Printable View
Ω ρε πούστη, αν είναι να μην πιστεύετε αυτά που λέω μη με ρωτάτε.
Δε γουστάρω όμως τους ΜΑΛΑΚΕΣ που βγάζουν συμπεράσματα τόσο εύκολα. Και δε συνεχίζω συζήτηση, βαριέμαι τους καθυστέρες, πάω να φάω ρεβυθάκια.
Αλβανακια + αβαταρ ατροπου = wtf ?
εχει ξανατεθει αυτο το ερωτημα...
εντωμεταξυ δικε μου τι προβλημα εχεις με τους εγκληματιες?
ναι και γω κάτι θυμάμαι που έλεγε ότι είναι κατά της βίας και τον έκραζες για το άβαταρ. ντροπή σου atropos.
το trolling του ER στα χειροτερα του
Δύο λέξεις έχει μάθει το κάθε βλαχαδερό, "trolling" και "hipster" και μας έχετε σκοτίσει τις αρχιδάρες :!:
ποντιος φιλε
Το βάζω εδώ (και) για το σχετικό mindfuck με Atropos:
απόσταγμα thrash
τα credits στον minmin
Ήρθε ο λογαριασμός του αερίου 350 ευρώ (lololol)! Χρωστούμενα έχω μόλις 13 ευρώ από προηγούμενο μήνα, ενώ μόλις σήμερα άνοιξα καλοριφέρ. Τι στον μπούτσο;
προς φυσικούς.
πωτς γένεν;
http://www.wimp.com/quantumlevitation/
Μία 50χρονη γυναίκα φέρεται να έχει το διαμέρισμά της σε φροντιστήριο του σεξ της περιοχής του Αγίου Διονυσίου της Πάτρας στην Δυτική Ελλάδα
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος", οι γείτονες λένε πως η 50χρονη ζει σε πολυσύχναστη πολυκατοικία και έχει προτίμηση στους φοιτητές, οι οποίοι κάνουν συχνά επισκέψεις στο σπίτι της.
Στο διαμέρισμα της συγκεκριμένης γυναίκας γίνονται ομαδικά όργια και ερωτικά παιχνίδια αφού οι θόρυβοι από το διαμέρισμα είναι τόσο δυνατοί που "μαρτυρούν" τα πάντα.
Το νέο έχει διαδοθεί σε αρκετές σχολές του πανεπιστημίου Πατρών ενώ πολλοί από τους φοιτητές πάνε στο σπίτι της γυναίκας και άλλους συμφοιτητές τους, για να γνωρίσουν από κοντά τις περιποιήσεις της!
RA PARIAH πες τα όλα!
Υποννοείς κάτι για τη μάνα του?
Το αλάτι αυξάνει 6 φορές τη χωρητικότητα των σκληρών δίσκων!
Ερευνητές στην Σιγκαπούρη ανέπτυξαν μια επαναστατική μέθοδο αύξησης της χωρητικότητας των σκληρών δίσκων. Χρησιμοποίησαν χλωριούχο νάτριο και αύξησαν τον διαθέσιμο χώρο των σκληρών δίσκων που χρησιμοποιούνται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά έξι φορές σε σχέση με τους υπάρχοντες.
Τα δεδομένα στους σκληρούς δίσκους εγγράφονται σε συγκεκριμένες διατάξεις πάνω στην μαγνητική επιφάνειά τους. Με πιο απλά λόγια το ένα δεδομένο «πακετάρεται» μαζί με πολλά άλλα σε μια δομή και αυτή η δομή εγγράφεται σε κάποιο σημείο της επιφάνειας.
Η ομάδα ερευνητών, που προέρχεται από διάφορα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα και ιδρύματα της Σιγκαπούρης, χρησιμοποίησε το κοινό αλάτι για να αυξήσει την χωρητικότητα των σκληρών δίσκων. Το χλωριούχο νάτριο όπως αποδείχτηκε βοηθά στο να γίνεται πιο αποδοτικά η εγγραφή των διατάξεων δεδομένων. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το χλωριούχο νάτριο καταφέρνει να τοποθετεί, ή καλύτερα, να στοιβάζει τα πακέτα δεδομένων στον σκληρό δίσκο με αποδοτικότερο τρόπο. Ετσι, χωράνε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα συμβατικό σκληρό δίσκο.
