λολ εδω είπατε τόσα άλλα αυτό σε πείραξε.
Printable View
λολ εδω είπατε τόσα άλλα αυτό σε πείραξε.
Καλά, δε σε πιάνω ιδιαίτερα οπότε ή εγώ νυστάζω πολύ ή εσύ δεν έχεις καταλάβει τι έγινε.
μαλλον κι εγω νυσταζω, τώρα το δα όλο το ποστ σου. ε ωραία αμα δεν υπάρχει αμε και στο καλό. στείλε μαςς μέηλ που θα παει το περιοδικό να μπαίνουμε να διαβάζουμε. κι άμα μπεί σάουτμποξ θα πάω να τρολλάρω. κι αμα βάλουν φόρουμ θα γραφτώ. και θα εκφράζομαι όπως εδω γιατι ετσι ειμαι, όπως και ο καθενας χρήστης εκτος απο τα φέηκ ακαουντς.
Έγινε.
Σαφώς κι έχουμε χάσει επεισόδια έτσι; Απο πότε το παρεάκι του er που γράφει κριτικές και reviews με inside jokes μέσα έγινε σοβαρό μουσικό περιοδικό που του χαλάει τη φήμη και πελατεία το φορουμ; Νομίζετε οτι γράφοντας ένα Γιάννης-Ορέστης Παπαδημητρίου δίπλα σε ενα review 3 παραγράφων με ύφος χιλίων καρδιναλίων έγινε κάτι; Κι έστω οτι έγινε κάτι, διαβάζουν τις κριτικές σας άτομα του "χώρου". Θα κάνει κακή εντύπωση η αναφορά στα ΕΑΑΚ απο το σπυρρέτο ή τα οικολογικά του candiru στη didi. Κάποια επικά ποστς του σεξιον πριν απο χρόνια; Το ξεκατίνιασμα στο χιούμορ θρέντ; Αυτά δεν πείραζαν; Μάλλον έχει αλλάξει το team των συντακτών. Η τα μυαλά τους. Έχω βαρεθεί να βλέπω μαλάκες που νομίζουν οτι ξέρουν να γράφουν. Ο άλλος γράφει μια στήλη με 10 bulletins στο νίτρο και κυκλοφορεί με ύφος κριτικού θεάτρου στο Critics' Circle. Έλεος μα το θεό. Μήπως γράφετε και στο free; Απο πού πηγάζει αυτή η ανάγκη για να μπούν κανόνες επιχειρησιακής ηθικής στο er; Πόσο αστείο ακούγεται το "moderating. για να μη χαλάμε την καλή εικόνα του mag." Καλή εικόνα; Πόσο καλή; και ΣΕ ΠΟΙΟΝ τη χαλάει το φορουμ; Στον χ εξωτερικό συνεσταλμένο αναγνώστη που ντρέπεται να μπεί στο φόρουμ για αντιμετωπίσει την λασπολαίλαπα που πετάει ο πίθηκας ουμπουροι; Μαλακίες.
τραβάς και σύ απο την αλλη μεριά το σχοινί. δεν το είπαν όλοι οι συντακτες αυτο. απλα πιστεύω ότι θες να πεις πως ότι κανουν πρέπει να το κάνουν για την καυλα τους και όχι για το φαίνεσθαι.
προσωπικά μιλώντας, βρίσκω αηδιαστικό το να αναφέρεται το όνομά μου δίπλα σε παράπονα για πράγματα με τα οποία ποτέ δε συμφώνησα. αν θέλετε να μιλάτε χωρίς να φαίνεστε κρετίνοι θα σας συμβούλευα να διαβάζετε τι έχουν πει και οι "συντάκτες" στην όλη συζήτηση. Εης.
ελα ρε...τοσο πολυ αξιζε το ερ μαγκ?!κατανοησα λοιπον ως ενα σημειο το τι συμβαινει.θελω να διαβασω και τα κρυφα να δω τι κουτσουμπολευοταν και θα εχω μια συνολικη εικονα.προς το παρον καληνυχτα
Κομπλεξικός είσαι; Τυχαία το έβαλα το όνομα σου, μου ρθε εκείνη τη στιγμή. άμα σε ενοχλεί να βάλω του Κωνσταντίνου του οποίου και στο στυλάκι κοπιάρεις τελευταία. Συντάκτη Κάλκι. Ο πληθυντικός πηγαίνει στους ουρακοτάνκους;;
εμένανε να πω την αλήθεια σας έχει σιχαθεί λιγουλάκι η ψυχούλα μου εδώ και κάτι ώρες.
