κατα κανόνα όχι. Αν και στο warhammer έχουν βάλει ένα tome of knowledge το οποίο συμπληρώνεται όσο προχωράς στο παιχνιδι, σίγουρα θα το διαβάσω σε κάποια φάση. Ότι ξέρω για το παιχνίδι lore wise είναι απο το rulebook του tabletop
Printable View
κατα κανόνα όχι. Αν και στο warhammer έχουν βάλει ένα tome of knowledge το οποίο συμπληρώνεται όσο προχωράς στο παιχνιδι, σίγουρα θα το διαβάσω σε κάποια φάση. Ότι ξέρω για το παιχνίδι lore wise είναι απο το rulebook του tabletop
WOW?
για να εχουμε καλο ρωτημα,undead εχει;
εχει chaos
Ε, λογικά μετά θα μπούν και οι Tomb Kings και οι Vampire Counts σαν races. Εκτός και αν αυτά τα έχει πλήρως σαν antagonists.
Άντε να πάρουμε σειρά και εμείς...
yparxei kanena demo na doume k emeis ti paizei?
Τώρα πια που είναι κάπως mainstream τα MMO (και ειδικά το PVP) βλέπεις πολλούς παίκτες που το παίζουν σαν Counter-Strike, μπαίνουν για pvp skillzorz και δεν τους νοιάζουν και πολλά από το artwork ή το Lore του κόσμου.Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Ρίξε μια ματιά στα races και στα classes (αν και για το δεύτερο παιζει να μην βγάλεις άκρη από το σάιτ)Quote:
Originally Posted by Abruzzi
http://www.war-europe.com/#/raceshp/?lang=en
Χεχ, ναι αλλά αυτό είναι καλό μιας και αν έχεις παίξει WoW νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Τα γαμημένα τα bags να ήταν κάπως πιο μεγάλα (σε μέγεθος όχι σε slots, σου βγαίνουν τα μάτια για να τα δεις)...Quote:
Originally Posted by Roswell47
Το αγόρασα και τώρα κατεβαίνει (από rapidshare, γιατί κ' direct2drive κ' το download στο war-europe γαμιώνται).
Για πείτε τι λέει το gameplay του Runepriest; Είμαι μεταξύ αυτού και Warrior Priest.
ΥΓ. Τώρα που χαζεύω τα skills, κι ο Engineer φαίνεται να έχει ωραίο gameplay.
Εξαρτάται. Σε μερικά MMOs έχω πράγματι ασχοληθεί πολύ με το storyline, αφ' ενός επειδή ήταν ενδιαφέρον, αφ' ετέρου επειδή το παιχνίδι έκανε πραγματική προσπάθεια να σου παρουσιάσει την ιστορία. Συγκεκριμένα, με το storyline ασχολήθηκα στα Anarchy Online, Everquest/Everquest II και Star Wars Galaxies (όπου βεβαίως προϋπήρχε γερή γνώση του canon).Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Σε άλλα MMOs, όπως WoW, City of Heroes, κλπ, η ιστορία είναι πολύ δευτερεύουσα, από την άποψη πως δεν εμφανίζεται κάποια άμεση συσχέτιση με την καθημερινή δραστηριότητα του παίκτη.
Λοιπόν, το πήρα κι εγώ μιας που έχω χρόνο αυτό τον καιρό και αρχίζω να το μαθαίνω.. :)
Το κόστος είναι το ίδιο με το να το πάρεις retail από το Πλαίσιο πχ. ;Quote:
Originally Posted by Deggial
Ο Runepriest είναι κάτι σαν Discipline Priest από το WoW: instant small heal, HoT, Shield/Absorb, Greater Heal κτλ. Ο Warrior Priest είναι ο τυπικός Paladin του μέσου RPG :P : Plate Armor, Blessings, 2h Mace κτλ. Αυτή τη στιγμή λένε πως είναι κάπως OP λόγω αντοχών και self-heal.Quote:
Originally Posted by Deggial
Η μεγάλη διαφορά τους είναι πως ο Runepriest παίζει κανονικά σαν Healer ενώ ο Warrior Priest πρέπει να μπαίνει σε melee γιατί με κάθε Hit χτίζει Righteous Fury το οποίο μετά το μετατρέπει σε Heals ( ε WoW έχεις παίξει, φαντάσου έναν Paladin που χτίζει Rage για να κάνει casts )
Ο Engineer επειδή έχει τα turrets θυμίζει λίγο Team Fortress :P κατα τ'άλλα είναι το κλασσικό ranged class που είναι, κλασσικά, διασκεδαστικό.
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό:
http://www.warhammeralliance.com/for...ad.php?t=56753
Αν εξαιρέσεις τα χαζά προσωπικά του σχόλια έχει σχετικά ωραίο ινφο.
Το direct2drive.co.uk από όπου και το αγόρασα το είχε 30 λίρες, νομίζω τόσο κάνει και η store retail version.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Thanx για τις πληροφορίες και το link :)
για οποιον ενδιαφέρεται είμαι μαζί με κάτι φίλους στο σερβερ Sea of Dreams (open RVR) Order
Να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα ακόμα;
Τα RvR είναι μόνο Empire vs Chaos κλπ;
Δηλαδή αποκλείεται να συναντήσεις κάπως τους άλλους (ο συνολικός χάρτης είναι ενιαίος;);