..eipe o Chamberlain stis 16 Septemvriou tou 1938 kai ypegrapse ti simfonia tou monaxouQuote:
Originally Posted by Vic
Printable View
..eipe o Chamberlain stis 16 Septemvriou tou 1938 kai ypegrapse ti simfonia tou monaxouQuote:
Originally Posted by Vic
ο Teo van Gogh τα θελε ο κώλος του;
αφου τους προσέβαλλε, καλά κάναν και το σκοτώσανε;
Μην πάτε να βγάλετε ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο. Μαλάκες οι μουσουλμάνοι που κάνουν σαν γυμνασιάκια που τους βρίζεις τη μάνα, μαλάκας και ο γελοιογράφος που παρόλο που ξέρει τι θα επακολουθήσει, τους τη βρίζει.
Έχεις 2 γαμημένα δεδομένα, 1) είναι δικαίωμά σου να προκαλέσεις όποιον γουστάρεις βασισμένος στην δημοκρατία της χώρας σου και εκ του ασφαλούς 2) ξέρεις πως αυτό θα προκαλέσεις καθυστερημένες και ηλιθιωδώς βίαιες αντιδράσεις.
Αν είσαι πιο καθυστερημένος από τους καθυστερημένους, θα τους προκαλέσεις. Μου θυμίζει κάποιες χαζογκόμενες στο τιμόνι, που όταν κάποιος τους μπει με κόκκινο, ακόμα και αν μπορούν να αποτρέψουν το ατύχημα, στουκέρνουν επειδή "αυτός είχε άδικο".
Δηλαδή καταλογίζετε ευθύνες στον δημοσιογράφο επειδή δεν αυτολογοκρίθηκε για να προλάβει τις καθυστερημένες αντιδρασεις?
Ελεος!
Οταν ενας φανατικός έχει παράλογες απαιτήσεις, δεν ενδιδεις, γιατι τότε προβάλει ακόμα πιο παραλογες. Όταν ο Hitler ζήτησε την τσεχία, ο chamberlain σκευτηκε κάπως σαν τον Atheist: "που να μπλέκω με τους τρελοφασίστες, ποιος τη γαμάει την τσεχια, ας μην το κάνουμε ανατολικό ζήτημα και ας υπογράψουμε το κωλόχαρτο". Και μετά ο Hitler ζήτησε την Πολωνία...
Ο παραλληλισμός σου Atheist είναι φτηνός κατα τη γνώμη μου, δηλαδή στερήται βάσης. Η ξανθιά κάνοντας αυτό που αναφέρεις προξενεί έμμεση ζημιά και στον εαυτό της, αφου μετα θα ειναι για μερικές μερες χωρίς αυτοκίνητο. Ο δημοσιογράφος απο την άλλη, αν αυτολογοκριθεί, παραιτήται απο ένα δικαιωμά του. Για σένα μπορεί να είναι ασήμαντο, για ενα δημοσιογράφο ομως, που ενδεχομένως έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ελευθερία του τύπου ειναι προφανώς σοβαρότατο. Το να παραλληλίζεις την εθελούσια παραίτηση απο ένα θεμελιώδες δικαίωμα σου, δεν έχει καμία σχεση με το να προξενείς ζημιά και στον εαυτό σου για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου, ως εκ τούτου δεν συμφωνώ με τον παραλληλισμό σου.
Όντως ο δημοσιογράφος ήταν άκομψος, ομως τί θα μπορούσε να κάνει η εφημερίδα του, ή η Δανία? Το να απαξιώνεις τη συμπεριφορά του άλλου είνα εύκολο. Για πες μας όμως φίλτατε Αtheist, τι θα μπορούσε να πράξει η εφημερίδα του, ή η Δανέζικη κυβέρνηση??
Εκτός αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κριτικάρεις εκ του ασφαλούς, χωρίς να έχεις κάποια συγκεκριμένη λύση να προτείνεις...
να ρίξουμε μια ατομική βόμβα στη μέση ανατολή;
Να βρει έναν τρόπο να περάσει το όποιο point της χωρίς να προκαλέσει το αίσθημα της αξιοπρέπειας κάποιου?Quote:
Originally Posted by katwrimos
Α επίσης δεν έκανα ποτέ κάποια αντιστοιχία μεταξύ της ξανθιάς και του δημοσιογράφου. Μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα γιατί θα αναγκαστώ να σε λογοκρίνω.
