Ήμουν κι εγώ εκεί. Ήθελα να πάω να της πω "φιλιά από τον μινμιν" και δε με άφησε.
Printable View
της είπες τουλάχιστον φιλιά από τον κάλκι;
16 Σεπτεμβρίου οριστικά, Manchester. Μόνιμα.
Καλεσμένοι όσοι νιώθετε φίλοι.
Έχεις να φας βροχη που θα το 'φχαριστηθείς!
Καλή αρχή και χαιρετίσματα στα τσαβιά.
Πρώτη "εκδρομή" θα είναι δίπλα, στο εξωτικό New Mills, να φιλήσω τα ιερά χώματα που γεννήθηκαν οι Blitz.
Να είσαι καλά, η βροχή δεν με χαλάει, ούτε τα τσαβόπουλα...
ρε να παιρνατε γαμω ρε μπραβοοοο!!! καυλα!! ευγε
γαμω τησκατοζουγκλα μας μεσα
Kαλή τύχη!
Kalh tyxh Reject, ego eimai hdh ollandia edo kai 2 bdomades, stis arxes toy master alla sigoura me prooptikh gia na meinei edo arketa parapano xronia
:)
Ποιός θα το φανταζόταν!
kalh arxh. shmera phga kai gw prwth mera sxolh. 3ana...xe
eisagogikh mera shmera, to programma spoudon einai tsimpoyki
eytyxos exo to background , ektos apo biologia opoy tha kao arketa, alla thelei sigoura arketh enasxolhsh
omorfh omos pantos h zoh edo
πως μπορεις να κρινεις την ζωη σε ενα μερος σε μια ξενη χωρα μεσα σε 2 βδομαδες?
είσαι αισιόδοξος;
Ίσως ζωή είναι αργκό όπως ζου, ζιζού, ζα, κλπ...
Καλή αρχή γάτε. Delft;
Oxi leiden alla exo k mathimata sto deft. gia th zoh katalabaineis arketa akoma kai se 20 meres, eidika an milhseis k me atoma poy einai pio poly kairo ekei (kati poy ginetai) kai siga siga blepeis kai sy arketa pragmata epibebaioneis k bgazeis dikia soy apopsh. As poyme ego den iksera oti dikaioymai stegastiko epidoma gyro sta 300 euro apla an eimai europaios poliths kai exo ollandiko trapeziko logariasmo. h zoh einai arketa anemelh edo, kammia sxesh me to agxos kai ti sapila ths elladas, egkhlmatikothta poly xamhlh kai nootropia polla xronia mprosta se genikes grammes
12 stars nai full aisiodoksos
tha sou perasei. eisai sthn prwth fash ths 3enitias.
Είμαι ήδη Γλασκώβη εδώ και τρεις βδομάδες για παρόμοιους λόγους με τους πιο πάνω.
Η ζωή εδώ δεν είναι αρκετά ανέμελη και συγκρίνεται άμεσα με τη άγχος και τη σαπίλα της Ελλάδας. Εγκληματικότητα πολύ υψηλή και νοοτροπία πολλά χρόνια πίσω σε γενικές γραμμές. Για παράδειγμα δεν ήξερα πως αν είσαι Ευρωπαίος πολίτης σου την πέφτουν κάτι τύποι με φόρμες και σου παίρνουν 300 ευρώ.
Γλασκώβη είναι νο. 1 στον Αγγλικό Βορά σε εγκληματικότητα...
Έχε το νου σου, σε περίπτωση που σε ρωτήσουν με χαμόγελο "Hello friend, can your mother sew?"
Μην απαντήσεις τίποτα.
Γιατί η απάντηση θα είναι "Well, let her sew this". Και ένα κοπίδι θα κατέβει στα μούτρα σου....
http://www.chacha.com/question/what-...-sew'-mean
Τουλάχιστον είναι cinephile
lol
η γλασκώβη είναι στη σκωτία
Πινκαρα, αλλα σε ΚΑΘΕ φαση της ξενιτιας μπορει να υπαρχει αισιοδοξια (αν εισαι σε καταλληλο μερος).
Τωρα το αν θα σου φαινεται ως παραδεισος, οκ, ειναι λιγο λογω του ενθουσιασμου προφανως.
Πουθενα δεν ειναι τελεια, εκτος αν εχεις πολλα λεφτα, οποτε οπου και να εισαι καλοπερνας ή τελος παντων, ειναι πιο πιθανο να καλοπερνας.
το σχόλιο της ήταν μάλλον για τον αγγλικό βορρά.
Καλή στράτα και καλή τύχη στη ζωή σου Άλεξ. Εύχομαι να μη σου λείψει τίποτα από εδώ.
αυτό το ολλανδικό στεγαστικό επίδομα, επειδή κάποιος ρώτησε στην προηγούμενη σελίδα, λέγεται huurtoeslag και υπάρχουν ένα σωρό προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί το άτομο και το σπίτι για να το πάρεις τελικά.
Πολύ χοντρικά το σπίτι πρέπει να έχει δική του είσοδο/αριθμό και να μην έχει νοίκι πάνω από 680κάτι ευρώ (το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο στο Amsterdam πχ). Και δεν είναι σταθερό το ποσό που παίρνεις, εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους - μέχρι 260 βγαίνει νομίζω.
