ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ποτέ ποτέ ΠΟΤΕ. Έπρεπε να ρωτήσεις, αλλά πού να το φανταστείς :-?
Printable View
Αμα πας και παραγγελνεις indie αηδιες δε σου φταιει κανεις. Κανε και ποστ τα ρουχα μετα να εχει πιο πολυ γελιο η τιμη.
Το indymerch mpla mpla έχει γαμάτες μπλούζες. και γω έχω σκοπό να παραγγείλω.
όσο για τελωνεία.. διάβασε αυτό http://www.adslgr.com/forum/archive/.../t-224519.html
Προσπαθω εδω και 2 μερες να παραιτηθω.
FML.
Και γιατί δεν τα καταφέρνεις?
ακόμα δε βγήκε το πασοκ και ξύνεστε ε
Einai anapospasto komati stin epixeirisi.. kai den mporoume na kanoume allios xoris ton mitsmann.
Stasou Mits pou pas.. ALMONDS!!!
Me poion tha geraso parea stin etairia ???
οταν μπηκα στην εταιρεια δεν υπηρχε ΕΡ.
(μετρο χρονολογικης συγκρισης.)
Όταν ξεκίνησα το ίντερνετ δεν υπήρχε η εταιρία. Χα! Beat that!
Γενικά πάντως, ΠΟΤΕ με ιδιωτική courier (DHL, FedEx ή ό,τι σκατά. Χρόνια τώρα παίρνω δίσκους από παντού με απλό ταχυδρομείο και ποτέ δεν είχα θέμα με τελωνεία κλπ, στη θυρίδα μου σαν κύριος. Και όχι μόνο μικρές παραγγελίες, έχει τύχει να πάρω και 200€ πράγματα σε μία φορά. Btw στις 2-3 (μετρημένες) φορές που έχει χαθεί το δέμα, πήρα πίσω τα λεφτά μου από Paypal (γι'αυτό το προτιμάμε και αυτό).
Για το φόβο απώλειας, υπάρχει ανίχνευση αποστολής και στα ταχυδρομεία, ακόμη και δηλωμένη αξία, τα οποία προσφέρουν σχεδόν όλοι οι πωλητές. Τα έξοδα τα επιβαρύνεται ο αγοραστής σαφώς.
Όχι, εγώ και κάτι φίλοι, πάντα είχαμε πρόβλημα με τα τελώνια. Κάποτε, είχαμε πάει για να σκοτώσουμε έναν μάγο, στα Φοργκόττεν, και ο πούστης είχε καμιά διακοσαριά μαζεμένα απο δαύτα τα γαμίδια. Και η μαλακία είναι ότι δεν δίνουν και καλά xp. Με το ζόρι πήραμε lvl.
ειχατε φορεσει το αντερκοντεν ρινγκ που δινει συν τεσσετα στρενγκθ και εφτα ατζιλιτι? αν οχι τοτε λογικο να παιρνατε χαμηλο εξπι. αν και αν μπεις απο την πισω πορτα δε σε αφηνει να φορεσεις το δακτυλιδι γιατι ερχετε ο τυπος και σας παντρευει με το υπολοιπο ρειντ και γαμιεσε στην κεντρικη πολη να βγαλεις διαζυγια.
Όχι ρε, τα τελώνια, ούτως ή άλλως, στην 2nd edition δίνουν 15 xp αν θυμάμαι καλά. Και μην τα μπλέκεις, δεν υπάρχει agility στο ad&d, dexterity υπάρχει. Και δεν έχει καμία σχέση με τα xp που πέρνεις. Εκτός και αν έχεις πάνω απο 16, και είσαι rogue, οπότε, πέρνεις +10% overall λόγω του prime requisite.
Bloody geeks..