Επίσης ξέρεις ότι είναι είναι εξίσου αναφαίρετο δικαίωμά μου να σε ενημερώσω πως σου γαμάω τη μάνα ακόμα και αν αυτή είναι νεκρή ε.
Mia stayroforia kalh 8a htan pantws ...Quote:
Originally Posted by enitharmon
Black metal wouldn't be Krieg.
[/quote:y277d4nl]Quote:
Πες μου πλιζ εναν τετοιο τρόπο, που δεν περιλαμβάνει λογοκρισία. Γιατι εγώ οσο κι αν προσπαθώ δεν μπορω να βρώ κατι....Quote:
Originally Posted by Atheist
[quote:y277d4nl]Α επίσης δεν έκανα ποτέ κάποια αντιστοιχία μεταξύ της ξανθιάς και του δημοσιογράφου. Μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα γιατί θα αναγκαστώ να σε λογοκρίνω.
E sorry, αλλα αν κοιτάξεις το post σου ξανά θα δείς οτι είναι πολύ εύκολο να μπερδευτεί κανεις με το συγκεκριμένο παραλληλισμό, οταν λες "... μου θιμίζει..." ειναι πολυ εύκολο να υποθέσει κανεις οτι αυτός που στο θυμίζει ειναι ο Δανός Δημοσιογράφος. Anyway εγω ειμαι αυτος που κατάλαβε λάθος, δεν προσπαθούσα να σου βάλω λόγια or something.
Απλά ρε παιδί μου το βρίσκω πολύ "στημένο" ως πράξη. Σαν να είχε ΣΚΟΠΟ να προκαλέσει. Ήταν τόσο απαραίτητο να γίνει με αυτόν τον τρόπο η δήλωση που ήθελε να κάνει? Δεν λέω να σκάμε και να μη λέμε αυτό που θέλουμε, αλλά αν ο τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι εμφανώς προσβλητικός, όσο και αν δικαιούμαστε να το κάνουμε έτσι, το αποφεύγουμε. Όχι λόγω κάποιας επιβολής or sth. Αν ο σεβασμός έχει μετονομαστεί σε αυτολογοκρισία, πάω πάσο.
Κανονικά δεν υπήρχε λόγος να ποστάρω μιας και συμφωνώ με την Kuolema και άρα η άποψη που υποστηρίζω έχει ήδη ακουστεί.
Παρατήρησα όμως και ήθελα να σημειώσω κάτι. Εσείς που θεωρείτε ότι κακώς αντέδρασαν οι Μουσουλμάνοι μου φαίνεται από τα ποστ σας πως κρίνετε με δύο μέτρα και δύο σταθμά κι αυτό αντικατοπτρίζεται και συνοψίζεται στο παρακάτω:
Επίσης η συζήτηση αυτή έχει μεγάλη συγγένεια με το θρεντ "Xioumor".Quote:
Originally Posted by Deggial
san na lete oti autoi pou deiran tous alvanous sthn omonoia otan xasame sthn mpala eixan ena kapoio dikio dld..
To swsto 8a einai na "apeleu8erw8ei" h eleu8eria tou tupou apo ta desma twn upo8etikwn h sigourwn antidrasewn pou prokeitai na akolou8hsoun.
Uparxoun polla 8emata ston ellhniko tupo pou 8igoun thn a3ioprepeia tou an8rwpou ki omws sunexizoun na uparxoun.
Etsi ki alliws h geloiografia suxna teinei na exei ena kaustiko tono kai nomizw pws kalo 8a htan na koitame mprosta kai na frontizoume na 3epername h an den mporoume akoma na 3eperasoume na agnooume antidraseis tetoiou tupou, para na frontizoume kapoia 8emata na mhn 8igontai apo ton tupo endei3ei sevasmou sthn a3ioprepeia mias omadas pistwn kok.
epishs auto:
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
τι αντιδράσεις θα είχε ένα καρτούν με την παναγία να παίρνει πίπα τον γιό της και από πίσω της να έχει τραινο τους 12 αποστόλους;
Vic συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.