χμμμ το firefox μου δεν αποθηκεύει εδώ και κάτι μέρες τα password μου σε διαφορα site,any suggestion?
Printable View
χμμμ το firefox μου δεν αποθηκεύει εδώ και κάτι μέρες τα password μου σε διαφορα site,any suggestion?
meta apo arketes beta shmera bghke to full version tou live messenger
Gia paixnidaki kalo. Gia kathimerinh xrhsh den mou fainetai kai toso euxrhsto.Quote:
Originally Posted by VirusXI
Btw gia osous noiazontai ghke kai to torrent tou titan quest. Ante kalo kapsimo. ;)
μου ανεβασε τσαμπα ο οτες την συνδεση.. κατεβαζω με 45 κ/s πλεον!
Κωλόφαρδοι εκεί πάνω...Quote:
Originally Posted by freak brother
Αν έχεις και forthnet -μπορεί να γίνεται ήδη κι απο άλλους providers- πάρτους τηλ. να σου αναβαθμίσουν κι αυτοί σε 768.
exm?pws?dld poion provider exeis?
einai sta plaisia ths anaba8mishs pou elegan?
Χμμ, τον τελευταίο καιρό η Sony έχει ρέντα στη μαλακία και έχει βαλθεί να κάνει τους πάντες να μισήσουν το PS3...Περίεργο αν σκεφτούμε πως πάμτα ήταν πάρα πολύ καλοί στο θέμα του marketing.
Και η Google μπήκε στα νερά του Paypal. Υπηρεσία για ασφαλή μεταβίβαση χρημάτων στο δυαδίκτυο λοιπόν:
https://checkout.google.com/buyer/tour.html
Είναι αρκετά φθηνότερο για τους sellers, ωστόσο το Paypal διατηρεί ένα σοβαρό πλεονέκτημα, αυτό της εύκολης συναλλαγής μεταξύ δύο απλών χρηστών. Το google checkout προορίζεται, τουλάχιστον με τις παρούσες δυνατότητες τους, για συναλλαγές με καταστήματα.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
yparxei kana programataki pou na trexei sto background px kai na sou petaei pop up otan "bgei" update gia to hardware sou(karta grafikwn,hxou ktl)???
όλο και κάτι θα υπάρχει αλλά γιατί να τρέχει κάτι στο backround για να ελέγχει κάτι που μπορείς να τσεκάρεις και συ 1-2 φορές το μήνα που βγαίνουν drivers updates στη καλύτερη??
e auto kanw re c apla rwtaw mhpws kserei kaneis tpt giati den exw brei
Έπαιξε κανείς απο 'σας το Titan Quest?Αξίζει τπτ?
Ααα ναι! Βγήκε συνέχεια του Ηalf life 2? Κάτι είδα σε ένα μαγαζί αλλα δεν έχω διαβάσει ούτε ένα review!
to Fahrenheit ti leei,mh to kanw install adika?
kai btw an kserei kapoios gia to programataki pou eipa parapanw as pei plz giati exw faei skalwma na to brw