Εσενα εγω σε μουτζωσα ομως.Οχι,δεν θελω να φαω κανα μπαν απο τωρα,ακομα δεν αρχισα να ποσταρω καλα καλα.Θα σοβαρευτω.
Printable View
Εσενα εγω σε μουτζωσα ομως.Οχι,δεν θελω να φαω κανα μπαν απο τωρα,ακομα δεν αρχισα να ποσταρω καλα καλα.Θα σοβαρευτω.
κοκοκοκοκοκοκοκοκοκο
Τι μπαν ρε φίλε, στο πάνθεον θα μπεις όπως πας.
Δεν ειμαι κοτα ρε,ειπε ο αλλος να μην βριζω και ειπα οτι θα σταματησω να βριζω.Αντι για βρισιες,θα λεω οτι ελεγε και ο παπαγαλος στο ανεκδοτο."Ξερεις εσυ..."
χαιρομαι.
μπορει να ειμαι μοντ αλλα αν βρεις το κουμπι μου ειμαι πολυ φιλικος με τους χρηστες.
Πες το ανεκδοτο.
Tο άλλο με τον Τοτό;
Εξω απο ενα pet shop εχουν εναν παπαγαλο να καθεται,για πελατεια ξερω'γω,να πλησιαζουν οι περιεργοι.Ολα καλα με τον παπαγαλο,ησυχος,μεχρι που μια μερα περναει μια χοντρουλα απο μπροστα του και με το που την βλεπει ο παπαγαλος,αρχιζει:"ΧΟΝΤΡΗ!ΧΟΝΤΡΗ!".Δεν δινει σημασια η γυναικα και φευγει.Την επομενη,παλι τα ιδια ο παπαγαλος,με το που περναει η γυναικα,λεει αυτος:"ΧΟΝΤΡΗ!ΧΟΝΤΡΗ!".Επαναλαμβανεται το σκηνικο 2-3 μερες μεχρι που τα παιρνει αυτη και μπαινει μεσα στο μαγαζι και απειλει τον μαγαζατορα με μηνυσεις κλπ.Παει αυτος στον παπαγαλο και του λεει να σταματησει γιατι θα εχουν προβληματα.Την επομενη περναει η χοντρη επιτηδες εξω απο το μαγαζι για να δει και ο παπαγαλος δεν βγαζει μιλιά!Ικανοποιημενη,παει να φυγει και ακουει απο τον παπαγαλο:"Ψιτ!".Γυρναει,της κλεινει το ματι ο παπαγαλος και της λεει:"Ξερεις εσυ...!".
:touched:
χρειάστηκες 3 σελίδες κλάψα αλλά τα κατάφερες, ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!
:touched:
Tsunami πώς νιώθεις που πήρες 20 πινκς μόλις είπες κάτι σωστό/ontopic; Μήπως πριν έλεγες ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΚΗΣ;
φλώροι... σας έβρισε και σας είπε και ένα χιλιοειπωμένο ανέκδοτο και τον αγαπήσατε αμέσως.. :/ :/ :/
Κοιτα,παπαριες ολκης σιγουρα δεν ελεγα.Απλως,μπηκα με τσαμπουκα απο την αρχη και σας την ελεγα και γι'αυτο χαλαστηκατε.Το ξεφτιλισα επειδη εβριζα κιολας αλλα αν διαβασεις τι ελεγα,δεν ηταν παπαριες ολκης.Δες για παραδειγμα το πρωτο ποστ αυτης της σελιδας και πες μου που ηταν η μαλακια που πεταξα και πηρα 5(10 τωρα) μουτζες ολες δικες μου.
6 τώρα.
Tsunami, ξέρεις εσύ :wink: