Αυτό το "unidentified" δε κεντρίζει το ενδιαφέρον σας?
Printable View
Αυτό το "unidentified" δε κεντρίζει το ενδιαφέρον σας?
Υποψιάζομαι κάτι σε στυλ 3G internet σύνδεση όπως έχει το Kindle, και θα βάλουν κάποιο ηλίθιο DRM... ε θα το μαλακίσουν.
http://www.eurogamer.net/articles/di...y-ngp-analysis
3G ναι, επίσης χαμογέλασα λίγο με ποστ Φοίβου, δηλαδή οκ μιλάμε για τη Sony, τι homebrew κτλ.; :P Εννοείται DRM κτλ. τοσο κοπο εχουν ρίξει για το PS3 τόσο καιρό.
Επίσης καλά όλα αυτά αλλα δε βλέπω πουθενα τιμή. Δεδομένου πως κινητά όπως το Optimus 2x με το 1/4 του hardware κάνουν 500ε, δεν είμαι και πολυ αισιοδοξος.
edit: Επίσης Quadcore με quad gpu..αυτό το πράγμα δε θα καίει;
http://kotaku.com/5742497/the-ninten...-anti+game-boy
τι να λέμε τώρα. μιλώντας γενικά για overpriced handhelds.
to anamenomeno LOL. Krinontas apo timi 3ds 550-650e .Kai pali LOL.Quote:
Υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα, όταν και θα κυκλοφορήσει το NGP στην αγορά, σε "προσιτή τιμή και σίγουρα μικρότερη των $599".
roflcopter. ti 550 kai 650. poioi nomizoun oti eimaste?
Tipota exei katantisei ahdia pleon i oli fasi.
lolwut ποσα;; ρε πες τους να πα να γαμηθουνε ρε.
E δεν έχουν πει τιμή, αλλά οκ βαλτα κατω και μετρα.
Το iPhone 4 με χειρότερη CPU, GPU κτλ κάνει ένα 600αρι. Οκ apple Θα μου πεις overpriced όσο πάει.
Το LG Optimus 2x που δεν έχει βγει ακόμα αλλά θα είναι το 1ο smartphone με Dual Core CPU και Nvidia Tegra2 για GPU έχει estimated price στα 500-600ε.
Το 3DS ναι μεν κάνει 230ε αλλά λένε πως και αυτό είναι σχετικά φθηνό σαν κομμάτια και έχει και αέρα να ρίξουν την τιμή. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά μας θολώνει τα νερά για να το υπολογίσουμε (+ το μεγαλο κοστος της 3D οθόνης)
Εδώ έχουμε ένα NGP με 4πύρηνο CPU/GPU, gyroscopic accelerometers κτλ για να έχει sixaxis, GPS receiver, 2 analogs, OLED (=ακριβές) touchscreen, touchpad στο πίσω μέρος που έχει ίδιο μέγεθος με την οθόνη και δεν συμμαζεύεται.
Πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί να το κρατήσει κάτω από 400ε. Και ακόμα και με 400 παίζει να μπαίνουν μέσα στην αρχή :P
Για κάτι 250 που λένε κάτι άσχετοι σε comments, ούτε καν. Όχι πως δε γίνεται, αλλά η Sony πρακτικά θα χρεώνεται το 50% του κόστους και μετά θα περιμένει να τα βγάλει από παιχνίδια; Εκτός και αν βασίζεται στα first party PS3 ports που λογικά κοστίζουν σχετικά λίγο για να γίνουν και άρα προσφέρουν περισσότερα κέρδη και περιμένουν να τα βγάλουν από εκεί.
A ναι, Crysis 2 Multiplayer Demo = Φουτουριστικό CoD με sci-fi perks. Ακόμα και τους ήχους κόπιαραν. Τούλης ο εμετούλης.
Kai siga ta grafika e (sto 360 enoeite).Opote ftiaxw pc 8a pexei ena sp kai unistall , opos to 1. Most overhyped fps franchise ever.
Όντως στο Χ360 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά φαίνεται πως είναι καλύτερο από τα CoD πχ που τρέχουν σε 544p με μετρια textures. Είπαμε οι κονσόλες είναι στα όρια τους οποτε δεν εχω μεγαλυτερες απαιτήσεις. Στο PC να δούμε πως θα είναι, αν και είμαι σίγουρος πως δε θα είναι κατι το φοβερο σε σχέση με το 1.
Πείτε παιχνιδάκια που έχουν γαμάτα ανθρώπινα μοντέλα. Μου έρχονται στο μυαλό Assassin's Creed, Mass Effect, Heavy Rain... πείτε κι'άλλα...
L.A. Noire?
Επίσης Dragon Age.