http://img394.imageshack.us/img394/863/mounfq7.jpg
:touched:
Printable View
Poulane an einai ta monadika. Think about it :PQuote:
Originally Posted by Abruzzi
δεν κατάλαβες τι εννοούμε εγώ και ο deggial. Για χιντ δες το αποπάνω ποστ :PQuote:
ρε καταλαβα,απλα ειναι πολυ διαφορετικα στο realm μας
βαλτε profiles γαμω
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ordostupisQuote:
Originally Posted by hvilelos?
ρε ισχυει οτι τo merciless θα μπει με honor τελη του μηνα;
Ισχύει πως όταν έρθει το S4:
- To S1 θα διαγραφτεί από τους vendors
- To S2 θα πάρει τη θέση του S1 με τις ίδιες τιμές
- Το S3 θα υπάρχει με Arena points αλλά με μειωμένο κόστος / requirements
και
- Το S4 θα έχει πιο αυστηρά requirements από ότι είχε το S3.
Επίσης θα υπάρξει προειδοποίηση 4 εβδομάδες πριν μπει το S4 οπότε για το πότε θα μπει περίμενε να δεις το announcement.
πολυ ωραιο ποστ! και τωρα θα μου εξηγησεις και τι ειναι το s1, s2 κλπ!
πινκ ε.
εισαι σιγουρος spirit?γιατι κατι επισημο δεν εχω δει,μονο οτι "ακουγεται"
http://www.youtube.com/watch?v=qUOcXCHf5jI
δεν υπαρχει,best wow movie ever :lol:
λολ.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Λοιπόν στο WoW έχει ένα PVP σύστημα που λέγεται Arena (Player vs Player, παίρνεις εσύ 4 φίλους σου, παίρνω κι εγώ αλλους 4 και μπαίνουμε σε μια arena οπου πρέπει να μείνει μόνο η μια ομάδα ζωντανή). Αυτά τα match είναι rated (για βαθμούς χρησιμοποιούν το ladder σύστημα που μοιάζει πολυ με αυτό που χρησιμοποιείται σε αγώνες σκακιού) και έχει Seasons και πρωταθλητές φυσικά. Οπότε S1=Season 1 κ.ο.κ. Τώρα είμαστε στη 3η.
Κάθε Season έχει και κάποιο νέο armor set που μπορείς να αγοράσεις με Arena Points τα οποία κερδίζεις κάθε εβδομάδα ανάλογα με το team rating σου (σε αυτά αναφερόμουν στο προηγούμενο ποστ)
Για να ρίξεις μια ματιά πχ. Season 2 Paladin Retribution Set , Season 4 Paladin Retribution Armor Set
πάρε επίσημο Blizz post με ακόμα περισσότερο ινφο:Quote:
http://forums.worldofwarcraft.com/th...681292&sid=1#3
ωραια,δε βλεπω την ωρα να βαλω τα καυλιαρικα lock merciless
παιδες θελω να γινω ψιλοασαπ revered με shat'tar και επειδης δεν ειμαι και πολυ των instances ειμαι σχεδον στη μεση του honored
τι κανω
OLA ta quests kai meta heroics.
Κατα γενικό κανόνα ότι quest δίνει Scryers/Aldor's Reputation δίνει και το ίδιο ποσό σε Sha'tar reputation. Οπότε κάνε ότι faction quest βρεις σε Netherstorm / Shadowmoon Valley (θα το καταλάβεις γιατί το quest στο δίνουν άτομα του faction σου και έχουν το κλασσικο rep warning στο τέλος του quest description). Από εκεί και μετά instances στο Tempest Keep. Ειδικά το Mechanar είναι από τα πιο εύκολα/γρήγορα/ευχαριστά instances του TBC οπότε αν το κάνεις σε heroic μια φορά τη μέρα και μερικές φορές στο normal τότε σε 1-2 μέρες χτυπάς Revered εύκολα.
436 res .
ets ets alla o rogue mia xara sou kanei to kwlaraki xwni :D :pingpong:
:chef:
Δοκιμασα να μπω αποψενες και μου βγαζει ινβαλιντ πασσγουωρντ.
Ενδεχεται να τελειωσε το τριμηνο που ειχα, αλλα δε με βαζει ουτε στη σελιδα manage account. Κι αμα θελω να το ανανεωσω απο που θα γινει?!?
εντιτ. το βασικο ακκαουντ νεημ (που ανανεωνεις χρονο) ειναι με διαφορετικο νικνεημ απ αυτο το παιχνιδιου ε? νομιζω οτι δε το θυμαμαι.
σκατα. πειτε.
De sou vgazei "invalid pw" epeidh teleiose h syndromh sou. Opote mporeis na ksekinhseis apo edo: thymhsou to sosto.
