Εγώ διαφωνώ για Θεοφιλόπουλο. Πλέον τον βρίσκω απολαυστικό.
αλήθεια
Printable View
Εγώ διαφωνώ για Θεοφιλόπουλο. Πλέον τον βρίσκω απολαυστικό.
αλήθεια
o petros mixos omws den paleyetai me tpt.
pairnei to sobaro tou yfos-ayto pou pairnei otan den kerdizei o gabros dld-
kai analyei ta aitia ths apotyxias ths e8nikhs.
"koitaxte as mhn krybomaste.
h shmerinh e8nikh den exei tous paixtes tou 2004.
den exei ena zagorakh.den exei tsarta."
paysh.
syllogismos.
"DEN EXEI ENA ZHSH BRYZA"
:!: :!: :!:
Δεν ειναι κακος ο Μιχος σε σχεση με αλλους πανυβλακες που περνανε κατα καιρους, τουλαχιστον ξερει απο μπαλα. Α, ξεχασα ειναι γαυρος. Σορρυ, αρχιδι ο Μιχος.
re user prwths genias kaneis humor?
εδώ μωρέ βάλανε σήμερα τον Τραπεζανίδη (ποιο νυσταλέο σπορτκάστερ έβερ) και τον Μαγουλά (που πάντα μεταδίδει αγώνες μπάσκετ)
Δεν κανω καθολου χιουμορ, δεν ειναι δυνατον να μου λες οτι ειναι σπαστικος ο Μιχος σε σχεση με 100 αλλους που υπαρχουν και υποτιθεται ειναι το επαγγελμα τους και δεν ξερουν τα αυγα και τα πασχαλια. Ημουν σε παρεα με 3 βαζελους και οι τρεις μου ειπαν οτι αν εξαιρεσεις οταν μιλαει για τα "κοκκινα" θεματα, ειναι μια χαρα, απλα στο λεω για να μη μου λες οτι τον υπερασπιζομαι επειδη ειναι γαυροκαυλος, ισα ισα ειναι βλακας οταν μιλαει για θρυλο κτλ.Quote:
Originally Posted by cthulu
kala dax egw ton akousa na milaei ena tetarto gia e8nikh kai diafwnousa ka8eta(sic) me ayta pou elege.toso poly pou me ekane na paw na piasw to thlekontrol(a8los) kai na thn kleisw.
:|
alefantos ston alpha twra!!
ενταξει, εχει καταντησει κουραση πολυ πριν.
Γεωργίου σε σύνδεση με την εκπομπή του Μικρούτσικου:
"Αντρέα, τον Αλέφαντο πρέπει να τον έχει μια ομάδα τεχνικό διευθυντή, να συμβουλεύει.. Ο Αλέφαντος ξέρει από μπάλα, πιο πολύ και απ΄το Murinho.."
Πετάγεται ο Αλέφαντος: "Έτσι είναι Αντρέα μου, όπως τα λέει ο Γιώργος.."
:touched:
Έχετε δει κατι αυτοκόλλητα του Euro που έχουν μέσα τα γαριδάκια και τα πατατάκια αυτό τον καιρό?
Μαζί με τους παίχτες έχει και κάτι άλλα χαρτάκια με τα μυστικά του ποδοσφαίρου! Έχω πετύχει κορυφαία μέχρι στιγμης:
Ντρίπλες: Τρέχα με την μπάλα κοντά σου και προώθησέ την με μικρά, γρήγορα λακτίσματα.
Ζέσταμα-κεφαλιές: Ο πρώτος παίχτης πετάει τη μπάλα, ο επόμενος κάνει κεφαλιά και ο τρίτος πιάνει τη μπάλα.
Σκαφτή μπαλιά: Χτύπα τη μπάλα στη βάση της με τη μύτη του παπουτσιού.
Πλασέ: Χτύπα τη μπάλα στο κέντρο με την καμάρα του εσωτερικού του ποδιού σου.
Τα άλλα δεν τα θυμάμαι. Πωπω από Σεπτέμβριο θα γαμάω! :pingpong:
skwlikes peite ton pragmatika megalo magka pou sas doulevei proedro sas na prospathei na mas pianei sto stoma tou to poly 1 fora ti vdomada....
mesa se 3 meres eipe 2 fores gia PAOK k pwlisi xristodoulopoula
an thelete na ginetai antitourkoi ginetai apo mena...oxi apo to lampro
kathe fora k pxio sixamenos.anamenomeno
kathe fora k pio super 3
ante na to paroun xampari ta skoulikia paei sto diaolo...
to thema einai oti kai oi ektos super3 pisteyoun pws o skordas einai aneksartitos magkas...
goustara to mpakagkogko
kairo eixame na feroume kanivalo stin omada
estw kai pagko
ενω εσας ο τεστοστερονης δεν σας δουλευει καθολου.....