Νάτα νάτα...
http://www.bloomberg.com/news/2013-0...rld-first.html
Μάλλον ο Σαμαράς έχει πανικοβληθεί με τα νέα που έφτασαν...
Printable View
Νάτα νάτα...
http://www.bloomberg.com/news/2013-0...rld-first.html
Μάλλον ο Σαμαράς έχει πανικοβληθεί με τα νέα που έφτασαν...
εκπέμπει εδώ ακόμα η ΕΡΤ
Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα μέρος ενός πονηρού σχεδίου. Το απότομο κόψιμο της ΕΡΤ περισσότερο είναι επίδειξη ισχύος και αποφασιστικότητας (προς τις δεσμεύσεις μας απέναντι στην τρόικα) παρά οτιδήποτε άλλο, ιδιαίτερα με τον τρόπο που έγινε. Όσον αφορά τις αντιδράσεις, μπορεί κάλλιστα από πείσμα και αλαζονεία να νομίζει ο Σαμαράς πως δεν θα τον βλάψουν καθόλου σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Εγώ έχω πάθει ΣΟΚ με αυτό (καλά, με όλη τη φάση γενικά):
"Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ενέργεια της DIGEA να διακόψει την ψηφιακή εκπομπή σήματος του 902 με το επιχείρημα ότι η τηλεόραση του 902 αναμεταδίδει το ζωντανό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ."
Διακόπηκε το σήμα του 902 επειδή αναμετάδιδε ερτ.
Επίσης δεν λέω και δεν έλεγα τα τελευταία χρόνια περί χούντας κτλ, αλλά;
κλαιν λίγο αυτό, αλλά στο μπλουγουαιτ μου φαινεται έχουν αναστησει ό,τι αρχείο της ερτ ειχαν στον τρακερ και το δινουν φρη
Βασικά είναι ανίκανοι. Βλέπουν τα οικονομικά να πηγαίνουν κατά διαόλου (βλέπε ότι την έκανε και η GAZPROM χαχχαχαχα) και τις απολύσεις στο δημόσιο να αργούν, και ως γνήσια λαμόγια κομπιναδόροι, κάνουν μια κομπίνα να απολύσουν 2,5 χιλιάδες υπαλλήλους ή όσοι είναι, και γρήγορα. Μιλάμε για επίπεδο Μπέου και Νέου Πανιώνιου. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και το πολιτικό κόστος μικρό και διαχειρίσιμο. Έτσι το βλέπουν τουλάχιστον αφού όλα περνάνε τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς πρόβλημα :]
Από το να απολύσει 2000 από την ΕΡΤ και να έχει νταβαντούρια, απεργίες και αντιδράσεις από τους υπόλοιπους 600 μπορεί να φάνηκε προτιμότερο για τη ΝΔ να πει " ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ, το κλείνω το μαγαζί κι άντε γεια, σας γράφω στ'αρχίδια μου" .
Επίσης σκέφτομαι και το ενδεχόμενο αυτός ο "τσαμπουκάς" από πλευράς ΝΔ να είναι και "πρόσκληση" προς τους ψηφοφόρους της ΧΑ.
newspeak λέγεται βλάκα αντωνάκη όχι newtalk
απ' την άλλη το κάνεις τόσο καλά που έχεις το δικαίωμα να το μετονομάσεις
Δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποιο το σχέδιο του τρολαντώνη, ή έστω ΑΝ είχε κάποιο σχέδιο.
Η ουσία είναι ότι όποιος πλέον στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση είναι σαφέστατα εχθρός της δημοκρατίας.
χεχεχε δυνατό:
Φίμωσή της από τον Τύπο καταγγέλλει η ΝΔ
Κλάψτε κι εσείς μαζί μου για τον χαμό 2.500 θέσεων από παιδιά του κομματικού σωλήνα!
Εγώ λέω να κλείσει η Ευρωπαϊκή Ένωση την Ελλάδα γιατί είναι στρεβλά δομημένη. Ας ξανανοίξει με αξιοκρατική στελέχωση τον Αύγουστο.