http://images1.wikia.nocookie.net/__...aking_head.gif
Printable View
ecThEliOn να σε πληροφορισω οτι το Electric Requiem εχει εκτος απο πολλους Κυπριους και πολλους Αφροελληνες χρηστες.
αυτοι φταίνε που είναι μαύροι όχι αυτός που είναι ρατσιστής..
τωρα θα παιξουν σχόλια του στυλ ανεκδοτα ειναι ξεκολλήστε, μου αρεσουν οι μαυροι, τον παίρνω συχνα απο αυτους, 2-3 σελιδες μπινελίκι κτλ κτλ κτλ
καλο ερ!
Γιατί οι νέοι χρήστες στο ER το βρίσκουν κατάλληλο να ξεκινούν σε αυτό το topic;
Spoiler
οκ σορι αν ακουστηκε ρατστιστικο το προηγουμενο ποστ, προφανως κ δεν ηταν ο σκοπος του..χιουμορ εκανα και φανταζομαι αυτο κανουν ολοι εδω μεσα..
αλλα μετα απο 388 σελιδες με ανεκδοτα εθνικιστικα, σεξιστικα, θρησκευτικα, παιδεραστικα κλπ δε νομιζεις πως η παρατηρηση σου ειναι λιγο υπερβολικη?
και μιλαμε παντα για ανεκδοτο και οχι για σχολιο προσωπικης αποψης..και συγνωμη ξανα..
Εγώ πάντως ανατριχιάζω όταν βλέπω νέα παιδιά να βγάζουν όλο το ρατσιστικό μένος τους σε αγνώστους και μετά απλά να λένε "αφού όλοι το κάνουν".
Δεν ξέρω, δε μεγαλώσαμε έτσι εμείς.
Τωρα τι να πω..οτι θα με λεγαν κ ρατσιστη, κ μαλιστα θα σχολιαζαν τον τροπο που με μεγαλωσαν..
δηλαδη το να σχολιασω μια υπερβολικη κριτικη λεγοντας πως εχουν υπαρξει κ αλλα παρομοια ανεκδοτα που περασαν τουμπεκι πως με κανει ρατσιστη...you know better I suppose..
μα ρατσιστικο μενος???? ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ????
No problem my friend! Πιο προσεχτικος την επομενη φορα που θα ποσταρω joke!
με τα παιδεραστικά πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα, πολλοί χρήστες του ER εκτός από κύπριοι και Αφροέλληνες είναι και pedobears.
ή παιδιά.
Εννοείται πως τα ρατσιστικά "ανέκδοτα" του ecThEliOn έχουν ήδη γίνει report και περιμένουμε να επιληφθούν οι admins.