρομαντικά που μόνο ο διάλογος προσφέρει. Ο ο)))ζμας ιδιαίτερα με καλμάρησε.
Τέσπα θα συνεχίσω να τους βαριέμαι και ξεκολλάτε κ εσείς επιτέλους με το "δικαιούται" γιατί μόνο κ μόνο σε σχέση με την εξέλιξη της μούσικης το είπα κ όχι επείδη νομίζω ότι ο λόγος μου πρέπει να ναι νόμος για τα συγκροτήματα. Ξεκολλάτε! :-o
Ούτε καν, αλλά τέσπα. Ας λήξει εδώ, γιατί τα ρομαντικά του διαλόγου είναι αναλώσιμα.Quote: