Κάποια βίντεο, όπως το ακριβώς από πάνω, δεν εμφανίζονται από χθες το βράδυ.
εντιτ: και επανήλθαν όλα κανονικά.
Κάποια βίντεο, όπως το ακριβώς από πάνω, δεν εμφανίζονται από χθες το βράδυ.
εντιτ: και επανήλθαν όλα κανονικά.
Ψηθείτε να κάνετε κάτι μ'αυτό (πιο σκούρο μπακγκραου ασούμε)
http://i43.photobucket.com/albums/e3...itled-1-26.jpg
Επίσης 900πιξ μαξιμουμ πλάτος εικόνας, όπως ήταν πριν την αναβάθμιση.
ti egine me to What's New ? giati allakse 8esi ? giati ta vgazei ola aspra (sto dark theme)?
kai pou einai oi kourampiedes telospantwn
Fireknight, πάτα στο New Posts από κάτω. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αυτό ερχόμουν να γράψω. αν γινόταν μια αντιστροφή των links μεταξύ What's New? και New Posts θα ήταν πολύ γλυκό.
nai , to New Posts einai ok, stirizw tin antistrofi links, kai an ginete na paei to koumpi What's New pali sta deksia .
edit :
http://i45.tinypic.com/jpv2ac.png
λοιπόν το πρώτο "θέμα" έχει να κάνει με την default σελίδα που είχαμε βάλει.
Μπήκε σαν default το Forum αντί για το whats new.
Σχετικά με το άσπρο, σε έπιασα τι λες, θα το κοιτάξω. Αν και είναι θέμα μόνο στο what's new και όχι στο Φορουμ.
Τώρα να μπουν με σειρά αντί για What's New --> Forum --> Blog , σε Forum --> Blogs --> What's New θα δούμε :)
apo oti katalava to What's New dixnei to Activity Stream anti gia ta New Posts pou edixne prin , kai to provlima me to xrwma einai malon sto Activity Stream.
το μόνο theme που ποτέ, σε κανένα απντεητ δεν είχε πρόβλημα είναι το μπαντ τεηστ. Βάλτε το και σωθείτε
ο τζάκσον που λέγαμε στο άλλο θρεντ δλδ στα καλύτερά του
σαμπρέλ, δεν πιάνει το edit, τι φάση;
δηλαδή? έκανες κάποιο ποστ, και πήγες να το κάνεις εντιτ και νιετ?
αν ναι, ας επιβεβαίωση και κάποιος άλλος εγώ μπορώ κανονικά, απλά δεν ξέρω μην είναι λόγο περμίσιονς
Κι εγώ μπορώ κανονικά να κάνω έντιτ, αλλά δεν πιάνομαι, έχω ΕΞΟΥΣΙΕΣ.
Σαμπρέλ, φέρε μία τα Tags πάνω από τα similar threads ρε συ.
Βασικά γράφω κάτι, ποστάρω. Κάνω edit, το αλλάζω, βλέπω από κάτω last edited μπλα μπλα, αλλά το ποστ είναι ακριβώς το αρχικό, σαν να μην έγραψα ποτέ κάτι καινούριο.