Έχετε ένα λινκ; Τη θυμάμαι λίγο διαφορετική. Έτσι γιατί κάνουμε διακοπές από σήμερα.
:maikl:
Printable View
Έχετε ένα λινκ; Τη θυμάμαι λίγο διαφορετική. Έτσι γιατί κάνουμε διακοπές από σήμερα.
:maikl:
o netos paei na kalipsei ti mapa alla athela tou o agkonas ginete proektasi tou somatos k xtipaei ekei i mpala.o allos kamei ton simaioforo
kai me diaithsia kontra 8a to shkwsoume re magkes fetos. eimaste treloi emeis.
:rofl::rofl::rofl: έλα ρε mitsmann και συ σαν να κλέβεις εκκλησία να'ουμ, αστο το παιδί..
θυμιο ο κωλος σου κανει ποντικια:?:
oxi 8a parei prwta8lhma o kavouras pou exei mprosta o olumpiakos
ποιος αυτός?
Spoiler
.
mwre as sunexisei me tetoious ru8mous na skorarei kai as ta valei ola se mas
Ναι, αλλα εγω φοβαμαι λιγο τον gay ton Ντερμπυσαηρ που επιστρεφει και ολο και καποιον θα παρουν το Γεναρη τα μουνια του Πειραια...δε ξερω...οι δικοι μας τι κανουνε???
tziolh, matzio kai sarriegi na mn 3anadw kai as mn paroume paikth.
sto oneiro m x8es eida oti o salpi eixe texnikh:rofl:
αχαχαχα ναι ρε μαλακα, ναι, τρομερο ονειρο, χαχαχα
αλλα τι μας νοιαζει εμας, θα τον φορτωθουν οι μπουγατσες να πουμε, λολ!!!
Θυμιο μην τον ακους αυτον εδω, για 20 μερες σερι ειχε το σημα του Ολυμπιακου signature.
thymio ego eimai
νταξει συνεχιστε , πηρα το μαθημα μου
Spoiler
πείτε ρε μαλάκες, ποιανού fake είναι?
αφου χαλαγε την αισθητικη του κοιλιασαμπρελα.. :( να παθει τπτ ο ανθρωπος?
frik εγώ στα είχα πει :P
ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του!
ήμουν σε δίλημμα, εδώ η στο premier league ...
Τελικά εδώ , κάτι που τα λέει όλα από τον Καρπετόπουλο
Spoiler
επειδης εχω μπερδευτει , δεν τα χε κανονισει ολα ο θρυλος με την μαρσειγ και κολλαγε στο οτι ο Μπεν δεν γουσταρε? τωρα γιατι αλλαξε το σεναριο και γουσταρει ο Μπεν αλλα τσιναει η πεθερα? Ο Εντι Τζονσον θα παιξει μεγαλο μπασκετακι στον Αρη... τα δικα μας περι Ματερατζι , απλα αστεια.
ναι αλλα αν ερχοταν ο μακ μ-ανους θα τραβαγα μια μαλακια
αστειο το οτι δεν προκειται να ερθει.. και να ρθει ποσα παιχνιδια να παιξει?:dfinger:
ε 15 αγωνιστικές μένουν, 8 να παίξει και 7 πες να 'ναι τιμωρημένος
ναι, αν ερθει θα φαει πολλες κοκκινες...
entelws aprosdokhth ekseliksh sto thema ben arfa.pragmatika den to perimena.
ara ypothetw twra pou den tha erthei o ben arfa(gia ton opoion thelame na dwsoume 8myria),tha paroume 4 paixtes pou kanoun 2myria h 2 pou kanoun 4myria,swsta??
Μέχρι το τέλος του μήνα παίζει να ξέρουμε τον πρωταθλητή.
Φρικ έχεις μάνατζερ τον Αντωνίου, δε δικαιούσαι να μιλάς για Ολυμπιακό.
ασε το παιδι να εκφραστει ελευθερα
δε καταλαβαινω γιατι φαινεται αδιανοητη εξελιξη. οι πιθανοτητες να ερθει παικτης ηλικιας, αξιας και προτερης πορειας ομαδων (δεν ειχε μεινει δα και ελευθερος απ το Στρασβουργο) ηταν λιγοτερες του 3% εγω δε θεωρησα ποτε εφικτη τη μεταγραφη.
το θεμα δεν ειναι ο Μπεν Αρφα ειναι να ερθει ενας ΚΑΛΟΣ παικτης αριστεροκεντρωος. Ποιος θα ναι, μου ειναι πραγματικα αδιαφορο.
οσο για τον Φρικ, ειναι το τυπικοτερο παραδειγμα ΒΑΖΕΛΑΣ οπαδου (οχι παναθηναικου), που κοροιδευει σαν να ναι ο Εργοτελης, ομαδα που τα τελευταια 10-11 χρονια τον εχει ξεπατωσει με οποιο διαφορετικο τροπο θελει. Αλλα ναι μωρε, θα παρει Αντριανο και Γιοβανοβιτς ροφλ, κοροιδευονται ρε μεταξυ τους, μα ποσο αποτυχημενη ομαδα επιτελους.