To "vasiko account name" einai to account name. Elpizo na mhn ennoeis oti prospatheis na syndetheis me to onoma tou xarakthra sou :P
ωπα. το βαζω σωστα μεσα στο παιχνιδι. δε παιζει να κανω λαθος με τιποτα.
Einai to idio me to opoio syndeesai kai sto paixnidi.
Οκ, βαζω στη σελιδα του ουοου γιουροπ ΚΑΙ του παιχνιδιου το ακκαουντ νεημ και το πασσγουωρντ μου, και βγαζει ινβαλιντ μηνυμα. ΔΕΝ ξαναλεω ΔΕΝ παιζει να εχω κανει λαθος στο παςς.
πφ. θα δουμε.
Να στο κανω καλυτερο?
ειχα εναν 50 λεβελ Παλαντιν και εναν 1 λεβελ Μαγο που τον εφτιαξα ετσι.
μετα το μυνημα για ινβαλιντ παςς μπαινω στη διαδικασια ρηκοβερ απ το σαητ, βαζω τη σηκρετ κουεστιον, μου στελνουν ενα generated pass, μπαινω μεσα κανονικα μ αυτο
και βρισκω μονο τον 1 λεβελ Μαγο μεσα. ο 50 δεν υπαρχει πουθενα.
παναγιες.
πες.
Eh ok. Se hackaran :P Kai pithanotata meta allaksan to password.
Epikoinonhse tora me th mama blizzard kai pes tous ti egine mhpos sou epanaferoun to xarakthra.
Είτε έκανες το λάθος να μπεις από νετκαφέ, είτε έχεις κανάν keylogger/trojan στο πισί σου.
και για να μη τη ξαναπατησεις φτιαξε horde!
Ολα τα νετκαφε, κλεινοντας το πισι (που το κανω ΠΑΝΤΑ) σβηνουν τα ινφος.
τωρα καλα κρασια προφανως.
τι πιθανοτητες εχω να τον επαναφερουν??
μα γιατι να το κανει καποιος. δε μπορω να καταλαβω τι μαλακια παιζει στο συμπαν.....
εχουν γινει χειροτερα,ακαουντς με 4-5 70αριδες ντυμενους κτλ
παιζει να μου τον επαναφερουν? απο τι εξαρταται?
DEN ksereis ti kanei to kathe netcafe e. Genika den ksereis ti symvainei se KSENO ypologisth. Opote mhn koveis to pouli sou :)
Pantos eisai tyxeros. Ok enas 50rhs den einai tpt. O typos pou to ekane htan teleios kathysterhmenos h teleios apelpismenos.
H Blizz epanaferei xarakthres se tetoies periptoseis. Isos apla xaseis items/lefta.
αποσο ξερω ειναι ευκολο να στον επαναφερουν,εχω ακουσει ατομα που εκαναν delete χαρακτηρες γιατι δε πηγαινε αλλο (λολ) και μετα απο μερικες μερες το μετανιωσαν και τους επανεφεραν
καλυτερα θα τα ξερει κανας λοκαστ και μπλιζας
Quote:
Originally Posted by BLi
να ειναι ενας καθυστερημενος ειναι οκ. να ειναι απελπισμενος δε το καταλαβαινω. δηλαδη απλα μπηκε και τον εσβησε ας πουμε?
αν ειναι δυνατον. και οντως δεν ηταν κατι ιδιαιτερο, ενας απλος 50ρης ηταν. αλλα επαιζα αργα και μου εχει παρει ενα τριμηνο να τον φερω εδω και δεν ετρεχα κιολα.
τι να πω. σκατα μερα εντελως σημερα, ολα μουνι.
Sinithos tous gdynoun, poulane ta panta kai metaferoun to gold se dikous tous xarakthres. H kati tetoio. Pianeis to nohma. Alla giati na to kaneis se enan neo 50rh den exo idea :P
Quote:
Originally Posted by BLi
............αυτο δε το χα σκεφτει. Δηλαδη θα τον βρω χωρις τιποτα ε?
....απιστευτα....
η μπλιζζαρντ δε μπορει να ελεγξει αν και που φυγανε μεηλς απ το χαρακτηρα μου?
εντιτ. το σκεφτηκα. σιγα μην στειλανε τα γκολντ (αν εχει γινει αυτο) με μεηλ. με τρεηντ θα το εκανα αν ημουν αυτος. παπαριες.
Συνήθως σου επιστρέφει η Blizzard τον εξοπλισμό σου και μερικές φορές τα λεφτά σου. Συνήθως, όχι πάντα.
Σε έναν guildmate του επέστρεψαν τα πάντα εκτός από τα 9k gold του. Άπειρες χριστοπαναγίες. :P