το είπα σήμερα σε μερικούς random τύπους και οι μισοί μου απάντησαν "διασκευίτσιους;" "α το ξέρεις;" "όχι, αυτό ήταν;"
μάλλον είναι παγκόσμιος συγχρονισμός χιούμορ το ανέκδοτο
Printable View
το είπα σήμερα σε μερικούς random τύπους και οι μισοί μου απάντησαν "διασκευίτσιους;" "α το ξέρεις;" "όχι, αυτό ήταν;"
μάλλον είναι παγκόσμιος συγχρονισμός χιούμορ το ανέκδοτο
^ όταν μου ήρθε η επιφοίτηση(αν δεν έχει αντίρρηση η σύγκλητος, κρατάω την πατρότητα του συνδυασμένου full name), αναρωτήθηκα πως θα μπορούσα να το πλασάρω. Η διατύπωση του Esteban(ωραίο χιούμορ btw) δεν μου καθόταν καλά, διότι όπως διαπίστωσε ο Ph.D. ήταν πολύ cpt. obvious. Έτσι ξεχάστηκε στο συρτάρι μου.
Θα μου άρεσε περισσότερο ως tag/ατάκα κάτω από μια ταιριαστή(?) φωτό Γιασικεβίτσιους σε ανύποπτο χρόνο(και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε), ή σε κάποιο θρεντ με random yt-λινκ με τίποτα τρόμπες από ανατολικό μπλοκ που γραντζουνάνε.
Κάπως έτσι θα το απολάμβανα περισσότερο.
Αν ακούγομαι όπως εκείνος που ήθελε να κάνει καριέρα σαν τον Παναγιωτόμπαλο, μουτζώστε
μούτζωσα μαν. είναι κεκτημένο της ανθρωπότητας και των δημιουργών να μην ασχολείται κανείς με την πατρότητα σε ανέκδοτα συνθήματα (σε ατομικό επίπεδο) κλπ. peace
Εννοείς εμένα προφανώς και μ'έχεις παρεξηγήσει άδικα.
Εγώ απλά χάρηκα που αρέσει στον κόσμο το ανέκδοτό μου, αλλά εννοώντας κατά 99% τον τσιμπουκλάνο που το πόσταρε (ωραίο νικ btw, το χρησιμοποίησα σαν password κάπου, σου μένει) και γενικά κόσμο με χιούμορ, και τους βλάκες του Ράδιο Αρβύλα κατά 1%.
Αυτό περί καριέρας το'πα προφανέστατα ως αστείο.
Spoiler
εχετε θεματα.
Είναι τώρα 3 άλογα, ο Τάκης, η Μαρία και ο Κώστας. Ο Τάκης και η Μαρία γουσταρίζοταν από μικροί, κάτι είχε παιχτεί και στο λύκειο, ε παντρεύτηκαν μην τα πολυλέμε και ο Κώστας έγινε κουμπάρος, ο καλύτερος φίλος του Τάκη. Ο Κώστας όμως - ο κουμπάρος - από παλιά γούσταρε φάση με τη Μαρία και δεν την έβλεπε απλά ως κουμπάρα, αλλά κι ως κάτι παραπάνω. Ποτέ του όμως δεν είχε καταφέρει να της εκμυστηρευτεί τον έρωτά του. Μια μέρα, ο Τάκης λέει στη Μαρία, "Αγάπη μου, έχω κάτι δουλειές στην πόλη, θα χρειαστεί να λήψω 3-4 ώρες. Μέχρι το βραδάκι θα 'μαι πίσω.". Έτσι λοιπόν, ο Τάκης την κάνει για την πόλη, και ο Κώστας αποφασιζει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να τα ρίξει στην Μαρία. Ε της λέει πόσο πολύ την αγαπά, πόσο την λατρεύει και πόσο την ποθεί κι έτσι, αυτή δεν ενδίδει έτσι εύκολα στα λόγια του, με τα πολλά όμως την καταφέρνει, ρίχνουνε κι ενα γρήγορο πούτσο πίσω από το στάβλο.. Η Μαρία όμως, μετά που πέρασε η έξαψη αντιλαμβανόμενη τι έχει κάνει, που έχει προδώσει τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, συνειδητοποιεί ότι δεν έχει νόημα πια η ζωή της και με τα πολλά φουντάρει από τον γκρεμό. Όταν ο Κώστας μαθαίνει τι έγινε, δεν αντέχει το χαμό της αγαπημένης του, και δίνει κι αυτός ένα σάλτο από το γκρεμό και τσακίζεται. Γυρνά τέλως πάντων και ο Τάκης από την πόλη, βρίσκει τα δυο άλογα σκοτωμένα, την γυναίκα του και τον καλύτερό του φίλο, αποφασίζει ότι η ζωή του δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και βουτάει κι αυτός στο γκρεμό. Κι τότε ακούγεται από κάτω:
Spoiler
καλο. περασε κιολας μια δεκαετια!
