κεκλεισμενων οριστικα με παοκ :-|
Printable View
κεκλεισμενων οριστικα με παοκ :-|
fml :(
ετοιμαζόμουν να πάω
γελάει ο κόσμος πάντως με την "ισονομία".
ναι αλλά *τότε* *έγινε_κάτι_φοβερό" και σας τιμωρήσανε "με_πρόστιμο_δυο_σοκοφρέτες".
γενικά δεν ξέρω τι έγινε στην Καβάλα και στις Σέρρες, δε γίνηκαν στο γήπεδο τα όποια επεισόδια (αν θυμάμαι καλά), δεν ήμανε στις πόλεις, δεν έχω δει πράμα οπότε δεν έχω άποψη, μου κάνει εντύπωση όμως πως γίνεται να έχουν άποψη τόσοι πολλοί. αυτά που μου είπαν εμένανε πχ (όχι ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές είναι αλήθεια) είναι ότι στους γαύρους την έπεσαν παοκτσήδες σε μια καφετέρια και έφυγαν οι εθιμοτυπικές πεντέξι καρέκλες και άλλοι τόσοι καφέδες, κάτι ανάλογο και στα διόδια της επιστροφής. απλά αυτό το πράμα να το παίζετε/-ουμε παρθένες κάθε φορά, μία ο ένας μία ο άλλος, χτυπάει άσχημα σε τυχαίους ιωνικούς του φόρουμ και όσο και αν δε θέλω να δίνω δίκιο σε τυχαίους ιωνικούς του φόρουμ (φτου κακά), ε δεν τη βοηθάμε τη ΦΑΣΗ έτσι ρε παιδιά.
για το ματς με το γαύρο πέρσι που έψαχναν τα δάχτυλα της κοπέλας ας πούμε [\λαϊκισμός], ποια η πράσινη τιμωρία; και αν αυτό ήταν μαλακία, γιατί δεν έκανες και τότε οργισμένα ποστ περί ισονομίας και ξεκαρδισμένου κόσμου;
γιατί πέρσυ είχαμε και πυροβολισμούς με αεροβόλα σε κάποια γήπεδα χωρίς να υπάρξει τιμωρία, αντίστοιχα.
φέτος έχουμε 2 παρόμοιες καταστάσεις, την ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ο ένας τιμωρείται με 1 αγωνιστική και 45000 ευρώ πρόστιμο, ενώ ο άλλος με 4000 ευρώ πρόστιμο. δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έγινε σε κάθε περίπτωση, αλλά από τα ΜΜΕ ακούστηκε ότι οι φάσεις είναι της ίδιας "τάξης μεγέθους", το οποίο είναι η μόνη πληροφόρηση που έχω. οπότε εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται πολύ ύποπτη η διαφορά στις δύο τιμωρίες (αν μπορεί το χάδι των 4000ε να θεωρηθεί τιμωρία - αντίστοιχη ποινή είχε φάει ο μπούσι για εξύβριση αντιπάλου!).
Μη ξεχνάμε και την εξοντωτική πονή των 25.000€ στην Αεκ για το πέσιμο και το ξύλο στον Μπάγιεβιτς.
Raven Μπούσι είπες ε; Το 2007 Αν θυμάμαι καλά σε παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΠΑΟ ο εισαγγελέας έκανε έρευνα για το αν οι χειρονομίες και οι συμπεριφορά του εμπίπτουν στις διατάξεις του ποινικού κώδικα. Επίσης είχε ξεκινήσει μια έρευνα για το αν αγωνίζεται νόμιμα στην Ελλάδα, μπας και είναι λαθρομετανάστης το παιδί.
Η μοίρα του να είσαι μικρός και να αγωνίζεσαι απέναντι σε μεγάλο.
Προφανώς επειδή δε τον σκοτώσαν.
σου παει η καρδια να τον τιμωρησεις?
http://www.newstime.gr/resources/200...humb-large.jpg
ατροπος η καθε παε τι θα παιζει ρολο μπατσου σε ακτινα χιλιομετρων?
η' φταιει η παε αεκ που μπηκανε 10 τυποι να βαρεσουνε σε φιλικο τον πριγκιπα;
βρες τους 10
για χαριλαου δεν ειμαι αεκτζης και νομιζω οτι ψιλοκοπηκαν οι μετακινησεις (ξανα)
ενα αλλο επιχειρημα ειναι οτι εχουμε πολλα διαρκειας και ειναι κριμα για τοσο κοσμο που πληρωσε να τιμωρειται και να μη δει την ομαδα του :dwink: