Mπορεί να μπαίνει στο ΕR και να ξέρει το nickname σου βλακάκο..
Printable View
Mπορεί να μπαίνει στο ΕR και να ξέρει το nickname σου βλακάκο..
anekdoto xristodoulou mas eipes?
να πας δουλεια και να μη σ'εχει ενημερωσει κανεις οτι ειναι κλειστα το τριημερο...
και να μην εχεις και φραγκα...
στο λεωφορειο τις τελευταιες μερες , ορθιος με 200 μελαμψους που οι μισοι βρωμανε καρι.. και να σαι και ο μονος που εχει πληρωσει τικετ για να ζησει αυτη την εμπειρια .. και ο μονος που θες να πας σπιτι σου και οχι για μπανιο.. FML
ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΦΡΙΚ ΜΠΡΟ :!:
Καλα κανουν οι ανθρωποι ξερω γω. και γω το ιδιο θα κανα στην θεση τους . Αλλα δεν παυει αυτο το σκηνικο να με ξενερωνει.
εχω fiat 500 και δεν εχω διπλωμα, ουτε καν ξερω να οδηγω.
Δηλαδή σου δώσανε/κέρδισες ένα αυτοκίνητο;
Φακ γιορ λάιφ, κουράγιο ρε μαλάκα, εντάξει, θα περάσει και αυτό, μη το σκέφτεσαι το γαμήδι άλλο, πάει, έγινε, βγες για καμιά μπύρα με φίλους και αύριο μέρα είναι και τα βλέπεις αλλιώς.
Μπορείς να το πουλήσεις και να βγάλεις πολλά λεφτά; Μπορείς να το δανείσεις σε ένα φίλο σου που έχει δίπλωμα αλλά όχι φίατ, μπορείς να μάθεις (επιτέλους ρε γαϊδούρι!) να οδηγείς, δε σκάι ιζ δε λίμιτ!
δε ξερω τι παιζει με το πουλημα και το δανεισμα αλλα να μαθω ψιλοαδυνατο. ειμαι απο αυτους τους τυπους που πασχουν απο ADD :|
Λες σε κάποιον "θες να το αγοράσεις;". Σου λέει "ναι". Του λες "δώσε μου τόσα χιλιάρικα". Στα δίνει. Του δίνεις το κλειδί λέγοντάς του, "κανόνισε και την χαρτούρα".
Πας σε έναν φίλο σου, του λες "το θέλεις;", σου λέει "ναι", του δίνεις το κλειδί και του δείχνεις πού στο ντουλαπάκι είναι η άδεια κυκλοφορίας και η ασφάλεια.
Η αδερφή μου δεν έχει αυτοκίνητο και έχει δίπλωμα. Αν θέλεις τα κανονίζω εγώ:!:
Τελικά θα μας πεις που το βρήκες;
το εψαξα λιγο, ειτε το παιρνω ειτε εχω κατι ΑΛΛΑ προνομοια στη δουλεια. κριμα που θα μεινει εκει. εχει και :thumbsup: πανω
το αμαξι του borat, Great success! I like!
δεν το λες και φακ μαι λαιφ ε? :p
FML που θυμηθηκα οτι δε θα παρω διπλωμα ποτε.
αν μενεις αθηνα καλυτερα να μην παρεις διπλωμα και το αμαξι να το καψεις κανωντας χαρη σε σενα αλλα και σε 5 μ ακομα ατομα!
get a bike!
αυτο ακριβως. εκτος του οτι δεν ειμαι ικανος να οδηγησω δε γουσταρω να ειμαι ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ μεσα σε αυτο το μπουρδελο.
Είτε με αμάξι, είτε χωρίς είσαι ακόμα ένας μέσα σε αυτό το μπουρδέλο όμως !
ναι αλλα δεν ειμαι τοσο χοντρος καλε :(
Σωστά, αν και πάλι το 500 είναι σοφή επιλογή για πόλεις σαν τας Αθήνας.
καλα πανεμορφο ειναι. εχει και windows πραμα πανω και κατι τετοιες παπαριες. και ηλιοροφη. μηδεν χιλιομετρα λεει.
Αν εμενα σε κανα χωριουδακι θα το σκεφτομανε.
νταξ το γαμησατε λιγο αλλα γενικα 50.000 αμαξια λιγοτερα να υπηρχαν και στην θεση τους ποδηλατα θα ηταν πολυ καλυτερα η αθηνα
εγω παντως δεν πολυγουσταρω να παταω εκει κατω!
οταν κανουν απεργια τα taxi η αθηνα θυμιζει πολη.
μπιζάριε εξήγησε μου λίγο για ποιούς λόγους είσαι τόσο αντίθετος στο να βγάλεις δίπλωμα ?
Γιατι αρχικα γαμιουντε ΟΛΟΙ στην Αθηνα στο δρομο.
και μετα γιατι δοκιμασα παρα πολλες φορες (μεσα στα τελευταια 6 χρονια) και δεν μπορω να συγκεντρωθω στο τιμονι με τιποτα. αδιαφορος λεμε. εκτος πραγματικοτητας.
Ελα και η κουτσή Μαρία οδηγάει πλέον. είναι κρίμας να μην το πάρεις το αμαξάκι μωρέ, τώρα που μπορείς :s
δεν ειναι θεμα κουτσης μαριας ρε. :D
είσαι επικίνδυνος απλά
γαμησετα. δε θα μου εδινα διπλωμα. δεν ειναι καμια μαλακια, απλα δεν το εχω :P το παραδεχομαι. δεν μπορω να ειμαι τελειος σε ΟΛΑ ρε παιδι μου πως να το κανουμε :D
ε μα πια !
κρουξιε, πσοφισα . παω να κοιμηθω. να πας κιεσυ και αυριο θα συνεχισω τον ερανο για να πληρωσεις το προστιμο.
φιλια στους progressive δισκους σου.
Μπραβο παιδια, λυσατε το προβλημα της Αθηνας, ειναι τα αυτοκινητα. Η ελλειψη παιδειας, η ελλειψη στοιχειωδων κυκλοφοριακων ρυθμισεων, η ελλειψη υποδομης και η ξεροκεφαλια του Ελληνα να πηγαινει με το αμαξι προκειμενου να μην περπατησει 300 μετρα να παει στο μετρο ειναι ουρμπαν λετζεντς μαλλον.
οχι φιξξξερ εσυ το ελυσες με το κατονομασεις μερικα απο τα απειρα ελαττωματα του ελληνα παγκοσμιως...ευγε
Μιλαω συγκεκριμενα για Αθηνα και οδηγηση σε αυτην.
i mana mou eixe kollisei stin othoni gia na tis deiksw ti douleia pou tha paw gia intervgiou k kathws epsaxna sto xistori eide polles fores grammeni ti frasi "strip vs mpourdelaki"