mes que un club
Printable View
mes que un club
Και τα 2 δεν τους χάλασαν.....
Total football, αντικειμενικά..
και αν έχω πει και μια κουβέντα παραπάνω για τον Μέσι, για το καλό του το λέω,να μην πάρουν τα μυαλά του αγέρα.
:pink::pink::pink:
Λοιπόν σε ένα τεταρτάκι η Ρόμα της καρδγιάς μας σκαρφαλώνει στην κορυφή και μένει εκεί, για όποιον δεν έχει πάρει χαμπάρι.
exoume STIRIKSEI kiolas..efoson den to pairnei i latreia juve kai me dedomena ta epipeda sixamaras pou prokaloun inter,milan e tote makari
Inter εχει 4 σερι πρωταθληματα κι αν το παρει ισοφαριζει το ρεκορ της Juventus απο τα 30'ς με 5 σερι, ενω η Τορινο εχει επισης 4 σερι απο παλια.
Τα 3 σερι εχουν γινει λιγες φορες, απο Τζενοα και Προ Βερτσελλι πριν 100 χρονια και Μιλαν στα 90'ς.
Αρα στηριζουμε Ρομα απο κομπλεξισμο.
Και επόμενη Κυριακή με Λάτσιο, στο πιο δύσκολο* ματς που απομένει μέχρι το τέλος.
*ουσιαστικά με Κιέβο την τελευταία αγωνιστική είναι πιο δύσκολο αλλά ως τότε θα μαστε και μαθηματικά πρώτοι + παίρνουμε και ως δεδομένο πως τη φετινή Λάτσιο τη νικάει κει μέσα και ο φετινός Ολυμπιακός.
Edit: Έληκσε ρε πούστη, ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ :touched:
http://static.nacional.hr/img/408365...13_700x550.jpg
Ποιος Μοντέλλα.
Ποια Ρεαλ λέμε...μόνο κρίμα για τον Κακά
Μπαρτααααααααααααααααααααααααααααααααααααά
http://www.sport24.gr/html/ent/473/ent.355473.asp
ροφλ Γιουβεντους + Μπενιτεθ.
αντε πουλο να ερθει ο Μουρινιο!
Σοβαρέψου.
τι σοβαρεψου?
ο ιδιος λεει οτι θελει να παει στην λιβερπουλ!
ποια ιντερ?! γελαει ο κοσμος!
ξερεις που με ξενερωνει ο benitez? δεν περνει την ευθυνη ρε μλκα!ολο "δεν εχω καλους παιχτες,δεν εχω μπατζετ,δεν εχω εγκαταστασεις..."
ε γαμησε με! ο βενγκερ η ο Σερ με την τωρινη ομαδα θα ειχαν παρει πρωταθλημα!
εδωσε τον Xabi και δεν πηρε τπτ!
πηρε ακουιλανι.λολ
α σορρυ.....
Spoiler
Ειχε ακουσει για Μπενιτεθ και Γιουβεντους, στο αισχος που ειμαστε καλυτερα θα μας κανει μαλλον.
Επισης, σιγα που το μονο προβλημα της Λιβερπουλ ειναι ο Μπενιτεθ.
clockwork ti les vre preza
βαζω να δω Λατσιο - Ρομα.
αιμα κι αμμος.
mallon einai grammeno o ranieri na ekdikithei to murinho kapoia stigmi gia to kraksimo pou xei faei
Αν το σηκώσουμε φέτος βέβαια, παίρνει τρελό κρέντιτ και ο Σπαλλέτι, λέω γω τώρα.
Έντιτ: Τέλος, αύριο φωτογραφικό αφιέρωμα στο Μέγα Μαυροβούνιο.
Σας έκαναν χαβαλέ οι βάζελοι 2 φορές.
Και θα πάρετε πρωτάθλημα.
Γελάει ο κόσμος.
κ εμείς γαμήσαμε το βάζελο 2 φορές ρε παιδιά φέτος και το παίρνουν αυτοί, δεν είδα κανέναν να κάνει έτσι~!
πινκς σε Ρόμα, στο 2ο γκολ το τείχος και ο τερματοφύλακας ροφλ
o τερματοφυλακας δε φταιει τοσο.
αμα κλανει πατατες το τειχος και ανοιγει και ξαφνικα η μπαλα ερχεται με 2142 χιλιομετρα την ωρα ουτε "σκατα" δε προλαβαινεις να πεις.
τέλος. χτικιό.
krima :(
:)
πολυ dodheimsgard ο τυπος!!!
ομαδα?
Μπέρνλι,σήμερα πήραν πούλο από πρέμιερ.
Ποσο κομπλεξικη ομαδα η Ρομα?
Δεν ξέρω. Κάτσε να δω τις φάσεις και θα σου πω.
από τη σαμπντόρια έχασε πσηλέ, όχι από την προβερτσέλλι, είχα πει και πχιο πίσω (νομίζω) πως τα ματς με σαμπντόρια και κιέβο τελευταία αγωνιστική είναι πιο δύσκολα -αν δεις τη φετινή σεζόν- από αυτό με τη λάτσιο.
Και την απόμενη αγωνιστική έχει Λάτσιο-Ίντερ νομίζω. Σιγά μην το παλέψουν οι Λατσιάλι, χοχο 8)
se periptwsi X tis inter simera ti paizei?