εκσαφανιζόλ.
http://i16.photobucket.com/albums/b4...rantaporos.jpg
Printable View
xynw
makaronia me kima
lacta
melinda sy thn eftiakses?
Tost me gouda, mpeikon, ntomata pathmena sth tostiera kai me marouli meta to pathma ;-)
basika to marouli prepei na einai panta "xlwro" opws kai h magioneza kai to ekastwte dressing
Quote:
Originally Posted by Bullet
AM PWS.
euge
http://www.skamagas.de/images/gemista.jpg
yeah xebimetal stis 2 para ta 3hmerwmata
Λευκή σοκολάτα sandwiched ανάμεσα σε αλμυρά πατατάκια και ελβετικό αψέντι.
ζηλεψα
elbetiko apsenti?
btw mou 8ymises kati remix pou kana palia:patatakia me pagwto ,pakotinia me fountounia ktl
πακοτίνια με παγωτό γαμεί(ή μάλλον γαμούσε)
poutsa apo to afentiko mou me ta kwloproject tou
prosfata anakalypsa oti yparxoun akoma pakotinia
:rofl:
ta nixia m
ο Στορμραηντερ ειναι η Τζολι !!!!!!
Tην πέτσα γύρω από τα νύχια..
Γιατί νύχια δεν υπάρχουν πια....
Πλάκα κάνω.. :P
Τοστ με τυράκι,τυροσαλάτα και ντομάτα..απλές και υπέροχες γεύσεις.. :dcontent:
Μόλις ξύπνησα, το ψυγείο μου είναι άδειο και ο φούρνος κλειστός και πεινάω. Γαμιέται το γουωτ άη ητ νάου.
Quote:
Originally Posted by Kalki
Πάρε σουβλάκια man..μεσημεριανό ξύπνημα και σουβλάκια είναι έπος λέμε.. :headbang:
ton rwtas an exei lefta?
Aς ζητήσει αν δεν έχει..
"Φιλαράκι έχεις ένα ευρώ??Για σουβλάκι το θέλω..ΑΛΗΘΕΙΑ!!"
:D
xwriatiko santouitsaki apo FEP :dfinger:
άντε να έρθουν τα σουβλάκια (ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, όχι γύρο - σκατοαθηναίοι ;Ρ), έχω πεθάνει στην πείνα. η κοιλιά μου κάνει πρωτόγνωρους ήχους.
soublaki me gyro re MOUNIA
Μας έχετε σπάσει το μπούτσο με τα γαμημένα μπουγατσοσουβλάκια σας.
On Topic, Club Sandwitch με λουκάνικο από Grill Academy. Αλλά δεν παλεύεται ολόκληρο.
:shock: :shock: :shock: αυτό με τη θείλα flyer;;; φοβάμαι να παραγγείλω απαυτόνανε. Η γλώσσα τση πεθεράς.Quote:
Originally Posted by carheart
μόλις έφαγα τα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ μου
ΣΟΥΒΛΑΚΙ σου
Είναι γνωστό οτι ξέρεις από μπάλα. Το flyer τα σπάει. Το φαγητό όχι εξαιρετικό, αλλά για βρωμιά της στιγμής και ΠΟΣΟΤΗΤΑ, είναι gg. Αν και λίγο ακριβούλι. Μέσα στη συσκευασία είχε και extra χαρτομάντηλα κάτω από το φαγητό, ώστε να τραβάει το λάδι και να μην λαδώνει εξευτελιστικά το κουτί. Έπος.Quote:
Originally Posted by VirusXI
ok, ευχαριστούμε που υπήρξες το πειραματόζωο της υπόθεσης.
Next time θα παραγγείλω ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΣΕΦ ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΙΒ - ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ) + ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΠΟΜΠΑΚΙΑ!
Αυτά είναι.
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
soublakia me kreas legontai
Τα Σουβλακομπομπάκια σκεφτόμουν να τα δοκιμάσω σήμερα, αλλά τελικά έμεινα πιστός στο κλαμπ. Πληροφορίες θέλουν το σάντουιτς του εργάτη (ΣΤΗ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ) να γαμάει. Κάτι κρεατοποικιλίες που είχα πάρει προ διμήνου ήταν απλά ωραίες.Quote:
Originally Posted by VirusXI
Νομίζω πως αυτά τα σάντουητς με το λωστ θα πηγαίνουνε τρέλα κάρχαρτ.
ποστ θησαυρός.
ehm πάντα μου κανε τζηζ η Γλώσσα της πεθεράς, που ναι κ σε φυσικό μέγεθος. Αν και γλωσσοκοπάνα, ειλικρινά μοναδική! Δεν σας αφήνει να μιλήσετε... Δαγκώστε τη!
γουαου.
btw όταν λέτε flyer εννοείτε αυτό το ημερολόγιο thing ε?
ναι αυτό που ναι μεγαλύτερο από περιοδικό σε διαστάσεις.