Γενικά στην Ολλανδία είναι αρκετά πούτσα να βρεις σπίτι, για το Amsterdam δεν το συζητάω καν, η λέξη πούτσα είναι πολύ λίγη, είναι περισσότερο σαν 70 πυρωμένες πούτσες από σίδερο. Παρεμπτιπτόντως, αν ξέρει κανείς κάποιον στο Amsterdam που να νοικιάζει σπίτι ή δωμάτιο/ψάχνει συγκάτοικο, πλιζ πλιζ στείλτε μου στοιχεία επικοινωνίας με pm o θεός να σας έχει καλά.
Eksartatai thn polh, den ksero gia amsterdam alla edo ta perissotera noikia einai kati apo 680 .
Proypothesh einai na mhn moirazesai mpanio, auto poy les diko soy noymero k dromo ti ennoeis? Mallon sxetizetai me ton oro poy soy leo, as poyme kapoios poy menei se foithtikes esties kai moirazetai mpanio den dikaiouta to epidoma. Spiti ego dino gyro sta 600 (ennoeitai reuma,nero,internet,otidhpote apo koinoxrhsta mesa) kai to brhka meso accomodate.nl
Genika sigoura paizoyn proyptheseis alla einai arketa eykolo na to pareis - tora tha doyme sthn praksh, meta apo oktobrh tha enhmeroso
και γω γλασκώβη είμαι, να κανονίσουμε τίποτα οι βρετανοί.
εγώ την κάνω απο Γλασκώβη, δεν την παλεύω αλλο με τους neds
πάω Εδιμβούργο
παίζει ένα παληκάρι που σκάει μέρα παρά μέρα από το οπτικάδικον.
το παιδί έχει κάποιου είδους νοητική ιδιαιτερότητα αλλά είναι τσαμπιόνι καθότι και δουλεύει και σπουδάζει και τα πάντα.
το πωτς γενεν αυτό ιδέα δεν έχω αφού δεν φαίνεται να είναι σε θέση, αλλά ε, θα ήταν μαλακία και άκομψο να ρωτήσω.
είναι μεγάλο παληκάρι, τα έχουμε πει και εκτός μαγαζιού κάποιες φορές(δεν καταλαβαίνει χριστό στα ξύδια ε..χριστό) και γενικά δείχνει μια υπερσυμπάθεια στο πρόσωπο μου.
ε, σήμερα έσκασε με καφέ, νεράκι, μπισκότα και αυτό:
http://img13.imageshack.us/img13/19/s4s7.jpg
μου χαμογέλασε και είπε το συνηθισμένο ''μεγάλε, σε πάω πολύ εσένα''(όποτε έρχεται μου το επαναλαμβάνει πάνω από 5-6 φορές) και το έβαλε πάνω στο γραφείο μαζί με το δικό του.
συγκίνησης γαμώ το κερατάκι. όχι το εισητήριο αυτό καθαυτό, εχεσάμην για το γήπεδο.
η κίνηση και το άτομο όμως με κάμαν έτσι--->:touched: .
mlr.
Από αυτά που περιγράφεις, για Asperger's μου ακούγεται, ή στην χειρότερη PDD-NOS.
Γενικά, όσοι έχουν Asperger's ναι μεν έχουν πρόβλημα στην επικοινωνία, αλλά έχουν μέτρια ή υψηλή ευφυΐα και λίγες μαθησιακές δυσκολίες. Απλά είναι συνηθισμένο να φαίνονται στην συμπεριφορά τους ως πιο χαζοί επειδή παίρνουν ό,τι λες κυριολεκτικά, δυσκολεύονται να αντιληφθούν τα συμφραζόμενα, συνηθίζουν να χρησιμοποιούν περίεργες μεταφορικές εκφράσεις, αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων αλλά δε γνωρίζουν πώς να αντιδράσουν, κ.λπ.
Βσκ, πάντα μου την έσπαγε λίγο στο Big Bang Theory που είναι κάπως στερεοτυπική υπερβολή η συμπεριφορά του Sheldon.
Ο Bob στο ReGenesis και, προφανώς, ο πρωταγωνιστής στο Adam είναι πολύ πιο ακριβή παραδείγματα.
αράζω σε μαγαζί για ρακές με χρήστη griffith, κατεβαίνει αναρχογκόμενα από τη διπλανή πολυκατοικία με τρεμάμενη φωνή "εεε φοβάστε τις κατσαρίδες;", σηκώνομαι με ύφος duke nukem -σκοτώνω και στα καπάκια γαμάω- και πάω να βοηθήσω
και όπως κυνηγάω την καριόλα την κθουλού να τη ζουλήξω με ένα ρολό χαρτί ανάμεσα στα πιάτα της κουζίνας, ακούω την έτσι να μου λέει "μήπως θες αυτό;"
ήταν ένα ρόπαλο του μπέηζμπωλ
το mlr πάει στο ότι περάσαμε το επόμενο μισάωρο στο ρακάδικο κλάνοντας στα γέλια με το σκηνικό από shawn of the dead (tl;dr η κατσαρίδα πέθανε, η κοπέλα μου γλύτωσε αλλά μάλλον έσωσα και τα νεφρά μου)
σε 1,5 ώρα
Spoiler