ντράγκον φίλος δεν πιστεύω ότι το έκανες με σκοπό να περάσεις στον κόσμο την άποψη ότι είμαι μαζί σου και αντί των άλλοι, αλοίμονο, αλλά με ενόχλησε ας πούμε που χρησιμοποιήθηκε το ριβιού σαν επιχείρημα γιατί όπως έγραψα και πριν είχε άλλο σκοπό. μάλιστα μιας και ανοίξαμε τις καρδούλες μας και λέμε τις μεγάλες αλήθειες της πατρίδας και της ανθρωπότητας εδώ μέσα, περισσότερο και από τους mountain goats ήθελα να μάθουν οι φόρουμερς πως είναι όντως εφικτό να κάνει και κάποιος που δεν είναι συντάκτης ένα ριβιού για να ανοίξει αυτό το πράγμα παραπέρα. το φόρουμ αυτό ήταν ωραίο στο μουσικό του κομμάτι και μου άρεσε γιατί έμαθα χιλιαπεντακοσιαεικοστέσσερα πράματα που μάλλον δε θα τα είχα δει/ακούσει/διαβάσει αλλιώς και με έκαναν πιο οκέι τύπο και εδώ που τα λέμε έριξα και πεντέξι γκομενάκια με αυτά. ήταν εντελώς αντίθετο δλδ από αυτό που έλεγες εσύ. δεν ήθελα να μειώσω το μαγκ με την έννοια "να, μπορούν και οι άλλοι να το κάνουν, μην το κάνετε εσείς" αλλά "να, μπορούν και οι άλλοι να το κάνουν, γιατί δεν το κάνουν;". τι σόρρυ και μαλακίες, μεγάλα παιδιά είμαστε.
χα! καλό!
κάλκι φίλος, είμαι μεγάλη κουτσομπόλα και διάβασα τα κρυφά τόπιξ. όχι όλα βέβαια, αυτό με το χελμ το παράτησα στην τρίτη πρόταση γιατί, εχμ, ήταν ο χελμ. θα διάβαζα άλλωστε τα κρυφα υποφόρουμ αν μου δινόταν η ευκαιρία ακόμα και αν δεν υπήρχε το τζέρτζελο αυτό, άλλωστε ένα βράδυ chez Kveld κοιμόταν αγκαλιά με το πισί αλλιώς θα είχα πεταχτεί και θα τα διάβαζα όλα γιατί είμαι μεγάλη κουτσομπόλα, μη λέμε συνέχεια τα ίδια. στη συζήτησή σας λοιπόν για το αν ο ικόνοκλατς είναι αρκετά ικανός/συνεργάσιμος/γαμάτος για να μπει στο μαγκ έγραψες πως θα πει όχι γιατί είναι σαν τον νάθινμαν, θεωρεί το μαγκ ελιταριό του κώλου και τέτοια. δε θυμάμαι τα ακριβή λόγια τώρα και που να ψάχνω να βρίσκω το url να τα κάμω κόπυ/πέιστ, το νόημα ήταν αυτό πάντως. και επειδή ο νάθινμαν λέει ότι ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο, ούτε καν κάτι παρόμοιο θα ήθελα να πεις σε παρακαλώ πολύ που στήριξες το εν λόγω συμπέρασμά σου γιατί δημιουργείται ένα θεματάκι ας πούμε. ειδικά όταν αυτό το συμπέρασμα χρησιμοποιείται σε κρυφό τόπικ που ο κακομοίρης ο νάθινμαν δεν μπορεί να το δει και να κάνει από κάτω ποστ με εμότικον και ερωτηματικά και ORLY? εικονίτσα που θα βρει από το γκούγκολ. ακομα πιο ειδικά γιατί στο μαγκ γράφουν/έγραφαν και πεντέξι τύποι που συμπαθεί και δε θέλει να τον περάσουν για μαλάκα. πιο ειδικά δε γίνεται τέλος γιατί ήταν και εκείνος συντάκτης και έγραψε τις μαλακίες του και θα έβγαζε κάποιος λάθος συμπεράσματα ως προς το γιατί έφυγε. και απλά αναφέρω κάποια από όσα σκέφτηκαν φίλοι και γνωστοί στο μσν προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί δεν τους συμπαθώ ενώ.
