Originally Posted by ikonoklast
Συνέλληνα, ειλικρινώς δεν γνωρίζω καποια δίοδο που 8α μπορούσε να οδηγήσει έξω8εν αυτού του τέλματος στο οποίο η πατρίδα μας έχει περιέλ8ει. Προσωπικά, ψήφισα στις προηγούμενες κοινοβουλευτικές εκλογές την Νέα Δημοκρατία για να απαλλαγούμε απο τα μιάσματα του πα-ΣΟΚ και με ελπίδα να έλ8ει κάποια πραγματική αλλαγή και στα ε8νικά μας 8έματα. Τουναντίον όμως, διακρίνω πως η κατάσταση είναι εξόφ8αλμα 8λιβερή και χρήζει εκ των ων ουκ άνευ ριζικών αλλαγών. Παρατηρώντας λοιπόν τις δημοσιεύσεις σου, διαπίστωσα μια συμφωνία ως προς τον κεντρικό άξονα των ζητημάτων που 8ίγεις, ανέγνωσα όμως την έλλειψη ουσιαστικής πρότασης για αλλαγή. Λοιπόν στα λόγια όλοι καλοί είμαστε αδερφέ αλλα το βασικό ζητούμενο όπως καταλαβαίνεις είναι το όραμα. Τι πιστεύεις οτι πρέπει να κάνει ένας έλλην που αγωνιά γι' αυτόν τον τόπο που μαραζώνει, προκειμένου να επέλ8ει αυτή η λεγάμενη ξαστεριά; Μια απλή ψήφος στο Γιώργο τον Καρατζαφέρη αρκεί; Εμένα μου φάινεται λίγος. Κάτι πιο δραστικό;
Αυτά απο αγνό και άδολο ενδιαφέρον. Επίσης άσε τους λοιπούς φασίστες αντι-φασίστες (ο χειρότερος φασίστας ξέρεις, είναι ο αντιφασίστας!!) να αναλώνονται στην πλάνη τους και στην δή8εν "ψευτοπροοδευτικότητα" τους. Τους ξέρω καλά, είναι οι πρώτοι που ποιούν την νήσσα ενόπιω δυσκολιών.