FIRST!
Printable View
FIRST!
Συναντιούνται δύο γυναικολόγοι μετά τη βάρδια τους και λέει ο ένας στον άλλο:
-Πάμε για ένα ποτάκι να δούμε κανένα πρόσωπο;;;
Σε καφετερια με ναζιαρα σερβιτορα
-Τι θα ηθελε ο κυριος
-Εναν φραπε
-Πως τον θελετε?
-Σαν κι εσενα
-Γλυυκοοοοο?
-Οχι μετριο.....
Μια μέρα στη ζούγκλα εκεί που όλα τα ζώα άραζαν χαλαρά, σκάει μύτη ο λαγός με τρελό υφάκι, κρατώντας ένα χαρτί στο χέρι, το μοστράρει σε όλους και λέει "ορίστε κύριοι ! είχα πάει στην Αθήνα, και πήρα πιστοποιητικό, οτι είμαι το γρηγορότερο ζώο της ζούγκλας!" Αμέσως θαυμασμός στα άλλα ζώα "Πώ τον πούστη πως τα κατάφερε;" κλπ
Βλέπει το σκηνικό το λιοντάρι, και λέει "δεν γίνεται να μας κουνιέται ο λαγός. Θα πάω κι εγώ για πιστοποιητικό στην Αθήνα"
Πάει λοιπόν, και λίγες μέρες μετά σκάει μύτη στην παρέα των ζώων και λέει " Ορίστε κύριοι ! Γυρνάω από την Αθήνα που πήρα πιστοποιητικό οτι είμαι το πιο δυνατό ζώο της ζούγκλας!"
Θαυμασμός και πάλι στα άλλα ζώα, σούσουρο, χαμός.
Βλέπει το σκηνικό η χελώνα, κι αποφασίζει να πάει κι εκείνη να πάρει πιστοποίηση οτι είναι το αργότερο ζώο στη ζούγκλα.
Ξεκινάει, περνάει μια βδομάδα, περνάει δεύτερη, περνάει τρίτη βδομάδα, φτάνει στην Αθήνα
Περνάει κι άλλος καιρός μέχρι να περάσει από τα αγωνίσματα, ωσπού μερικές βδομάδες αργότερα, τα άλλα ζώα βλέπουν τη χελώνα να σκάει μύτη μες τη ζωχάδα, μανουριασμένη, βρίζει θεούς και δαίμονες.
- Τί έγινε ρε σύ; το πήρες το πιστοποιητικό;
και η χελώνα:
Spoiler
Τρια και να καινε, ριχτε μουτζα και με τα ποδια, εγω μονο πινκ απο τον Καντιρου γυρευω... ;)
Ουνο:
Spoiler
Ντουε:
Spoiler
Τρε:
Spoiler
Το πήρες το πινκ σου, παρά το τρίτο.
Δημιουργήστε πρόταση με έξι λέξεις που να βγάζουν νόημα, και να αρχίζουν απο Χ
Spoiler
"We don't allow faster than light neutrinos in here" said the bartender. A neutrino walks into a bar.
fun.
ειναι 2 πουστηδες και λεει ο ενας:
-θα σου πω ενα αινιγμα,αμα το βρεις θα με γαμησεις απ'τον κωλο,αμα δε το βρεις θα σε γαμησω εγω.
-οκ
-τι κανει νιαου-νιαου και το κανουμε ψιτ-ψιτ για να ερθει?
-εεεεεεεεεεμ,ο κροκοδειλος??
-ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ!!!
Προτιμώ το άλλο
ήταν 2 πούστηδες και λέει ο ένας:
- Να παίξουμε κρυφτό. Αν με βρείς, θα με γαμήσεις. Αν δεν με βρεις, θα είμαι πίσω από τον καναπέ!
Ήταν ένας τύπος και έψαχνε να βρει διαμέρισμα. Το μόνο που βρήκε ήταν δυάρι που έπρεπε να συγκατοικήσει με ένα πούστη. Τέλοσπαντον μετακομίζει, έρχεται το πρώτο Σαββατόβραδο, και ο τύπος έκανε το μπάνιο του, έβαλε τα καλά του, αρώματα, κλπ.
- Πού θα πάς; ρωτάει ο πούστης
- Πάω έξω να βρώ γκόμενα να γαμήσω.
Γίνεται 3 το πρωί, έρχεται πίσω σπίτι ο τύπος. Ο πούστης ήταν ξύπνιος και τον ρωτάει:
- Δεν βρήκες γκόμενα έ;
- Όχι...
- Να σου πάρω μια πίπα;
- ΤΙ ΛΕ ΡΕ;;; Δεν θα με κάνεις πούστη!
- Όχι μην κομπλάρεις, δεν γίνεσαι πούστης από τη πρώτη...
Τέλοσπαντον, τον αφήνει ο τύπος, και πάνε για ύπνο.
Επόμενο Σαββατοκυρίακο τα ίδια. Ετοιμάζεται ο τύπος, πάει έξω, και επιστρέφει πάλι άπρακτος. Ο πούστης πάλι ξύπνιος να περιμένει
- Πάλι δεν έκατσε καμιά έ;
- Όχι...
- Να σου ξαναπάρω μια πίπα;
- Αποκλείεται!! Δεν θέλω να γίνω πούστης!!
- Μη φοβάσαι...ούτε απ'τη δεύτερη φορά γίνεσαι...
Τον ξαναφήνει ο τύπος, και πάνε για ύπνο.
Τρίτο Σαββατοκυρίακο, πάλι βάζει τα καλά του, γυρίζει όλα τα ορθάδικα, μπιραρίες, τίποτα. Επιστρέφει σπίτι, αλλά αυτή τη φορά ο πούστης κοιμόταν.
Του κτυπά τη πόρτα και του λέει
Spoiler