ο Κρουξ βρήκε τρόπο να λέει ανέκδοτα χωρίς να τρώει μούτζες...
κοουτάρει Candiru πρώτα και μετά το ξεφουρνίζει \m/ :P
Printable View
ο Κρουξ βρήκε τρόπο να λέει ανέκδοτα χωρίς να τρώει μούτζες...
κοουτάρει Candiru πρώτα και μετά το ξεφουρνίζει \m/ :P
Μεγαλη ηθοποιος του holywood και βιρτουόζος της κρητικής λύρας;
Spoiler
Απίθανο! Λέω να το λανσάρω στην τηλεόραση απόψε...
;)
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ αυτό το λογοπαίγνιο το΄χω βγάλει εγώ!
Βασικά το είχα γράψει κι εδω πέρα, για την ακριβεία ακριβώς εδώ και στην επόμενη σελίδα μου δίνω τα credits.
Αξιοσημείωτο το ότι δεν έχει αλλάξει ούτε λέξη.
Ντάξει επειδή ένιωσα μια πληρότητα τώρα (και έχω χέσει λίγο πάνω μου) θα μοιραστώ μαζί σας κι άλλη μία δημιουργία μου.
(Εγώ γενικά προτείνω το punchline να λέγεται με φωνή Σεφερλή - γύφτου Βλάσση, αν έχετε τ'αρχίδια πάντα)
Λοιπόν είναι ένας τύπος και ταξιδεύει με το τρένο. Έτσι όπως έχει το παράθυρο ανοιχτό σε μία φάση ακούει απ'έξω ένα ΤΑΚ- ΤΟΥΚ- ΤΟΥΚ -ΤΟΥΚ, ΤΑΚ -ΤΟΥΚ - ΤΟΥΚ -ΤΟΥΚ σα μετρονόμο /click tracks.
"Μήστιτι μου κύριε", λέει από μέσα του.
Μέτα από λίγο το ξανακούει σε πιο γρήγορο tempo όμως.
ΤΑΚΤΟΥΚΤΟΥΚΤΟΥΚ,ΤΑΚΤΟΥΚΤΟΥΚΤΟΥΚ...
"Τι διάολο ρε πούστη", λέει από μέσα του.
Μετά από λίγο πάλι το ίδιο, αλλά σε τρελά αργό tempo:
ΤΑΚ - ΤΟΥΚ - ΤΟΥΚ - ΤΟΥΚ,
ΤΑΚ - ΤΟΥΚ - ΤΟΥΚ - ΤΟΥΚ..
"Ποπό", σκέφτεται, "γούστο θα'χει να'ναι καμιά βόμβα! Για να ενημερώσω τον εισπράκτορα..."
Ε τέλος πάντων, το λέει στον εισπράκτορα κι εκείνος του απαντάει:
"Mην ανησυχείτε κύριε, είναι που διασχίζουμε
Spoiler
Ε και σάμπως έτσι δεν είναι βρε παιδιά?
Χαμογέλα, θα βγεις στην τηλεόραση.
Ανερχόμενη ναυτιλιακή δύναμη
Spoiler
Credits σε αδαμ, κ γω απο δω το ειδα.
stathis σημερα που λεγα το ανέκδοτο, όλοι μου λεγαν "το είπε κιο στάθης". Είσαι καμμένος ρε.
tsimpouklano, ηταν υπεροχο και σ ευχαριστω! Την επόμενη φορά θα αναφέρω το ER κι ο σατανας ας βάλει το χέρι του... ;-)
πες και το νικ του γιουζερ με σωστο τονισμο! :P
Για όνομα του Θεού, μη το κάνεις αυτό. Ακόμα πληρώνει το φόρουμ την ιστορία με το φαεναμαλάκα.
να γινετε το subscription με αιτηση και με αποστολη φωτογραφιας , που θα παρνει δημοκρατικα την εγκριση μετα απο την καταμετρηση των πινκς και μουτζων... μπας και αλλαξει λιγο το φορουμ και γινει πιο γουμεν φριεντλι... γιατι εχουμε καταντησει μια γιαφκα αυνανιστων ενα σεξιστικο απολυφαδι .
Στάθη το ανέκδοτο θα έλεγες ότι έκανε θραύση στο κοινό του Ράδιο Αρβύλα?
Για να ξέρω άμα αξίζει να παραιτηθώ απ'τη δουλειά μου αφενός και αφετέρου να προβληματιστώ πάνω στο τι σημαίνει για το άτομό μου κάτι τέτοιο..