Audacity.
Printable View
Audacity.
Αγειάσου, αυτό είχα παλιότερα. Θενκς.
εβαλα KMplayer και βρηκα την υγεια μου με τους ελληνικους υποτιτλους που δεν επαιζε σχεδον ποτε το γαμημενο VLC.
αν έβαζες το character encoding σε greek iso αντί για utf-8 που είχε κανονικά θα έπαιζε τα πάντα.
preferences > subtitles > default encoding
το ξερα οτι υπαρχει τροπος αλλα το αλλο στο κανει αυτοματα και με βολευει πιο πολυ το λει αουτ του.
ποστάρω απ το λάπτοπ μου, το οποίο εδώ και μια ώρα παίζει σε 16 χρώματα και ανάλυση 600χ400 ή κάτι τέτοιο :p
εδώ και κάμποσο καιρό είχε ένα προβληματάκι με τα χρώματα, τα έδειχνε όλα ελαφρώς ριγέ, δηλαδή το καφέ ας πούμε το δειχνέ λίγο καφέ-λίγο κουραδί (ρίγες πάντα).
έβγαλα-έβαλα drivers, έκανα system restore, αλλά κάτι μου λέει ότι τσάμπα τα κάνω γιατί είναι πρόβλημα hardware. ε?
τι κάνω. halp
καρτα γραφικων μηπως εχει nvidia 8600 ?
οπως και να χει μαλλον ναι, τα παιξε η καρτουλα.
boot apo linux live cd, an kai kata 99% einai paigmenh karta opws leei kai o apopanos
ποσο pro μπορει να ειμαι 8-)
η 8600 ειναι η πιο ελαττωματικη καρτα εβερ, και η νβιδια ειχε βγαλει ανακοινωση λεγοντας πως οσα λαπτοπ εχουν 8600 δικαιουνται δωρεαν νεο. ψαξτο με την κατασκευαστρια του λαπτοπ, ισως σταθεις τυχερος!
Μουνιά Ιάπωνες, στην αρχή βγάζουν το Secret Of Mana σε remake για το iphone (τι iphone γαμώ το σπίτι σας), μετά βγάζουν το Chrono Cross στο PSN μόνο στην Ιαπωνία και τώρα βγάζουν remake το FFIV που θα είναι το κανονικό + το after years + story που ενώνει αυτά τα 2.
http://pspmedia.ign.com/psp/image/ar...0100508152.jpg
φέρτε τίποτα και προς τα δω ρε μπινέδες.
GAMHSE TA diabazw ta newz sto rpgfan kai syxthrizw ka8e mera.
λοιπόν πείτε πόσο μπορεί να γαμάει το 3ds; αξία συσκευής το πολύ 300e. αξία του να ξανανιώσεις μπέμπης ανεκτίμητη. ημερομηνία για ευρώπη ακόμα να βγει.