και μιας και το έφερε η κουβέντα, χαχαχ, μα είστε υπέροχη και χαίρομαι ειλικρινά που μου κάνετε αυτή την ερώτηση, το μαγκ το γνώρισα αρχικά από τη μια πλευρά της οθόνης, εκείνης του συντάκτη και ήταν ωραία ας πούμε γιατί ήταν ωραία παρέα και γράφαμε και φυσικά δε με χάλαγε που πήρα κομπλιμένταρυς και κάμποσα πρόμο αλλά πιο ωραίο ήταν που έγραψα και διάβασα και με διαβασαν και πεντέξι άλλοι. σοβαρά τώρα, όντως ήταν πιο ωραίο. και την έκανα για λόγους που δεν είχαν σχέση με το περιοδικό, ή πιο σωστά δεν ήταν κυρίως για το περιοδικό μιας και υπήρχαν πραγματάκια που με ενοχλουσαν σε αυτό αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και αν αυτά ως διά μαγείας εξαφανιζόντουσαν το πιθανότερο είναι να έφευγα μετά από λίγο καιρό. δεν ξέρω πόσους και ποιους αφορούν όλα αυτά απλά τα λέω γιατί το μαγκ ας πούμε μου άρεσε και το διάβαζα γιατί μου άρεσαν αυτά που εγραφε αλλά και γιατί δεν ήταν για μένα απλά ένα μαγκ. σταματώ εδώ, τα υπόλοιπα για τη ζωή μου στο αφιέρωμα στο Σπύρο Παπαδόπουλο το άλλο Σάββατο στη ΝΕΤ, θα τραγουδήσει και ο Θανάσης με το Σωκράτη και την Beth. μετά το γνώρισα από την πλευρά του αναγνώστη παύλα φόρουμερ που περιέργως πως, πάλι από την ίδια πλευρά της οθόνης ήταν. που και εκεί ωραία ήταν, δεν τα διάβαζα φυσικά όλα αλλά όσα διάβαζα ήταν ωραία. και πχ όταν οι άλλοι διαμαρτύρονταν γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ριβιούζ ήταν θετικά εγώ έλεγα ότι τα παιδιά δεν είναι επαγγελματίες να γράφουν αποκλειστικά ό,τι παίρνουν σαν πρόμο, ίσα-ίσα γράφουν για πράγματα που θα άκουγαν έτσι κι αλλιώς και μάλιστα γράφουν ξεκλέβοντας χρόνο από κάτι άλλο. είτε από το διάβασμα, είτε από τη δουλειά, είτε από το διάβασμα της στήλης περί διαιτησίας και παρασκηνίου, είτε από την τσόντα που μόλις κατέβασαν, είτε από το να πετάξουν φρίσμπι στο πανάκριβο σκυλί τους στο πάρκο της γειτονιάς με τη λιμνούλα. ε λογικό είναι αν επιλέγουν το να κάτσουν να γράψουν κάτι αντί να συνεχίσουν με την τόσο γαμάτη ζωούλα τους κάνοντας αυτά τα βασικά που λέγαμε πριν να το κάνουν για δίσκους που πιστεύουν πως αξίζουν τον κόπο και οχι για την ταδε αδιαφορη μαλακία. νομιζω με τον κανσερ πχ το λεγαμε αυτο, μπορεί και να θυμούμαι λάθος. τώρα πως το εννοείται αυτό περί νέας δυναμικής πορείας του μαγκ προς την καταξίωση που πήρε τον τελευταίο καιρό δεν το πιάνω γιατί τον τελευταίο καιρό ήμανε φαντάρος και εκεί είχαμε άλλα στο μυαλό μας (χα! καλό!) αλλά θα ήθελα να μου το εξηγήσετε. ενδεικτικά αναφέρω ότι γνώρισα πολλούς καινούριους αθρώπους εκεί τριγύρω και ενώ όλοι ήξεραν το ER, κανένας δε γνώριζε το μαγκ μέρος του και σκέφτηκα γουάτ δε φακ μαν, πως θα τους πείσω ότι όντως υπήρξα συντάκτης να με γνωρίσουν στις φίλες τους; δεν το λέω ειρωνικά, ειλικρινέστατα θα ήθελα να μάθω που στηρίζετε αυτά περί μεγαλύτερης αποδοχής από το κοινό. θα χαρώ πολύ γιατί νομίζω ότι παρά τα όποια του μειονεκτήματα, υπήρχαν εκπληκτικά στοιχεία στο περιοδικό (έντιτ: και μια άλλη απόδειξη για το πόσο εκτιμούσα το περιοδικό είναι ότι τις προάλλες μιλούσα με τον Ντράγκον και έτσι το έφερε η κουβέντα και του είπα ότι καθόλου άσχημη ιδέα δεν ήταν αν ήθελε εκείνος και οι άλλοι να ξαναέγραφα μαλακιούλες για το μαγκ. ίσως απλά να ήθελα να γίνω και εγώ ελιταριό του κώλου αλλά.).
