Ξεντυνεται η γυναικα & καθ'οδον για το κρεβατι ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΞ χτυπαει το ποδι στο κομοδινο...
Άντρας: χτυπησες αγαπη μου; μωρο μου; κουκλα μου; ζωη μου;
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ η γυναικα καθ'οδον προς το μπανιο ξαναχτυπαει στο κομοδινο.
Άντρας:
Spoiler
Printable View
Ξεντυνεται η γυναικα & καθ'οδον για το κρεβατι ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΞ χτυπαει το ποδι στο κομοδινο...
Άντρας: χτυπησες αγαπη μου; μωρο μου; κουκλα μου; ζωη μου;
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ η γυναικα καθ'οδον προς το μπανιο ξαναχτυπαει στο κομοδινο.
Άντρας:
Spoiler
Ένας αξιωματικός της υπηρεσίας δίωξης Ναρκωτικών, καταφθάνει σε ένα απομονωμένο κτήμα πάνω στον Ψηλορείτη και λέει στον ιδιοκτήτη χωρικό: «Πρέπει να κάνω έρευνα στο κτήμα σου για παράνομα δενδρύλλια χασίς»
Ο χωρικός συμφωνεί αλλά του λέει, δείχνοντας του ένα περιφραγμένο χωράφι: «Εντάξει, αλλά μη πάτε σ' εκείνο το χωράφι».
Ο αξιωματικός φανερά νευριασμένος, βγάζει από τη τσέπη του το υπηρεσιακό σήμα του και με υπεροπτικό ύφος του λέει: «Βλέπεις αυτό το σήμα; Αυτό το σήμα σημαίνει ότι μπορώ να πάω όπου θέλω, σε οποιοδήποτε κτήμα γουστάρω, όποτε θέλω. Δε θέλω αντιρρήσεις και δεν θα σου δώσω περισσότερες εξηγήσεις. Έγινα κατανοητός; Έχεις κανένα πρόβλημα μ' αυτό»;
Ο χωρικός κουνάει το κεφάλι του συναινετικά και φεύγει για να συνεχίσει τη δουλειά του. Μετά από λίγο, ο χωρικός ακούει δυνατές κραυγές και βλέπει τον αξιωματικό να τρέχει για τη ζωή του ουρλιάζοντας και ξοπίσω του έναν τεράστιο ταύρο να τον κυνηγάει! Σε κάθε βήμα ο ταύρος κέρδιζε έδαφος και ήταν προφανές ότι θα τον έφτανε προτού φτάσει σε ασφαλές έδαφος.
Οπότε ο χωρικός τρέχει στο φράχτη και φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορεί:
«Το σήμα, δείξε του το σήμα»!!!
Σορρυ, βγηκε διπλο το ποστ
δε πειραζει θα γελουσαμε 2 φορες
Πανε δυο φιλοι σε ενα διασημο σουβλατζιδικο στο οποιο δουλευει ενας μικρος πρασινος ανθρωπακος με τριχες στα αυτια, που φημιζεται για το τελειο σουβλακι που τυλιγει. Λεει ο πρωτος:
- Καλησπερα, θελουμε 5 πιτογυρα.
- Ολαπο?
- Συγγνωμη?
- Μμμμμ, ολαπο?
- Τι εννοει ρε συ Γιωργο, τι λεει?
- Θελεις απολα ρε Μητσο? Να στο φτιαξει σενιο αν ειναι?
- Ναι οκ, βαλε απολα.
Κανει κατι μαγικα ο σουβλατζης, κοβει τις πιτες μεσα σε ενα δευτερολεπτο, τις ψηνει με καυτο σιδερο στον αερα πετωντας τες, πεταει τις ντοματες και τα κρεατα στον αερα, πεφτουν αυτα μεσα στις 5 ανοιχτες πιτες τελεια, πεταει ενα κρεμμυδι στον αερα, το κοβει με το καυτο σιδερο στον αερα, πεφτουν τα κρεμμυδια τελεια στις πιτες μεσα, παταει και τη σως με το ποδι, πεταει αυτη αυτοματα 5 μεριδες στα πιτογυρα, τα παιρνει, τα τυλιγει με ενα χερι ταυτοχρονα οποτε αναφωνει ο τυπος:
- Ρε φιλε εισαι φοβερος, δεν το χω ξαναδει αυτο το πραγμα, πως σε λενε?!?!?!??
Spoiler
Μα καλα, εισαι βλαμμενος?
αυτο το θρεντ αρχιζει να γινεται ψυχοφθορα διαδικασια καθε βραδυ
Ηταν 2 φιλοι. Ο ενας Ηλεκτρολογος Μηχανικος & Μηχανικος Υπολογιστων,αλλα ουτε ο αλλος ειχε κοπελα.
Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες.
Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.
Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).
Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:
είχαμε παχύνει
μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα
αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα
ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις
μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο
κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος
είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ
και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί
Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ
άρεσε μονο σε 2 από τα 8 άτομα?!?!!?!? καμια αισθηση του χιούμορ πλεον.... τι κούρεμα θέλετε...
ή αυτό, ή ότι πρώτη φορά το ακούσαμε πριν από 15 χρόνια ξέρω γω.....
ή ότι είναι μια σεξιστική μαλακία και δεν αξίζει ούτε ξενερωμένο emoticon
αυτό σε πείραξε εσένα ριρίκο.
Το ότι ο κάθε βλάκας εδώ μέσα φέρνει την Ανταρκτική πιο κοντά μας με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του, δεν είναι πρόβλημα.
άσε με να έχω τις προτεραίοτητες μου, άσε με να ενηλικιωθώ επιτέλους!!11