wraio Acid Baby ;)
Printable View
wraio Acid Baby ;)
διαβάζω το πρώτο από τα 'a series of unfortunate events'' και σειρά έχει το 'the lady and the unicorn' της Tracy Chevalier, γιατί το 'Girl with a pearl earring' μου είχε αρέσει πολύ.
egw pali diabazw to agio aima,agio graal,kai de 8elw sxolia :P
το τελειωσα σε 2 τετράωρα... ο γρανάδο προφανώς δεν είναι ούτε ο καλύτερος λογοτέχνης του κόσμου, ούτε ο καλύτερος αφηγητής. αλλά, όπως και στην ταινία, το μήνυμα περνάει... απλά respect :worship:Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Να μας πεις τη γνώμη σου όταν το τελειώσεις γιατί ενδιαφέρομαι να τα διαβάσω κι εγώ.Quote:
Originally Posted by Weiss
Τις τελευταίες εβδομάδες διάβασα τα τρία πρώτα Χάρι Πότερ, έγινα φαν, έβαλα το σχετικό άβαταρ και σειρά έχει το τέταρτο Χάρι Πότερ.
Για τα series of unfortunate events έχοντας ήδη διαβάσει τα 2 πρώτα βιβλία έχω να πω ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα Harry Potter, των οποίων είμαι fan.
Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τι θα γίνει παρακάτω γενικά, δλδ το σενάριο δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρ'όλα αυτά, ο τρόπος που γράφει ο τύπος είναι πολύ ιδιαίτερος. Δε λέω τίποτα παραπάνω γιατί θα είναι μάλλον spoiler. Χμ, πάντως μέχρι και η γραμματοσειρά που είναι μεγάλη και η σελίδα που έχει μεγάλα περιθώρια σε προίδεάζει για το παιδικό της υπόθεσης.
Και καλή αρχή με το goblet of fire, είναι φανταστικό. :)
Επηρεασμένος από τη Leguinική ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών και αφού ο Marquez μάλλον θα πέσει βαρύς στη συγκεκριμένη φάση είπα να ξαναδιαβάσω το Earthsea Quartet για να περνάει η ώρα μέχρι να αξιωθώ να αγοράσω κανένα καινούριο βιβλίο.
Richard K Morgan - Market Forces
Mad Max goes corporate. Ή κάτι ανάμεσα στο American Psycho και το Carmageddon. Σεξ, βία, καπιταλισμός.
Dan Brown - Illuminati
και μόλις εκανα ποστ στο θρέντ της ταινίας.Πες άμα είναι ωραία να ψήσω την αδερφή μου να τα πάρει. Τζάμπα βιβλία. Α και το goblet of fire -το 5ο έτσι?- είναι μακράν και στάνταρ το χειρότερο. Χειρότερο και από το 2 ου δεν γίνεται σχεδόν τίποτα. Ο κλασσικός βλάμμένος έφηβος-νευρωτικός-σπασαρχίδης Χάρι μου χε σπάσει τα νεύρα. Τα 3 & 4 είναι τα καλύτερα :)Quote:
Originally Posted by Weiss
όχι, το goblet of fire είναι το 4ο.
το 5ο είναι το the order of the phoenix. που δεν το θεωρώ και άθλιο, αλλά σαν το goblet of fire δεν είναι.
άμα η αδερφή σου είναι μικρούλα να της πεις να τα πάρει τα lemony snicket's, θα τσι αρέσουνε.
Το 4ο γαμαέι σύμπαντα και δεγκιαλικούς κόσμους.
Καλά δεν είναι και πολύ μικρή -15- αλλά θα της πώ να τα πάρει χοχοχο
Αν η αδερφή σου είναι μικρούλα -15- να της πεις να πάρει όλα τα Ρόαλντ Νταλ.
Εκτός από το Θείο Όσβαλντ που μπορεί να τη σοκάρει.
George Bernard Shaw - Pygmalion