Συγκριση helloween με stormwarrior ουτε με σφαιρες, εποχη deris με εποχη kiske ουτε καν, δεν συγκρινω walls με keepers διοτι το EP μου αρεσει ανετα περισσοτερο.
Και μονο για το victim of fate ας πουμε
Printable View
Συγκριση helloween με stormwarrior ουτε με σφαιρες, εποχη deris με εποχη kiske ουτε καν, δεν συγκρινω walls με keepers διοτι το EP μου αρεσει ανετα περισσοτερο.
Και μονο για το victim of fate ας πουμε
opxios exei to "margarita" tou giorgou polixroniadi pm.fxaristo
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ που το θυμηθηκες.
ενας με μουσια δεν ηταν (ελα μωρη Σουολεν παλι!) που ελεγε
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ
και αλλα τετοια.
Πιο εητηλα απ αυτο δε μπαει.
megalo epos
διορθωνω, Πειρασμος στη λογικη μου πρεπει να λεει.
sorry pou to ksanagyrnaw stous ododiatrous alla mhn tous fobaste.To pan einai na breis ayton pou sou tairiazei, se gamato pou me steilane me ksekane ( aka eksarthwsh katv siagonas ) kai meta phga se allon pou den mou epane kai ta kalutera ekana eksagwgh kai den eniwsa tipota ... tou diaolou pramata
που λέτε με το σεισμό θυμήθηκα το Conspiracy Theory με τον Μελ Γκίμπσον (όχι τον γιούζερ)
όπου λέει μεταξύ άλλων θεωριών ότι κάθε φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέπτεται την Τουρκία γίνεται μεγάλος σεισμός !!!:fear:
καλά δεν έγινε στην Τουρκία αλλά κοντα είναι
[troll]Οι Blind Guardian δεν είναι power, πρέπει επιτλους να το καταλάβετε.[/troll]
H αληθεια ειναι οτι τεινουν προς το σκα-ρεγκε.
Άσχετο αλλά άκουσα universe 217 για πρώτη φορά στη ζωή μου και έπαθα πλάκα. Και ήθελα κάπου να το πω, αλλά πού? Στον προιστάμενό μου? ΛΑΛΑΛΑΛΑΛ
...που να τους δεις κ live!
έχεις δυο περίπτερα κοντά στο σπίτι σου σε ίσες αποστάσεις.(νταξ το ένα είναι ένα στενό παρακάτω)
απογευματοβράδια δουλεύουν μαντραχαλαίοι (μορφάρες οι πιο πολλοί βέβαια)
πας ένα πρωινό να πάρεις καπνό κ κάνα ΜΙΛΚΟ από το λίγο πιο μακρινό, φτάνεις, πας στο ψυγείο κ βλέπεις μια πανέμορφη κοπέλα να σε καλημερίζει με ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
:mov:
την καλημέρίζεις σε σλάβικα (εεεκαεεεουγληεεεεεεεαγκμεεεεεεεερα...)
πας να πλερώσεις, δεν είναι κανένας μέσα, λες δεν μπορεί!
κ όμως, μπαίνει μέσα. έχοντας ξεπεράσει το πρώτο σοκ (λέμε τώρα) της ζητάς στα σλαβικοελληνικά κ έναν καπινό.. πλερώνεις.καλημερίζεις πάλι.ευχαριστείς.κύριος.φεύγεις.
ξημερώνει μετά από κάμποσες μέρες κ η σημερινή.τα πάντα πάνε κατά διαόλου.με τα πολλά πλησιάζεις σπίτι σου και μην έχοντας καπνό πάλι σταματάς στο περίπτερο για ψώνια.κατεβαίνεις.πλησιάζεις.περιμένεις να φύγει ο προηγ. πελάτης.πας μπροστά κ τι να δεις! ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ!
είσαι τόσο καμμένος απ'το υπέροχο πρωινό που μόλις πέρασες κ συνειδητοποιείς εκείνη τη στιγμή σε ποιο περιφτερο σταμάτησες.μαζεύοντας τα κομμάτια σου από το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ που σου χάρισε η δεσποσύνη πάλι.προσπαθείς να ζητήσεις εεεεεναν ολντ χοοολμπορρρννν εεεεεεεεεε μπλε! σε μια δική σου διάλλεκτο που μόνο εσύ καταλαβαίνεις. κ ω του θαύματος.. ένας καπνός σε περιμένει έτοιμος.με φόντο μια μελαχροινή ΘΕΑ να σου ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ!
στην προσπαθειά σου να βγάλεις κ να μετρήσεις (ναι οκ) τα ψιλά για να πλερώκεις, έρχεται η βόμβα
"έχεις ξανάρθει? μου φαίνεσαι γνωστός"
"εχμμ... ναι... πρωί άλλη μία........ ήσουνα εσύ εδώ πάλι... εφδλακξδσλξφκδαλσκδξφκλσδξφαλσκδφ"
"χμμ... όχι όχι κάπου σε ξέρω.. καλά που θυμάσαι ότι ήμουνα εγώ εδώ?"
τι λένε εκεί?
σλάβικα..
αφού δεν την επεισα για κανένα λόγο.μου λέει
"καλά, όταν ξανάρθεις θα'χω θυμηθεί που σε ξέρω"
"..."
"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ"
κ έφυγα.
θέλω τη μαμά μου.
εντιτ: πολλά έγραψα.. έχω πρόβλημα παιδιά.μίτσμανν ακούς.. σέλω αγκαλίτσα
εντιτ2: κ μόλις είδα ότι πήρα κίτρινο χολμπορν.. ή εγώ δεν τα'πα καλά.. ή εκείνη δεν άκουσε.. κ στις 2 περιπτώσεις.. δεν τα'πα καλά
Σου εδωσε λαθος για να ξαναπας λεμε!!!!!
Κανε την κινηση, πηγαινε κοντα της χορευοντας μινιμαλιστικο τσαρλεστον, χωρις να πατας τις γραμμες του πεζοδρομιου (χανεις κανονακι αν πατησεις) κι οταν προσγειωθεις διπλα της, πες της πως βρεχει σαντιγυ απ τη μερα που σε ειδα, κωπηλατω σε ποταμι απο μελι για να φτασει το κανοε καγιακ της αγαπης μου, σε σε, δωκε κι ενα χολμπορν κι ενα φιεστα φραπε, αστο φραπε καλυτερα, κουνιεμαι στο σεικερ του Ερωτα απο μονος μου.
μιας και μιλαμε για περιπτερα, εγω ειχα παει στο μουσατο στην ιασωνιδου και λεω χωρις να το θελω "εναν καπνον κιτρινον old holborn" με κοιταει με στραβο βλεμμα, "και γαλαζια ριζλα"\
δεν εχετε νιωσει ποτε πως ειναι να μιλας χωρις να το θελεις κυπριακα!
σουολεν γερα!
Μιτς πόσο έγραψες έκθεση στις πανελλήνιες?
Παγκοσμια σταθερα Πρωτης Δεσμης.
aka 14.
ΔΕΣΜΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
Αυθορμητο, μπαρδον.
Τι μιλα ρε παραλιγο νταμπλ-σκορ?
(win.)
Μιτς, μπορω να σε λεω πατερα;
Δεν ήξερα ότι υπάρχει παγκόσμια σταθερά Α' Δέσμης (βασικά στον πούτσο μου η έκθεση, δεν είχα ασχοληθεί και καθόλου) αλλά και το δικό μου 13,75 έρχεται να συμπληρώσει το παζλ.
Ο κανονας δεν ισχυει για γυναικες, εστω κι αν αυτες εχουν γαματο γουστο σε κωλους και αλλα παρεμφερη και ο Γκαρντιαν λεει ψεμματα.
17μιση πρωτη δεσμη εκθεση.
Ψεμα!
Ενισταμαι.
να μου δειξεις τα μορια.
αλλιώς να της δείξεις το δικό σου!
Χαχαχαχα. Αληθεια λεω, μαλιστα πηρα τοσο γιατι ο ενας την θεωρησε αριστη, ο αλλος πατο, και χρειαστηκε να γνωμωδοτησει και τριτος εξεταστης.
Τα γραπτα μου ηταν παντοτε καλα, με τη δυναμη του γλυκου τσαρλεστον στα πλατανοφυλλα του Πηνειου ενα βραδυ του Απριλη.
Εχετε μπερδευτει, δε μιλαμε για αυτο που νομιζετε (το ξαναμετρατε κιολας μαλακες)
Οχι, οχι, δεν θελω να εχω τη μεγαλυτερη μαλαπερδα, pls.:P
ααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ
mporei kapoios plz plz plz na mou metafrasei to: "anoixti sineleusi e3egermenwn gia tin allilegkih stous diokomenous ths e3egershs"? giati ftiaxnoume to blog mas se diafores gloses k kolisame sto stisimo :(
όταν σε χακέψουμε και σου βαλουμε το net nanny θα σου πω εγώ.
Ε όχι κ πουρό :evil: