τσουναμι θελω να μιλησεις γενικα σε παρακαλω.
Printable View
τσουναμι θελω να μιλησεις γενικα σε παρακαλω.
Οχι φιλε,δεν παει ετσι.Το παρακολουθω καιρο το φορουμ και βλεπω οτι ορισμενοι οτι μαλακια και να γραψουν,τους πινκαρουν και ορισμενοι τρωνε μουτζες αβερτα επειδη ειναι αυτοι που ειναι,επισης οτι μαλακια και να γραψουν.
Και ως γνωστόν, οι μούτζες στο ER είναι όπως το Ι-5 ψυχολογικό του ΕΣ.
Στιγματίζεσαι στην κοινωνία.
Βρε ηλιθιε,με 12 ποστ μεχρι τωρα(13 μαζι με αυτο) δεν μπορεις να ερθεις σε ασφαλες συμπερασμα για το αν "αυτος που ειμαι" ειναι τοσο μαλακας που χρειαζεται μουτζες.Δεν μπορεις να ξερεις καν αν τρολλαρω.Το οτι εισαι εσυ αυτος που εισαι ομως,το θεωρω επαρκη λογο να σου ριξω μουτζα.
Μπατσουνάμι δηλαδή;
Επίσης είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κάθε ποστ έχει και μια μούτζα. Μαντέψτε από ποιον.
Ισα ρε ντετεκτιβ!Εσυ εισαι καλος,να σε προωθησουμε!Aπο'μενα ειναι οι μουτζες.Παραξενο ειναι;Αφου τα ποστ σας μιλανε για εμενα και ειναι αρνητικα,τι περιμενες;
Κρίμα, κι εγώ νόμιζα ότι μούτζωνε ο Τσόνος. Αρχίδια Ντετέκτιβ...
Τσουναμι παρεκτρεπεσαι βριζοντας τους χρηστες αυτου του χωρου, και με λυπει πολυ να λαβω μετρα διαχειρισης εναντιον σου.
E,αφου σε λυπει,μην λαβεις μετρα εναντιον μου.Οχι,ενταξει,σταματαω,δεν ξαναβριζω.Και την μουτζα δεν στην εριξα εγω.Δεν ξερω αν μπορεις να το δεις.
Κοφτου τον κωλο ρε Μητσο. Και να πω και το αλλο; Οι μισοι εδωμεσα εχουμε ακομα ψυχολογικα απο τον σεισμο του 99' και ο φιλος ερχεται και κουνιεται με ονομα "Τσουναμι".
Νταξει, λιγη κοινη λογικη δεν βλαπτει.