Spoiler
Printable View
Spoiler
Spoiler
Εγώ πάντως θυμήθηκα αυτό..
http://www.youtube.com/watch?v=P3pmwrtlDaY
Γενικά ΚΑΙ αυτό το επεισόδιο εμένα μου άρεσε πολύ, και αν εξαιρέσεις την αρχή του κύκλου που με κούρασε κάπως , είναι ο καλύτερός μου.
Δεν μπαίνω όμως να γράψω, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι γιατί δεν είμαστε αρκετά ΕΛΙΤ και θα μας πιάσουν από τα μούτρα.
Α και μας αρέσουν οι κώλοι τα βυζγιά και τα γαμήσια αλλά
Spoiler
μουφα το επεισοδιο , γιατι το λεω αυτο γιατι ολη αυτη την ιντριγκα κλπ φανταζομαι οτι μπορουν να την χωσουν και σε επεισοδιο με λιγο τζερτζελο οπως το προηγουμενοι οχι να βλεπουμε σαπουνοπερα , αν αυτο δεν ηταν επεισοδιο φιλερ που λεμε πανω στην Μυτιληνη τοτε τι ηταν ? Στα καλα η κωλαρα της γκομενας Σταρκ , στα κακαSpoiler
τι σε χαλαει στο βασανισμο;
εννοω, δεν ειναι προφανες οτι δεν το δειχνουν απλα για το σαδισμο του πραματος, αλλα το πανε καπου;
5 επεισοδια βασανιζουν εναν τυπα , προφανως ολα καπου πανε και δεν γινονται για την φαση αλλα κατανταει τιγκα βαρετο .
δε μπορω να το συζητησω χωρις σποιλερ, πιο μετα
Spoiler
κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση της μουνέζας του ρομπ.. θα δείξει..
καλα προφανως και κατι παιζει.. σιγα μη εγραφε γραμμα στην μανα της και μας το παρουσιαζαν τοσην ωρα .
Πώς και δεν πετάχτηκαν οι των βιβλίων να γράψουν όλο το μέλλον του κόσμου και μετά να πούνε "μα το βάλαμε σε spoiler, δε νιώθετε?"?
Spoiler
Προσωπικα το θεωρω μετριο προς ισως και λιγο κακο το επεισοδιο, και αν επρεπε να γκρινιαξει ο Σπιριτκρασερ για ΑΝΟΥΣΙΟ επεισοδιο, αυτο ηταν μαλλον.
Spoiler
Οσο για βασανισμο Γκρεητζοη και γκρινια απο φρηκμπρο
Spoiler
Πινκαρω ενιθαρμον με παθος για εμψυχωση και για να της δειξω οτι εγκρινω οταν ποσταρει ετσι κι οχι αλλιως. :pink:
ρε παιδιά τα ζόμπια που πήγανε?
τα φαγε ολα ο Ρικ
Νόμιζα ότι ο Greyjoy
Spoiler
ολοι οι βασιλιάδες που σεβονται τον εαυτο τους χρειαζονται εναν καλο ευνουχο .
οι διαβαστεροι λενε οτι στο επομενο θα γινει της πουτανας επειδη επαιξε το rains of castamere στα credits του τελευταιου. αναμενουμε τη δευτερα.
ακυρο στο 9 θα ειναι μαλλον
ίσως πρόφαση για την κωλάρα :p
http://www.vancouverobserver.com/sit...es-500x278.jpg
Spoiler
Εντωμεταξύ...
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,314_.jpg
George Georgiou
Spoiler
Κυπριοι παντου
Πάντως φαίνεται με την μία από την ερμηνεία του πως είναι Άγγλος θεατροθρεμμένος ε
pinks αλλα γελαω
:touched:
δεν απαντάω στο τοπικ για να μην ανακατεύω τα βιβλία μέσα, αλλά από ότι βλέπω στους περισσότερους τρώει η κωλάρα να μάθουν τι παίζει κ όλο και κάτι έχουν ακούσει από "φίλο που έχει διαβάσει τα βιβλία"... αν δε θέλετε σπόιλερς σκάστε και δείτε, όλα - τα περισσότερα - έχουν λόγο ύπαρξης (ναι, και τα βασανιστήρια).
Ναι συμφωνω με το δευτερο σκελος της προτασης σου, για το πρωτο ξερεις υπαρχουν και οι μαλακες "φιλοι που εχουν διαβασει τα βιβλια" που δεν το βουλωνουν και αναγκαστικα μαθαινεις 1-2 λεπτομερειες ή και σοβαρα σποιλερς
Μπορεί να έχει ποσταριστεί ξανά, εγώ τώρα το βρήκα
Spoiler
ΠΑΜΕ ΡΕ ΦΟΝΙΑ
Spoiler
Spoiler
Πολύ καλό το τελευταίο.
Δεν υπάρχει η έννοια χειρότερο ή λιγότερο καλό επεισόδιο.
Εδώ μιλάμε για συγκλονιστικά επεισόδια και λιγότερο συγκλονιστικά.
Ε το τελευταίο ήταν από τα συγκλονιστικά.
Spoiler
Παρόλα αυτά όμως ολόκληρο το επεισόδιο έδειξε ότι έδειξε με μεγάλη επιτυχία. Διάλογοι και ηθοποιία σε έβαζαν στο πνεύμα της κάθε σκηνής και ο τρόπος που δένεται η ιστορία σε μερικά σημεία.
Δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα οι αποκλίσεις από τα βιβλία, στην αξιολόγηση ενός επεισοδίου όσο το αν τελικά θα αποδωθεί το νόημα της ιστορίας στο τηλεοπτικό μέσο.
Ε σε αυτό το επεισόδιο αποδώθηκε με το καλύτερο τρόπο για το χτίσιμο της ιστορίας παρακάτω.
Spoiler
Χαλαρωσε λιγακι, σιγουρα υπαρχουν επεισοδια (οπως το προηγουμενο) που ειναι μετρια.
Και αν μη τι αλλο, το χθεσινο δεν το λες και συγκλονιστικο.
Εγω ξενερωσα, περιμενα να γινει της πουταναρας και δεν εγινε τιποτα οσον αφορα δραση.
Οσον αφορα "χτισιμο" για τα επομενα, μια χαρα εγιναν τα παντα και γενικα Τυριον <3