άλλα ήθελα να γράψω και άλλα έγραψα. είχα νεύρα βσκ με τον Κάλκι και ακόμα έχω δηλαδή αλλά λιγότερα, σαφέστατα λιγότερα. ακόμα σας σιχαίνεται η ψυχούλα μου κάπως βέβαια αλλά σταρχίδια σας φαντάζομαι γιατί οι μεν θα έχουν το καλύτερο χύμα αλλά και σοβαρό συνάμα φόρουμ έβερ, οι άλλοι το περιοδικό με το πιο αβάν γκαρντ κοινό και όλος ο κόσμος θα ζήσει σε μια καλύτερη κοινωνία επειδή κάποιοι τόλμησαν και ονειρεύτηκαν το διαφορετικό. σας παρακαλώ όμως όλα αυτά από Κυριακή και μετά, μη γίνει καμιά μαλακία και δε με δείξουν στην τιβί το Σάββατο.
καλά, σκάω.
Άσε ρε ΨΩΛΟΧΥΜΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΕΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ?
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Ισα ισα αγαπητε μου νεανια, ζητησα να μας πει και καποιος Συντακτης την αποψη του για ολα αυτα (ιδιως για το οτι ενω εχετε γραψει παμπολλα ποστς στο κρυφο σας Ημερολοη περι "φορουμικου προβληματος" εδω δειχνετε, να το πω καπως λόγια, να ραμφιζετε το πιτουρο σας) και τη ζητησα πολλακις. Ακου τι πηρα. Εσυ κι ο Αθεηστ γραφετε αντικρουομενες (μεταξυ σας, και μεταξυ του εαυτου σας αναλογα με τι ωρα δειχνει το ρολοι μου) μαλακιες (κατα κανονα ομως, οχι ολα), ο Καρχαρτ ειπε 2-3 πραγματα, σωστα κατ εμε, ο Πιτσαδορος επισης αν και περιμενα πιοτερα και οι υπολοιποι Συντακτες ειναι χαμενοι καπου στο χωροχρονο. Θα ηθελα π.χ. να μας την αποψη του ενας Συντακτης που δεν γραφει στο φορουμ. (τυχαια επιλογη!!!!!)
"Κομπλεξικός"; Τι λε ρε πλέμπα; Κουράστηκα να τα ακούω για το "αυστηρό μοντερέητινγκ" όταν πρώτον ήμουν κάργα αντίθετος και είχα ρίξει καβγάδες επι καβγάδων γι' αυτό και δεύτερον ήταν μόνο στα πλαίσια μιας συζήτησης του αν όντως έχει επίδραση το μαγκ στο φόρουμ. Δε θα σας ζητήσουμε και άδεια για να δούμε αν όντως ισχύει αυτό.Quote:
Originally Posted by Ace
Ποιούς ουρακοτάνγκους ρε μπετόβλακα; Ο πληθυντικός πάει σε όποιον ηλίθιο - καλή ώρα εσένα - έρχεται να πει το μακρύ του και το κοντό του με τη μέθοδο "Λίτσα Πατέρα".
Όσο για σένα ναθινγκμαν ήσουν ο πρώτος που χρησιμοποίησε την έκφραση "ελίτ του κώλου" για να μας περιγράψει. 40 σελίδες αργότερα κανείς δεν μου έχει εξηγήσει με τι τρόπο είμαστε η ελίτ.
Καληνύχτα σας
ΦΙΛΕ. Όλα κι όλα. Το Συντάκτης με Σ κεφαλαίο το καθιέρωσα εγώ. (c)