Βύντρα εσύ μέσα στην κρίση πόση λιγότερη πρέζα παίρνεις;
Printable View
Βύντρα εσύ μέσα στην κρίση πόση λιγότερη πρέζα παίρνεις;
Από το συντάκτη του fridge.gr της PATERAS PRODUCTIONS, προσωπικά προτιμώ να ακούσω την αυθεντία, ναι.
Εγώ απέφυγα κουβέντα; Ποστάρω ένα σοβαρότατο άρθρο και σκας και το μουτζώνεις.
κι εσύ πού το ξέρεις πως το μούτζωσε αυτός μωρέ;
Δε το ξέρω αλλά σε πίνκαρα.
σιγα μη μας κοψουν και τις μπαταριες
εσύ τον μούτζωσες τελικά? γιατί θα μείνω με την απορία
μια πολυ χρησιμη κινησις θα ηταν να μας πεις τι σε ωθησε να μουτζωσεις το συγκεκριμενο κειμενο
επισης ως συνταξιουχος ψυχοναυτης που πινει μονο χαινεκεν πλεον θα επρεπε να ξερεις οτι η ''εμπειρια'' δεν εχει να κανει με το ποσα δραμια φουνταh εχει πιει ο καθενας
ή το αν εχει τριπαρει με bufo alvarus και παραισθησιογονες τσουκνιδες
τα περι περικοπων σε προγραμματα απεξαρτησης τα προσπερναω θυμιζοντας σου τις παπαριες περι ''συνταγης για αποτοξινωση''...ξερεις
και κοψε το υφακι ''εμενα τι να με πεις''
ουτε εσυ ξερεις τι εμπειριες εχει ο απεναντι σου
βέβαια για να ήμαστε ειλικρινείς το θέμα με τα ναρκωτικά, προγράμματα απεξάρτησης, περικοπές, κρίση και πρέζα, κρίση και κατάθλιψη κλπ κλπ δεν βοηθάει κάτι η προσωπική "εμπειρία" που έχει κανείς.
έκανα ένα google search και έπεσα στο εξής :
και έπεσα και σ'αυτό το ωραίο βίντεο του ελευθεριακούQuote:
Η ψυχίατρος Κατερίνα Μάτσα γεννήθηκε το 1947 στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και Ψυχιατρική στο Παρίσι και στην Αθήνα. Είναι η γυναίκα του Σάββα Μιχαήλ.
Εργάζεται στο Ε.Σ.Υ., στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, το γνωστό Δαφνί, από το 1974 μέχρι σήμερα. Είναι η επιστημονική υπεύθυνη της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών Ψ.Ν.Α. - 18 ΑΝΩ και εκδότρια του περιοδικού Τετράδια Ψυχιατρικής.
εμένα μια χαρά μου φαίνεται να τα λέει. ζήτω η άγνοια υποθέτω
@00i00 δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει οτι υποθετεις θεσεις μου (που δεν εχω πει ποτε) και αναφερεις κατι με το οποιο συμφωνω. Αυτο εγινε και στη συζητηση με την ιμπογκα λιγα ποστς πισω, στο τελευταιο ποστ μου δεν απαντησες επισης. Εδω τωρα παλι,που ειπα εγω οτι εμπειρος και γνωστης ειναι αυτος που χει πιει ολο το βοσπορο ?
Αν προσεξεις αυτο ξεκινησε απο αλλου "ποιος εισαι συ ρε που θα διαφωνησεις με την επιστημοναρα" , "τι ξερεις εσυ που μια φορα εφαγες 2 σταγονες" και αλλα τετοια.Quote:
και κοψε το υφακι ''εμενα τι να με πεις''
ουτε εσυ ξερεις τι εμπειριες εχει ο απεναντι σου
γιατι, με ρωτησες κατι?
οχι δεν ξεκινησε απο οτι σου γραψε ο ικονοκλαστς, απο τον Κοελιο ξεκινησε
επισης ναι, "ποιος εισαι συ ρε που θα διαφωνησεις με την επιστημοναρα" τελικα?
Αρα που διαφωνουσαμε σε αυτο για την ιμπογκα ? Απο οτι καταλαβα δεν διαφωνησες σε κατι παρα μονο σε οτι υπεθετες οτι πιστευα χωρις να το πιστευω.
Το σχολιο περι Κοελιο στον σαμπρελα ηταν απλα για να του πω οτι δεν ειπε τιποτα καινουριο η πρωτακουστο "η πρεζα ειναι στο μυαλο οχι στο αιμα" ναι οκ λοιπον?