οπότε αν έκανα λάθος στο universe και στο timeline και ήμαστε εδώ που ήμαστε τότε ο peter μένει να χρησιμοποιήσει την μηχανή αυτή την φορά για να πάει πίσω και αυτοσωθεί ή μήπως θα πάει να βρει τον μπίσοπ και τον μπέλ.
έχουμε και λέμε.
ο peter αρρώστησε βαριά στο δικό μας σύμπαν (θυμάται κανείς από τι? μας έχουν πει?) και πέθανε. στο άλλο σύμπαν παθαίνει το ίδιο. εκεί ο γουόλτερ παρακολουθεί τον γουολτεράλλον να προσπαθεί να βρει το φάρμακο. σε μια δοκιμή χτυπάει η πόρτα, ανοίγει ο γουλτεράλλος και είναι ένας ομπσέρβερ, εκείνη την στιγμή το φάρμακο γίνεται και χαλάει. το βλέπει ο γουόλτερ και κτλ κτλ κτλ. άρα επενέβη ο φαλακρός και βοηθάει στο να πάει ο γουλτέρ στο άλλο σύμπαν ή στο να χαθεί και ο πήτερ αυτός.. χμ.. εκεί ο πίτερ παραλίγο να πνιγεί μαζί με τον γουόλτερ, αλλά τους σώζει πάλι φαλακρός και.. τι κάνει? διορθώνει κάτι ή χαλάει κάτι που ξεκίνησε άλλος? θέλει να βρω ποιοι είναι στην κάθε φάση για να δω αν είναι ο ίδιος.
παρακάτω... ο γουόλτερ τιμωρεί τον ευατό του και λέει ότι αυτός φταίει, αυτός τα ξεκίνησε όλα. αλλά κάπου στην τρίτη σεζόν πρέπει να μαθαίνουμε ότι τελικά δε τα ξεκίνησε αυτός όλα παίζει κάτι άλλο. αυτό το έχω λίγο αχνό. το θυμάται κάποιος? μήπως τελικά είχε ξεκινήσει από πολυμορφικούς η πρώτη μετάβαση από το ένα σύμπαν στο άλλο?
στην συνέχεια αν έχει δίκαιο ο μπέρνιν, ο οποίος στο τέλος θα φτάσει να συγχαίει και τα φιλαράκια με το τερμινατορ, το σύμπαν διαγράφει τον πίτερ. αλλά δε μου κάνει. λογικά τον σβήνουν αυτοί γιατί διορθώνουν ένα λάθος τους, δλδ ότι τον έσωσαν, αλλά είναι λάθος ή είναι κίνηση? τελικά έχει δυνατό πνεύμα και παραμένει και παρόλα αυτά ξανακαλούνται αυτοί να τον διαγράψουν και τελικά πάλι κάποιος φαλακρός δε το κάνει και ο πίτερ επανέρχεται.
τελικά οι ομπσέρβερς μόνο ομπσέρβερς δεν είναι. δεν τους βλέπω να παρακολουθούν αλλά να συμμετέχουν ενεργά σαν να κινούν πιόνια, προσεγμένες κινήσεις και με συνδιασμούς προβλέπουν πιθανά σενάρια (σύμπαντα) αλλά όπως μάθαμε σε όλα τα τέλη/σύμπαντα η ολίβια πρέπει να πεθάνει. και άλλος φαλακρός παθαίνει.. τελικά είναι θνητοί, με αίμα.. τι είναι σπανοί και αλμπίνοι μαζί? και γιατί δε νιώθουν και τρώνε τόσο καυτερό? η καυτερή πιπεριά έχει 4 φορές περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι και έρευνες δείχνουν ότι η βιταμίνη C έχει την ικανότητα να ανακόπτει τη μεταφορά της μελανίνης (χρωστική της επιδερμίδας) μεταξύ των κυττάρων, αναστέλλοντας την τυροσινάση, το ένζυμο που ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης στα μελανοκύτταρα, έχουν καεί οι τρίχες τους από το καυτερό και σίγουρα δε θα θέλω να είμαι εκεί κοντά όταν κλάσουν!!! δε ξέρω μπορεί να το καίω άσχημα.
σκέφτομαι να το ξαναξεκκινήσω αλλά από την άλλη το βαριέμαι. (δεν είναι και lost :P). πάντως κακός κάποιοι αφήνουν την σειρά εγώ νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον, αλλά οκ ξέφυγαν. ε και τι θα γίνει? ακόμη θα βλέπουμε την ολίβια να ψάχνει τα παιδικά της χρόνια, η σειρά είναι φεύγα από το πρώτο επεισόδιο, από εκεί και πέρα τι? τότε απλά "μπορούσε και να συμβεί" ενώ τώρα "τι μαλακίες είναι αυτό? είναι απίθανο να συμβεί κτλ". καλά πάει, ξεφεύγει μια χαρά. ίσως το σκεφτόμαστε λάθος εντελώς, ίσως τελικά είναι λάθος η σειρά. όπως και να χει 40 λεπτά, ένα τσιγάρο που λέμε, την βδομάδα είναι και με χαλάει όταν έχει βδομάδα κενό!