Originally Posted by nothingman
εμένανε να πω την αλήθεια σας έχει σιχαθεί λιγουλάκι η ψυχούλα μου εδώ και κάτι ώρες.
ντράγκον φίλος δεν πιστεύω ότι το έκανες με σκοπό να περάσεις στον κόσμο την άποψη ότι είμαι μαζί σου και αντί των άλλοι, αλοίμονο, αλλά με ενόχλησε ας πούμε που χρησιμοποιήθηκε το ριβιού σαν επιχείρημα γιατί όπως έγραψα και πριν είχε άλλο σκοπό. μάλιστα μιας και ανοίξαμε τις καρδούλες μας και λέμε τις μεγάλες αλήθειες της πατρίδας και της ανθρωπότητας εδώ μέσα, περισσότερο και από τους mountain goats ήθελα να μάθουν οι φόρουμερς πως είναι όντως εφικτό να κάνει και κάποιος που δεν είναι συντάκτης ένα ριβιού για να ανοίξει αυτό το πράγμα παραπέρα. το φόρουμ αυτό ήταν ωραίο στο μουσικό του κομμάτι και μου άρεσε γιατί έμαθα χιλιαπεντακοσιαεικοστέσσερα πράματα που μάλλον δε θα τα είχα δει/ακούσει/διαβάσει αλλιώς και με έκαναν πιο οκέι τύπο και εδώ που τα λέμε έριξα και πεντέξι γκομενάκια με αυτά. ήταν εντελώς αντίθετο δλδ από αυτό που έλεγες εσύ. δεν ήθελα να μειώσω το μαγκ με την έννοια "να, μπορούν και οι άλλοι να το κάνουν, μην το κάνετε εσείς" αλλά "να, μπορούν και οι άλλοι να το κάνουν, γιατί δεν το κάνουν;". τι σόρρυ και μαλακίες, μεγάλα παιδιά είμαστε.