Σύμφωνα με τους ερευνητές η μέθοδος που ανέπτυξαν επιτρέπει την εγγραφή 3.3 Terabits ανά τετραγωνική ίντσα και αν υπάρξει ενδιαφέρον από τη βιομηχανία των υπολογιστών η μέθοδος θα είναι έτοιμη για να χρησιμοποιηθεί για τη μαζική παραγωγή σκληρών δίσκων μέσα στην επόμενη τετραετία.
deν βλέπω διαφορά.
http://i234.photobucket.com/albums/e...y/IMAG0813.jpg
άμα το βάλεις πάνω δεν κάνει τίποτα, άνοιξε το σκληρό και βάλε μέσα το αλάτι, όσο περισσότερο, τόσο αυξάνεται η χωριτικότητα
έχει κάνει ποστ ο koiliasamprela εδώ ή to er ta pai3e?
έντιτ.τώρα το βγάζει
Κλικα των 8, δε γαμιεστε?
καθε μερα μονος μου.
Mitsmann η ανεργια με εφερε στην κατασταση να ξυπναω απο τις 7
Banner Καντάφι;
Για Banner Κανταϊφι μέσα πάντως.
πολυ σκαι σήμερα
Μετά τη χαλάουα και το βγάλσιμο των φρυδιών, η νέα μόδα στους άντρες επιτάσσει... ψηλοτάκουνα! Και όταν λέμε ψηλοτάκουνα, μη φανταστείτε το λίγο τακουνάκι που ήταν μόδα τη δεκαετία του ’70, αλλά 8ποντο και... peep toes!
http://www.skai.gr/news/weird/articl...lte-takounia-/
http://www.skai.gr/files/1/GPAPAV14/takounia.jpg
είναι κ βαμμένο το νυχάκι του δεξά;
Οι πούστηδοι και τα τραβέλια ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά αν δω "straight" άνδρα με τακούνια, θα τον βάλω να τα φάει!
θα τον βιτσιάσεις και μια στον κώλο με τον βίλλον σου κουμπάρε?
Εννα του πισκαλίσω μια βιλλοπατσιάν μέστα ριζόφκια να δει τον Χάρο τίτσιρο.
Μη δούμε άντρα με ψιλοτάκουνη γόβα...αμέσως να τον πούμε αδερφή!
Δεν είναι αδερφή, είναι ΒΛΑΚΑΣ.
εγω ειμαι ηδη ψηλος.
Εγώ φοράω τακούνια όταν βγαίνω φωτογραφίες ή είμαι στη δουλειά. Αν και μου είπαν πως έχω να δώσω ακόμη, δε μπορώ να περιμένω!!
Χτες το βράδυ που λέτε, γυρίζοντας σπίτι μου, βρήκα στο δρόμο ένα iphone!
Να, αυτό εδώ
Spoiler
Το πήγα λοιπόν στο σπίτι επιφανούς χρήστριας-κατόχου iphone για να το φορτίσω και να δω καταρχάς αν δουλεύει, αν είναι ξεκλείδωτο/έχω πρόσβαση στην σιμ και να αποφανθώ αν μπορεί να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του ή αν θα το φάω.
Δε φάνηκε όμως να αντιδρά ούτε στη φόρτιση και με μια πιο προσεκτική σύγκριση με το δεύτερο iphone φάνηκε να είναι λίγο πιο ελαφρύ και όχι τοσο στιβαρό (ψιλοζουπιώταν η οθόνη).
Με τα πολλά το ανοίξαμε και ίδου τι αντικρύσαμε
Spoiler
Προσοχή λοιπόν αν πάει κάποιος να σας πουλήσει iphone που "θέλει απλά φόρτιση"!
Έπος.