δεκαεννιά τον σεπτέμβρη παρακαλώ.
Printable View
δεκαεννιά τον σεπτέμβρη παρακαλώ.
den to katalabainw to monodiastati, exei ton orismo tis stentoreias kai porotikias fonis.
kai mia xara aristourgima einai kai stixourgika, mi me kaneis na sou pw oti to les auto epeidi den ton lene sigfried. an kai fantazomai oti kollas sto pezo "apisteutos o kosmos ki o xaraktiras mas", pf.
nikola paizei na min exeis akousei to trooper e?
έχω ακούσει trupers.
ο μάλαμας,σοβαρός καλλιτέχνης,λέει τραγούδια του βασίλη καρά?
έλεος!
O Καρράς είπε την πριγκηπέσσα σε έναν δίσκο με διάφορες διασκευές.
το μονοδιάστατη σημαίνει ότι είτε τραγουδάει για έρωτα, για απογοήτευση, για πάθος, για νοσταλγία, για πόνο ή για κομμουνισμό η φωνούλα του μένει ίδια, απαράλλαχτη και ανέκφραστη! ακόμα και ο ανεστόπουλος να πούμε που χει 'στεντόρεια' φωνή είναι πιο χαμαιλέων.
ο ζίγκφριντ ποιός διάολος είναι; δεν κολλάω εκεί, είναι απλά ένας σουρρεαλισμός που λίγο έλειπε να είναι σκυλάδικο. και ακούνε όλοι οι βαριοί νεολαίοι και οι ερωτικές νεανίσκες τα λάθη στραβά και πάθη μέβγαλαν σωστό και τα πιάνω τον εαυτό μου και χάνω το μυαλό μου (μα είμαστε σοβαροί;!) και βαράνε παλάμες στο τραπέζι και άλλο ένα τσίπουρο ρε και κέφι. ψόφος κακός.
trolled
Εγώ θα το πω, ο Μάλαμας δεν μου αρέσει καθόλου, και προσφάτως υπέστησα μια τεράστια κατακραυγή επί του θέματος, μου χρειάστηκε δίωρη συζήτηση για να εξηγήσω τις προεκτάσεις της αντιμαλαματικής, γιατί έτσι.
Αλλά ρε νικοφλού, είσαι δεκαεννιά ετών, πιστεύεις πως το χιούμορ μειώνει την τέχνη, και ασχολείσαι μόνο με οτιδήποτε avantgarde υπερψαγμένο, και ακόμα είσαι στο έτος το δέκατο όγδοο.
Νιώθω πως έχεις τριαντάρη αδερφό που όταν ήσουν μωρό σου έπαιζε σιντίς του Ζακ Μπεροκάλ και αντί για παιδικά σου έδειχνε το Stalker, και αυτό δεν μπορεί παρά να αλλοιώνει την εφηβική σου κρίση, προς χάριν μιας αντιαισθητικής αποδοχής οτιδήποτε περίεργου. Με έχεις εκνευρίσει τόσο, που στη λίστα με τα δέκα αγαπημένα μου θα βάλω μόνο black metal, thanks for that btw.
τρόλλαρα,η συνομήλικη παρέα μου έχει σε εκτίμηση τον μάλακα και ξέρω θέλοντας και μη. to enjoy my hand δεν έχω ιδέα που κολλάει.πάντως I enjoyed my hand λίγο προηγουμένως,δεν θέλω πάλι.
το χιούμορ δε μειώνει την τέχνη,την 'ανωμαλία' έλεγα και αναθεώρησα τελικώς.
(ακριβώς λόγω του νεαρού της ηλικίας μου δεν μπορώ να έχω εμπεριστατωμένες απόψεις.αλλά αν δεν προτείνω το λάθος,πώς θα καταλάβω το σωστό?)
μεγάλο αδερφό δεν έχω.
η αλήθεια είναι οτι φυσικά δεν ακόυω μόνο περίεργα πράμματα,μάλιστα θα χαρώ πολύ με το τοπ10 σου γιατί πριν τις αβανγκαρντίλες άκουγα σχεδόν μόνο μπλακ μέταλ:-)
επίσης αλήθεια είναι οτι αποδέχομαι πιο εύκολα κάτι αν είναι περίεργο,λόγω ψυχοσύνθεσης και ίσως (εσφαλμένης?) αισθητικής.
αλλά σιγά σιγά θα γίνει ποιοτικός διαχωρισμός.
ικονοκλασμένε είσαι τελείως εκτός.
το να μη σ'αρέσει ένα είδος μουσικής είναι έλλειψη άποψης,έτσι? ωραία,το έμαθα κι αυτό στην ενήλικη ζωή μου.
απόλαυσε λοιπόν τις πρωτάντζες σου και πήγαινε στο καλύτερο κομμωτήριο της γειτονιάς.(όχι στο δεύτερο καλύτερο)
Δεν είπα εγώ για είδη χαζούλη. Αν δεν ακούσεις όμως το σωστό, πώς θα καταλάβεις το λάθος;
ε αυτό με άρεσε.
δεν αντιλήφθηκα το νταμπ(που μου φέρνει ρέγκε) της υπόθεσης,άρα win!
Το ξέρω, στην είχα στημένη, χοχοχ.
esu eisai sixameros, oxi o Alkinoos.