Σ` ένα στρατόπεδο ένας λοχαγός κοιτάζει έναν έναν τους νεοσύλλεκτους που είναι στη γραμμή μπροστά του και μετά φωνάζει:...
«Αυτοί που έχουν κλίση στη μουσική να κάνουν ένα βήμα μπροστά»
Επτά νεαροί προχωρούν ένα βήμα και ο λοχαγός τους διατάζει:
«Παρουσιαστείτε αμέσως στη λέσχη των αξιωματικών. Πρέπει να μεταφέρετε ένα πιάνο στο σπίτι του συνταγματάρχη».
Μια κυρία πηγαίνει στο Γιατρό.
- Γιατρέ μου θα ήθελα ο άνδρας μου να γίνει πιο...πιο, ξέρετε εσείς, πιο Ταύρος, τέλος πάντων.
_Και ο Γιατρός:
- Κυρία μου γδυθείτε. Ας αρχίσουμε από τα κέρατα ......!
Ποιά είναι η μονάδα μέτρησης του ύφους???
Spoiler
Ο Παπανδρέου ξεκινά περιοδεία στην Ελληνική επαρχία και σε κάποιο χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια κότα.
- Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω...
Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το αγροτόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος:
-Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία για μια κότα και δεν σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι. Πάμε να φύγουμε από δω.
Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει.
... Ο Παπανδρέου τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του. Να πας εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα.
Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος δώρα και μέσα στην καλή χαρά.
- Τι έγινε; ρωτάει ο Παπανδρέου. Πως το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν;
- Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος:
"Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του πρωθυπουργού Παπανδρέου. Το ΓΟΥΡΟΥΝΙ είναι νεκρό!...
3 pinkz σερί :fear:
Μιας και αναφέρθηκε αυτό με τα άλογα και φάνηκε ότι δεν το γνώριζαν πολλοί, θα πω άλλο ένα κλασσικό, μιας και τα ανέκδοτα με άλογα είναι από τα αγαπημένα μου.
Σαχάρα. Τύπος με τζιπάκι αλωνίζει την θάλασσα της άμμου ενώ ο άνεμος συνεπαίρνει το τουρμπάνι του. Ξαφνικά, το τζιπ μένει από μηχανή και κάθε προσπάθεια να βάλει μπρός είναι άκαρπη. Εκεί λοιπόν που κλαίγεται για το ότι θα πεθάνει άδοξα και τα όρνεα σχηματίζουν φασικό διάγραμμα ευσταθούς σημείου ισορροπίας πάνω από το κεφάλι του, εμφανίζεται από μακρυά ένα άλογο. Κλαπακλοπ κλαπακλοπ κλαπακλοπ κλαπακλοπ κλαπακλοπ. Τον πλησιάζει και ρωτάει:
- Ωπ, τί γίνεται φίλε; πρόβλημα με το τζιπ;
- Εεεεε.... ναι.
- Να ρίξω μια ματιά;
- Εεεε.. ναι.
Ξεκινάει λοιπον με τις οπλές του να σκαλίζει τα μηχανικά μέρη ώσπου γυρνά το κεφάλι του δίπλα από το καπώ και του λέει
- Δοκιμάζεις να βάλεις μπρος;
Δοκιμάζει ο τύπος λοιπόν και ξαφνικά βρουυυυμ βρουυυυυυμ το όχημα παίρνει μπρος.
- Ευχαριστώ, αναφωνεί.
- Δεν κάνει τίποτα, απαντά το άλογο, και εξαφανίζεται στο βάθος του ορίζοντα με τον ίδιο μυστηριακό τρόπο που εμφανίστηκε.
Ο τυπάς συνεχίζει το ταξίδι του μέχρι που πετυχαίνει ένα καραβάνι από νομάδες που έχουν σταματήσει σε μια όαση να ξεκουραστούν.
- Καλησπέρα σύντροφοι, πειράζει να κάτσω μαζί σας να ξαποστάσω;
- Κανένα πρόβλημα, του απαντάνε και του ετοιμάζουν μια θέση δίπλα τους
- Ρε παιδιά, συνεχίζει, έχω να σας πώ κάτι που μου έτυχε, αλλά δεν ξέρω πως να το θέσω για να μην με πάρετε για τρελό...
- Πες το ρε φίλε, δεν υπάρχει πρόβλημα
- Να, προχωρούσα με το τζιπ στην έρημο. Μένω από μηχανή και εμφανίστηκε ένα άλογο, πάνω που είχα χάσει κάθε ελπίδα και την έφτιαξε.
- Τι λες ρε φίλε, ρωτάει ένας.
- Ένα άλογο; ρωτάει άλλος
- Ναι ναι ρε παιδιά.
- Κάτσε, ρωτάει κάποιος με το ίδιο βλέμμα απορίας, ένα μαύρο άλογο;
- Μμμμ, ναι
Spoiler