Re: Musician's off topic chat
Quote:
Originally Posted by kontan
poio apola?
σώθηκες... :P
δεν έχω ιδέα, απλά ρώτησα έναν φίλο στο msn και μου είπε "moogerfooger στεγνά".
όταν είπα ότι θέλω βοήθεια/συμβουλές, αυτό εννοούσα, ότι δεν έχω και πολύ καλή σχέση με το θέμα. Κάντε και καμιά αντιπρόταση. :)
οκεη τοτες!
όλη η σειρά Moogerfooger γαμάει στεγνά, εκτός απο το phaser (που δεν είμαι κ πολύ αυτου του είδους των εφε ετσι κ αλλιως οπότε αμα δες δε με ακους). Αυτή τη στιγμή έχω εδω το ring modulator όπου είναι για ζόρικες καταστάσεις κ δικύλιους ήχους. Δλδ πιο πολύ χρησημεύει σε έναν νοϊζά ίσως κ να το παίζει με τα χέρια παρα σε κιθαρίστα που θα το χρησημοποιεί για ενα απο τα εφεδάκια του (τουλάχιστον έτσι μπορω να το χρησημοποιήσω εγω). Απο την άλλη εχει το θεϊκό Low Pass Filter όπου με ένα expression pedal μπορεις να το κάνεις να ακούγεται σαν wah, αλλά κ πάλι μιλάμε για πετάλι-όργανο που μπορεί να παιχτει κ με τα χέρια. Για να μη το κουράζω, όλα ειναι φτιαγμένα για να παίζονται κ σε τραπέζι γενικως. Αυτά τα δύο εχω παίξει αρκετά κ μπορώ να πω οτι σπέρνουν. Επίσης το delay είναι εξαιρετικό, αλλά για μεγάλα πορτοφόλια. Αν θες να το λιώσεις στο ψάξιμο του ήχου κ του συνδιασμού μεταξύ των moogerfoogers (άπειρες δυνατότητες σύνδεσης μεταξύ τους) μπορείς να χώσεις κ το Control Voltage Processor της ίδιας σειράς. Ακολουθεί κωμματόδης κατάσταση κ τα ρέστα μετά γτ θα αρχίσεις να γίνεσαι moogerfooger geek.
Τσέκαρε εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Moogerfooger για ίνφα για το καθένα κ ψάξε στο youtube για δείγματα (θα βρεις εύκολα).
Τωρα, για το αν αξίζει να τα σκάσεις για ενα ή περισσοτερα τέτοια, πιστευώ πως αξίζει με το παραπάνω. Ειδικά αν δε παίζεις αποκλειστικά στον 10-15αρη στο σπίτι κ θές να τη ψάξεις με πετάλια κλάσης πολύ μεγαλύτερης απο αυτη της boss κ παρεμφερή. Τα moogerfoogers είναι γενικώς φιλτροειδή πετάλια (πλην του delay). Δε παιζουν παραμορφώσεις κλπ τέτοια. Πληκτροεφέδια για κιθάρες κοινως :P
Ελπίζω να βοήθησα :)
Quote:
Originally Posted by Swollen
αα και κάτι άλλο
τζίζους που έχεις κ ίδιο
πίσω έχει ένα in/out ο sound city
φαντάζομαι είναι κάτι σαν πρώιμο fxloop
αυτό απ'όσο ξέρω εχει δική του λάμπα (μία που είναι σε ξεκάρφωτη θέση από τις υπόλοιπες)
σκέφτηκα εγώ τώρα να βάλω εκεί το big muff
το δοκίμασα τώρα που τον πήρα που λες
οκ από χρειά ήταν σαφώς καλύτερο αλλά αν κ το level στο πετάλι ήταν τέρμα, όταν το έβαζα χαμήλωνε σε σχέση με τα καθαρά (όχι ακριβώς καθαρά, χρησιμοποιώ το βραχυκύκλωμα)
έχεις καμιά ιδέα γιατί?
έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί?
(που χάθηκε ο τζιζουζ)
Quote:
Originally Posted by kontan
Ελπίζω να βοήθησα :)
thanx, θα επανέλθω με εντυπώσεις μετά την επένδυση. :D
Ela man, hmoyn Japan kai exw poly kairo na mpw net...
Den exw dei na exei kati tetoio o dikos moy, alla den kobw kai to laimo moy ki'olas... mhpws einai meta thn Driver lampitsa, kai einai poly dynato to level ta ka8ara, kai to muff akoma kai terma odhgei pio ligo? 8a ri3w mia matia ston diko moy kai ta leme.
Oswn afora ta mooger fooger poly kala, kai poly akriba. Emena moy arese akoma kai ekeino to ring-modulator poy to brizoyn oloi. alla ligo periergh h xrhsh toys, den einai na ta exeis synexeia ON, 3erw gw, na dwseis 400 euro mono gia kapoia shmeia? An ta exeis NAI, an oxi akoyse ta prwta.
fandango 8eikh h foto apo thn tainia, thn eida sto aeroplano mazi me alles 4 :P (ekoba flebes!)
Jezuz, να σου πω. Που μπορεί να βρει κανείς Uberschall?
Ελα να τον ακουσεις εδω :)
Για να αγορασεις, να ξερεις οτι καινουργιος αμα βρεις τον εχω δει Ευρωπη απο 2900 εως 4250... :shock:
Μου ειπαν οτι φερνει ο Διαμαντοπουλος Μπογκνερ, αλλα δεν κοβω και τον λαιμο μου. Αλλιως απο Γερμανια κτλ...
Πιθανότατα κάποια στιγμή να δεχτώ την προσφορά σου και να έρθω μια βόλτα από τα μέρη σου να τον ακούσω.
Το θέμα είναι που και πως θα τον βρω < 2000 γιούρος. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει είναι αυτό. Αν πάρει τπτ το μάτι σου ενημέρωσε...
Ένας φίλος έχει πρόβλημα με την boss GT 8 του, έχει χαλάσει ένα διακοπτάκι πίσω, που ρυθμίζει την ένταση νομίζω ή κάτι τέτοιο.
Ξέρει κανείς που μπορεί να πάει για επισκευή; (αθήνα πάντα)
Quote:
Originally Posted by Once_Emperor
Πιθανότατα κάποια στιγμή να δεχτώ την προσφορά σου και να έρθω μια βόλτα από τα μέρη σου να τον ακούσω.
Το θέμα είναι που και πως θα τον βρω < 2000 γιούρος. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει είναι
αυτό. Αν πάρει τπτ το μάτι σου ενημέρωσε...
Katw apo 2000 dyskola nomizw 8a ton breis, akoma kai metaxeirismenos, kai USA, krataei thn timh toy.
Ama ton brhkes toso kainoyrgio den to syzhtaw, poly kala!
Epishs, na 3ereis oti exei fobero hxo, alla den einai kai poly eyeliktos (den einai gia polloys hxoys dhladh). Alla bebaia aytos o enas hxos einai :shock:
Quote:
Originally Posted by jezuz
fandango 8eikh h foto apo thn tainia, thn eida sto aeroplano mazi me alles 4 :P (ekoba flebes!)
ναι, για πολλά :pink: η ταινία... δες και το serendipity αν δεν το έχεις δει.
gay mode off. για τα moogerfooger τσίμπησα τρελό άκυρο προς το παρόν, από Σεπτέμβρη πάλι που θα αρχίσουν να μπαίνουν πάλι λεφτά στην τράπεζα. :|
tha sou gamisw re mouniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii