Η διατησία μια χαρά ήταν, εντάξει το γκολ οφφσάιντ προφανώς, αλλά δεν έχει και καμιά σημασία.
Printable View
Η διατησία μια χαρά ήταν, εντάξει το γκολ οφφσάιντ προφανώς, αλλά δεν έχει και καμιά σημασία.
Λαθος ειναι αυτο ε.
ο ιδιος Ολυμπιακος, που κερδισε σε Βρεμη κανοντας ενα εκπληκτικο για εκτος εδρας 2ο ημιχρονο και Ρωμη παιζοντας ενα εκτος εδρας (παλι εκπληκτικο για ολυμπιακο) ματς στα ισια, πηγε στο Λονδινο και εχασε 3-0 απο Τσελσι μη κανοντας ουτε μια ευκαιρια.
Δεν εχω προβλημα με αυτο. Απλα δε μπορουμε στην Αγγλια. Δεν μπορει να γινει κατι γι αυτο. Δεν μ αρεσει, αλλα το εχω αποδεχτει.
επειδη μαλλον αλλα καταλαβαινεις
κανε οτι σχολιο θες για τον αγωνα , κανε πλακα πες για του gayrous και τον στολο
σταρχιδια μας σας εχουμε γραμμενους
σωσε οτι θες καντο και σιγκνατουρ αλλα στο ειπε και ο μιτς
για το τζι τζι δεν παιρνω ορκο!Quote:
Δε νομιζω ιδιαιτερα οτι εχω μπει ΠΡΙΝ το ματς σε φαση "πωπω αιωρειται το καυλι του Μπαρος πανω απ το ΟΑΚΑ" ας πουμε ενα παραδειγμα, αλλα ενταξει, οπως νομιζετε κιολα.
να 'ναι καλά η σταντάρ στο 92' :dfinger:
Μωρέ δεν έχεις άδικο, αλλά ακόμα και όταν τρώγαμε τις 5άρες από Μάντσεστερ κτλ υπήρχε πολύς κόσμος που πίστευε ότι μπορεί να γίνει και το θαύμα, στο σημερινό παιχνίδι όλοι περίμεναν τη συντριβή. Ας πούμε πέρυσι δε θα θεωρούσαμε επιτυχιάρα τη νίκη επί της Άλκμααρ. ΟΚ, τραυματισμοί μπλα μπλα μπλα, αλλά μπάλα δεν έχουμε δει ούτε για 10 λεπτά φέτος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Το ότι παίζουμε με 10 αμυντικογενείς παίχτες εδώ και 5 αγώνες είναι σαφής απόδειξη για τις τραγικότητες του καλοκαιριού.
μια χαρα βραδυα η σημερινη για γαυρο... ουτε διασυρθηκε , καθως το παιχνιδι ηταν για 5αρα στανταρακι με τετοιο κατηφορο , ουτε η ηττα ειναι ζημια λογω ισοπαλιας στο αλλο.
πηγαινε και παει φουλ για 2ος και για μενα το χει ανετα καθως παιζει ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας και καλα κανει για τις ευρωπες.
ενταξει δεν παιζει καλα βεβαια καθως απο τη μεγαλη του περιοχη και περα δεν μπορει να παρει τα ποδια του ..και εδω και στο λονδινο ..ενας αμυντικος μονολογος ητανε και του κατσε 1 απο τις 3 ευκαιριες του, αλλα μεχρι στιγμης μια χαρα τα παει..
ο ρουφας περναει 2η νιοτη απο περυσι κανοντας απιστευτη χρονια ενω προπερσυ τα τρωγε ορθιος εχωντας μια ασχημη διετια απο το 2005 εως το 2007.
ειμαστε γαμω τα παιδια!
η αληθεια ειναι οτι ειναι ψεμα αυτο. Δεν ειναι ποιοτικος κανενας μας, ολοι μεσα απ τα ναυπηγεια ερχομαστε και ακουμε Ντερτι ΦΜ, οταν δεν ακουμε Τσουκαλα βεβαια.
ρέηβεν, καλά σου λένε
edit: όπως και για κάτι τζακ ρίππερσ
Ρέιβεν τάχουμε πει για σας. 2 μήνες τώρα περιμένετε με τα παπάρια απέξω πότε θα ταπεινωθεί ο γαύρος να χαρείτε και σεις λιγάκι, βάλτε τα μέσα, θα πουντιάσετε :!: Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί πιο αγχωμένους_φιλάθλους_βάζελου σε αγώνες Ολυμπιακού.
οοοοοοοοοοοοοοχι, είμαστε χειρότεροι. ΤΕΛΟΣ
πφφφφ και στους 2 αποπάνω. μήπως ασχολήθηκα πριν το ματς? απλά όλοι τα ίδια κάνουν. δεχτείτε το
εκτός από τους gayρους που είναι ποιοτικοί. είπαμε.
αποψη μου ειναι οτι εισαι λαθος, καθως δε μπορεις να κρινεις κανενα απ τα 2 ματς. το σημερινο, ακομα και με 141 επιθετικους να ειχαμε στο ροστερ παλι ετσι θα παιζαμε, το πολυ πολυ να τρωγαμε παραπανω, και με την Αλκμααρ, δεν νομιζω οτι υπηρξε πιο ματς "ειδικων συνθηκων και αναγκων" για τον Ολυμπιακο την τελευταια τριετια.
ε καλα. οτι το καλοκαιρι ο κωλογερας επαιζε το γερικο πουλιδι του ειναι γνωστο. Απο κει και περα και με ετοιμο ροστερ νομιζω οτι μονο τα ακραια χαφ θα ηταν διαφορετικα σημερα, δηλαδη Γκαλετι αντι αδερφουλας και Κ.Α.Χ. (Κανονικο Αριστερο Χαφ) αντι του ειμαι WBL-κι-αυτο-μαλλον-ε Λεοναρδου.
Φτηνά τη γλίτωσε πάλι σήμερα το ευρωπούτανο.
Στο τοπικ σου εσυ, αν θελει ο ντεθεμντι μπορει να υπερασπιστει και τον εαυτο του, δε χρειαζεται εσενα, οπως ουτε ο Οντονιαν. Θα μπορουσα να πω και βουλωνε ρε τρομπα, αλλα εχω τροπους.
Αυτο που γινεται ακομα καλυτερο στην πορεια ειναι οτι νομιζεις οτι τα ξερεις ολα ρε γμτ. Δεν εχω δει ουτε ΚΑΡΕ απο το παιχνιδι γιατι δεν το βρηκα πουθενα να το δω ονλαιν, οποτε περιοριστηκα στο να βλεπω την εξελιξη του σκορ, περιμενοντας τη συντριβη, και τα ποστ εδω μεσα, περιμενοντας την γραφικοτητα. Το πρωτο δεν ηρθε, χαρη στον ΡΟΥΦΑ, το δευτερο ηρθε, οπως ηταν αναμενομενο.