μεχ μεχ....στο Set the Controls for the Heart of the Sun ρε τι γινετε
Printable View
μεχ μεχ....στο Set the Controls for the Heart of the Sun ρε τι γινετε
http://www.karthagorecords.de/cover/901.jpg
Witchie, ποία η γνώμη σου;
msn έχεις;
εχω και απο τετοιο
haah gia na doume
λεπον ειμανε προδιαθετιμενος για χοντρα καντηλια...αλλα τελικα ειναι αρκετα συμπαθητικια διασκευη το σεβαστηκαν το ασμα...επισης πρεπει να ειναι πολυ κακοι ανθρωποι αυτοι
καλά παιδγιά είναι, λίγο μαλάκες μόνο [/2007]
πόσο ΚΑΛΟ ειναι το καινούριο των Wooden Shijps τελικά ρε γμτ
καινούριο tortoise τσακάλια μου
ωραία μέρα!
http://cdon.eu/media-dynamic/images/...6d384a0152.jpg
Για να δούμε..:?
το thread για blogs καποιος να δωσει
http://2.bp.blogspot.com/_SJaOo43kKg.../Sortilege.JPG
Αν αγαπάτε το heavy metal πραγματικά κι όχι μόνο το "Painkiller" (στην καλύτερη...), ακούστε ένα γαλλικό δυναμίτη που ισοπεδώνει ανεξαιρέτως μπάντες.
παλιο και ο κανονικος οξωφυλλος δεν ειναι αυτος
Για την ώρα, οι φωνητικές γραμμές του Kvohst είναι υπεργαμώ, τα κομμάτια συμπαθή ως καλά, ενώ αυτή η μπάντα θα έχει πάντα προβλήματα στα τύμπανα. Είμαι στο δεύτερο, αλλά θαρρώ πως νύσταξα λίγο, αύριο πάλι.
τοσα πραματα εχει ρε...γιατι ακουτε ιεχωβαδες blacksters?
παίχτο παιδικό τραύμα, κακομεταχείριση, αγχώδεις ρυθμούς και εφηβικά κολλήματα.
όσο και αν τριγυρνάμε, σε κάτι νορβηγίες θα γεράσουμε, ξαναέβαλα προχτές τη νύχτα το ablaze με ακουστικά, και ακυρώνει τη μουσική ολόκληρη, δεν αλλάζουν αυτά.
ε μαλλον λογω βικοτνικ
Καλα στο πρώτο πρόβλημα στα τύμπανα δεν υπάρχει ούτε για αστείο..
Στο δεύτερο μετά από λίγες ομολογουμένως ακροάσεις το μόνο που ξεχωρίζει είναι ο Kvohst, υπέροχες φωνητικές γραμμές, από την πιο ποιοτική black metal φωνή τώρα που O AΛΛΟΣ άφησε τους καμμένους, κακά τύμπανα, μέτριες συνθέσεις στα όρια του αδιάφορου..
Α και κακό πολύ κακό εξώφυλλo σε σχέση με το έπος Trine & Kim του πρώτου.
Θα πάρει τις ευκαιρίες του (αγαπάμε Kvohst) αλλά πολύ επιφυλακτικά!..:?
Δηλαδή σοβαρά τώρα βάζεις το πρώτο και λες ας πούμε "Τον παλιομπινέ τον AiwarikiaR κατέστρεψε το δισκαρο";
σοβαρα τον θεωρεις δισκαρο? :-?
Όχι, αλλά λέω πως αν έπαιζε ο Einar, θα έβαζα το πρώτο Code πολύ ψηλότερα από όσο είναι, διότι συνθέσεις έχει, παίχτες έχει, αλλά εκεί στα drums κάτι παίζει, είναι περίπου κατάσταση αμυντικής λειτουργίας επί μαλεζάνι και έπειτα.
Δεν τον θεωρώ δίσκαρο! Αντικειμενικά όποιος έχει στοιχειώδη ακοή και έχει έστω και μια φορά ακουσει το Nouveau με ακουστικά από handsfree ακόμα ακόμα, μιλάμε για δίσκο επικών διαστάσεων..
τι να σου πω!
το ξαναβαλα παντως γιατι εχω να το ακουσω απο τοτε που βγηκε (οχι τυχαια βεβαια)!
μονο το brass dogs συμπαθω και αυτο κυριως κβοστ
το γαμησες λιγο για τον hellhammer!
Ναι, και αν ακούγαμε Gamma Ray θα ήταν σκατά. Εστιάζω στο υπαρκτό πρόβλημα των βαρετών τυμπάνων, θα προτιμούσα να έπαιζε ο Einar, αν έπαιζε θα ήταν στα αυτιά μου καλύτερο, και επειδή έχω στοιχειώδη ακοή έχω και δίκιο! Οι Code είναι γαμώ τις μπάντες, αλλά και να μην υπήρχαν δεν θα πέθαινα κιόλας.
Όχι δεν το γάμησα εγώ, αυτός γαμάει τα πάντα! ροφλμαο
κοιτα δεν θελω να μπαινω σε ηλιθιες συζητησεις σχετικα με το ποιος ντραμερ γαμαει η οχι! αλλα για μενα το σιγουρο ειναι οτι ο ανθρωπας ειναι ντραμακλα και το κυριωτερο ξερει ποτε να παιξει τι! και χωρις να θελω να παρω το μερος του καρχαρτ γουσταρεις ντραμερ κοουντ και οχι hellhammer!
Για τους γαμα τα ρεΐ θα συμφωνήσω. Αν έπαιζε ο Ειναρ ΝΑΙ πιθανόν να κόλλαγες και στο ντράμινγκ του δίσκου. Τα τύμπανα του Nouveau είναι πολύ OK αντίθετα στο καινούριο είναι ΣΚΑΤΑ (βασικά όπου παίζει αυτός ο βλαξ πέρα από τους ΑΤG είναι ένα με το βόθρο το αποτέλεσμα)..
Οι Code είναι και γαμώ τις μπάντες και να μην υπ΄ηρχαν δε θα πέθαινα κιόλας, αλλά το πρώτο θα μου έλειπε γιατί έχει φοβερές συνθέσεις, έμπνευση, δέσιμο, ταλέντο και Kvohst!
θα δεχοταν μια ''κακια'' νορβηγικια μπαντα που κανει το κλασικο της avantgarde album εναν μαυρο jazz-ιστα?
επισης ποιος ο λογος μια ''κακια'' νορβηγικια μπαντα να κανει κατι avantgarde?σας επιασε κι εσας οτι και τους επικους με την κλασικια μουσικη?
εδω φανμποις τραλαλι τραλαλο
εγω πιστευω οτι ο τζασιστας του μινμιν ειναι λιγος για το κλασικο avantgarde αλμπούμ της κακιας νορβηγικης υπερμπαντας απο την κολαση!!
Δηλαδή οι Supersilent είναι λίγοι για το τελευταίο Arcturus;;;;;;