Re: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.
παντρεψα λεπον τον φιλο, δυσκολευτηκε λιγο η βερα να μπει, αλλα ενταξει! το κινκυ ηταν που το ζευγαρι ηθελε κατι ησυχο μακρια απο μουσικες και τετοια! και στο μαγαζι λοιπον τελικα ειχε γλεντι (lol) ενα καπη, και μαντεψτε ποιος ηταν εκει?? ο ενας και μοναδικος ζορο της πολιτικης, αφου χαιρετησε, μασαμπουκιασε επι ενα μισαωρο, αλλα μιλαμε για τρελη μασαμπουκα και ακολουθησε φυσικα προγραμμα μιας ωρας, οπου ακουστηκαν επιτυχιες, εξω ντερτια και καημοι, οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτες κ.α.
ψωμιαδης ftw! αντε και δημαρχος!
σε λιγες ωρες εχω ραντεβου για δουλεια που μαλλον θα παρω,στο μακραν πιο αφτερ και καμμενο μαγαζι της πολης.
πιστευω πως ηρθε η ωρα να αφησω τα κοκκαλα μου....τοσα χρονια καμακια εκει μεσα,τελικα οδηγησαν καπου...
Quote:
Originally Posted by minmin
πω.
το καλύτερο μέρος του κόσμου.
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
σε λιγες ωρες εχω ραντεβου για δουλεια που μαλλον θα παρω,στο μακραν πιο αφτερ και καμμενο μαγαζι της πολης.
πιστευω πως ηρθε η ωρα να αφησω τα κοκκαλα μου....τοσα χρονια καμακια εκει μεσα,τελικα οδηγησαν καπου...
ελπιζω να μην σε πετυχω,θα βγω με την θρασοσυμορια μου σημερα για διασυρμους :D
ερωτηξη σε αυτους που έχουν blogspot.
Θυμάστε που είχα γράψει πριν καιρό πως ψάχνουμε μεταφραστές για το blog? Ναι τότε που δεν απαντησες, λέω.
Λοιπόν τα φτιάξαμε τα κείμενα, σχεδόν, οπότε μένει το στήσιμο.
Κ τώρα η ερώτηξη: μπορώ να φτιάξω με τον ίδιο λογαριασμό σε άλλη γλώσσα αλλα να παραμείνει το ελληνικό στα ελληνικά?
Κ πριν απαντήσει κανείς χωρίς να το σκεφτεί, δεν είναι τίποτα κάνε τις αναρτήσεις στις γλώσσες που θες, το θέμα μου είναι να φένονται έστω στην αγγλική τα γνωστά: αναρτήθηκε από μπλα μπλα, ετικέτες, σχόλια κλπ.
με πιάσατε?
εγώ δεν βρήκα κάποιον τρόπο αλλα δεν είναι και πως το κατέχω [μία ή δύο λέξεις είναι?] το θέμα οπότε πριν καταλήξω να φτιάξω νεο λογαριασμό για πείτε αν παίζει αυτό που λέω. :)
ki ekei pou ta pinw amerimnos kai akouw Galacticka - 2006 - Apocalypse Psychedelicka paw na valw Bardo Pond....kai kollaei to sympan...ok lew o winampis laxaniase 8a ton restartisw
vlepw omws oti ekleise kai to para8yro me ta maliara.....ti skata lew....
anoigw my koumpiouter...diplo click sto mali ''o diskos den einai diamorfwmenos''...zalh emetos diaroia skotodinh...500Gb sto xeilos tou gkremou
telika ena aplo krasarisma htan...de 8a to ante3w deutero omws
Quote:
Originally Posted by minmin
:shock: :shock: :shock: :rainbow:
exei sinentefkseis to sigkekrimeno magazi? siga mhn exei kai grafeio.
μετά από μια πλήρως αποτυχημένη εξεταστική, πάω για μεγάλα πράγματα σήμερα.
φφφφφ.... αποτυχια μεχρι τωρα μι του. ευτυχως παιζουν κι οι πτυχιακες. Σκαει σε λιγο σωτος και ξεκιναμε τεκιλες.
morgan κόλα θα πιω σήμερα, το 'ληξα.
και τι σε κανει να πιστευεις οτι θα μείνεις εκει?? :-P
hehe, αίντε καλά μεθύσια.
:twisted: ΕΜΠΙΣΗΣ! :chef:
μπένει η σις στο σπίτι και την ακούω να μουρμουρίζει.
περπατάει σιγά-σιγά στον όχι μακρύ διάδρομο και φτάνει στο δωμάτιό μου όπου σαπίζω βλέποντας μια βλακεία στο μεγκα κ έχω το πόδι κάπου ψηλά για να μην πονάει.
την ρωτάω τι έχει και καταλαβαίνω πως μόλις έχει γυρίσει και αυτή τον αστραγαλό της.
σηκώθηκα ευγενικά να κάτσει, της έδωσα να πάρει ένα παυσίπονο που είχε ξεμείνει πάνω στο γραφείο και μια πατερίτσα που μου περίσευε!
εεεεετσ!
για να μάθει που με κορόιδευε πάλι σήμερα με μια γνωστή μας!
αντε... η λουκριτία μένει και θα ήμεθα 3 στις 3, στο σπίτι.