Egw den klafthka se kanenan an auto uponnoeis. Ton evrisa se pm k teleiwse ekei to thema gia mena oson afora ton ikonoklast.
Printable View
Egw den klafthka se kanenan an auto uponnoeis. Ton evrisa se pm k teleiwse ekei to thema gia mena oson afora ton ikonoklast.
ρε και να απαντησουν οι μοντερεητορς οτι δεχτηκαν παραπονα, δε πουν ποιος ήταν. Λογικό είναι να σου εχουν δημιουργηθει ανασφάλειες αλλα δεν θέλω να σε κραξω.
Ναι, έγιναν παράπονα, τόσο για το post του Candiru, όσο και για PM που έστειλε, από άλλο account, σε ένα site που ζητούσε username και password του ER.Quote:
Originally Posted by distortionofperception
Συγκεκριμένα με τον Candiru, ήταν πολύ χοντρό επειδή θα μπορούσε να τον τρέχει η Χ στα δικαστήρια (αν και θα αθωονόταν σίγουρα).
Επειδή πρόκειται για μία σειρά ποινικών αδικημάτων, θεωρώ λογικό να πάμε κατευθείαν σε ban. Στην τελική, θα μπορούσαμε να τον τρέχουμε και στα δικαστήρια, οπότε το ban μια χαρά φθηνά του έρχεται.
Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό απλά να δίναμε warning; Πώς στο καλό λες σε κάποιον που έχει προσπαθήσει να χακέψει το site σου "ωραία, τώρα κάτσε σαν φρόνιμο παιδάκι";
Siga mhn ton etrexa k sta dikasthria..
Akoma k ton ikonoklast, oso malakas ki an einai, ton lupamai pou efage ban.
προσπαθείς να βουλώσεις τις τρύπες του σάιτ σου.
επίσης παραπανω είπες 2-3 φορές "θα μπορούσε"
με τα "θα μπορούσε" δεν γάμησε κανεις.
απο τη στιγμή που το θέμα γνωστοποιήθηκε κανεις δε θα παρεξηγούσε τον καντι. (εξ'αρχης δηλαδη δεν νομιζω εκτός της Χ να τσαντιστηκε κανεις περι παιδ***ας)
οποτε πιστεύω ότι το γουόρν ειναι αρκετο.
απο την αλλη: καλα ρε ικονοκλαστ δουλεια δεν ειχες? εκτός κι αν ειναι καμια εργασία.
Προφανώς είναι δικαίωμα σου να διαφωνείς, απλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μπαναρίστηκε για το τι "θα μπορούσε" να γίνει, αλλά για τις πράξεις που έκανε (την παράνομη πρόσβαση, κλπ), οι οποίες από μόνες τους είναι προβληματικές για την ομαλή λειτουργία του site.
Και ναι, προσπαθώ να βουλώσω τις τρύπες του site, αλλά το ανοιχτό παράθυρο δε σημαίνει πως ο διαρρήκτης μπήκε μέσα με το δίκιο του, ε;
ναι κανείς δεν είπε ότι κανετε κακό που θέλετε να φροντίζετε την ασφάλεια του σάιτ.καλα κανετε. το θέμα είναι οτι ο συγκεκριμένος δεν ήταν μπότ. όχι ότι τον ξέρατε κι απο χτες αλλα όχι και κατευθείαν :behead:
κι αυτή θα ήταν η θέση μου για οποιονδήποτε αλλο, εκτός κι αν ήταν καθαρό τρόλλ χωρίς σοβαρα ποστς.
εμένανε που λέτε μου είναι συμπαθέστατος ο ικόνοκλαστς α)λόγω σαρκαστικώνε πόστς , καί β)γιατί μου είχε προτείνει κάτι καλά ράπια,αλλά κάτσε ρε παπάρα,τον Θεό απ'τα'ρχίδια έπιασες και κάνεις ότι σου καπινίσει?
Βασικά ήταν σημαντικό μέλος του φόρουμ ο μακαρίτης και μπράβο στα παιδιά που κάνανε το σωστό και τον στείλανε στο διάολο με τη μία.
Το συγκεκριμένο πράγμα ήταν πολύ χοντρό, μερικούς με κλούβια κεφάλια συνηθισμένους στη καρπαζιά πιθανώς να μην τους νοιάζει αν κάποιος χρησιμοποιώντας το όνομα τους μπει και γράφει μαλακίες, κάποιους άλλους όμως τους νοιάζει.
Καλά του κάνανε του παπάρα λοιπόν, είπαμε δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν χιούμορ εδώ μέσα αλλά και η ΜΑΛΑΚΙΑ πρέπει να έχει ένα όριο. Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είσαι για να κάνεις αυτό το πράγμα? Και πόσο ακόμη πιο ΜΑΛΑΚΑΣ για να το κάνεις με το ακάουντ του καντιρού?
Μα εννοείται με του καντιρού. Για να δεις τι πιεμ στέλνει.
Εννοείς ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιου να μην του φτάνουνε οι ασυναρτησίες που ποστάρει ο καντιρού κανονικά και να θέλει να διαβάσει και αυτές που γράφει σε πιεμ?
:roll:
Να σημειώσω εδώ ότι η λέξη "αρχίδι" μάλλον δεν πρέπει να κόβεται με απόστροφο, δεν νομίζω πως είναι σωστή η έκφραση "ρχίδι".Quote:
Originally Posted by irreligious
π.χ.
"Στα'ρχίδια μου!"
"Ε, και στα δικά μου ρχίδια!"
Δεν μου χτυπάει καλά :(
Άρα μάλλον έπρεπε να γραφτεί "απ' τ' αρχίδια"
Συνεχίστε.
m'arezei opos milas...
:pink:
:D
Η μαλακία του δεν ήταν που πήρε το pass του Candiru, η μαλακία ήταν που δεν του το άλλαξε. Long live mate :wink: