Γαμώ τον καπιταλισμό και την οικονομική κρίση σας.
Printable View
Γαμώ τον καπιταλισμό και την οικονομική κρίση σας.
οχι, αλλά για κυριλέ και οργανωμένες διακοπές τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι φίλοι σου
κι επειδη μου την ειπες: διάζεσαι και λες σε ενα φορουμ να σου απαντησουν γρηγορα, επειδη βιαζεσαι. έψαξες σε κανα σαιτ τιμες; κομμεντς ανθρωπων που εχουν μεινει εκει; έπρηξες τη Μιλτον μσν να σου πει ποιες περιοχες ειναι ωραιες να μεινεις;
πολυ Λαρισσαίος έχεις γίνει μου φαίνεται!
α, και εντιτ: ουτε μεχρι τι τιμη ψαχνεις, ουτε τιποτα που να βοηθήσει τον έρμο εριτη! δηλαδη αμα σου πετουσα ενα www.hilton.co.uk δε θα είχα περίοδο;
Θα είχες πολλά λεφτά!!
Σόρρυ, απλά όντως βιάζομαι και με τη σύνδεση που έχω στη μεταλάρισα δε με παίρνει να τα κάνω όλα αυτά που είπες. Μου πήρε γύρω στα 3 λεπτά να αποσυνδεθώ/συνδεθώ ξανά για να πατήσω το ριφρές και να δω το ποστ σου, για να καταλάβεις.
Στο θέμα των χρημάτων, ας πούμε ενδεικτικά καμιά 800αριά ευρώ το δίκλινο για 6-7 διανυκτερεύσεις. Δε ξέρω ιδιαίτερα τι τιμές παίζουν γι'αυτό δεν είπα τιμή. Αν μου βγει φτηνότερα δε θα έχω πρόβλημα προφανώς, ούτε με νοιάζει να κλείσω το ξενοδοχείο των ονείρων μου, απλά να ειναι καθαρό και κοντά σε μετρό με ενδιαφέρει.
The Man from Tallahassee
pasokara σκάσε.
Ένι φίλοι!! Είμαι Λάρισα, συγχώρα με!
Οι υπόλοιποι γίνετε blindgeos και πείτε καμιά κουβέντα ντε. Έχω βρει ήδη 3-4 υποψήφια ξενοδοχεία, η περιοχή κένσινγκτον βολεύει;
H perioxh Kensington einai kalh. Exei kai metro.
Blindgeo είσαι ο καλύτερος μου φίλος, να το ξέρεις. Οι υπόλοιποι είστε ΑΡΧΙΔΕΣ.
ΑΡΧΙΔΕΣ.
(ΑΡΧΙΔΕΣ.)
Αυτό πόσους πόντους πέρνει? :-P
Πείτε τίποτα για Άμστερνταμ (ποιες αεροπορικές εταιρίες επιλέγουμε, ποιες αποφεύγουμε, τίποτα για hostels, κανα site γενικά κλπ).Βαριέμαι να διαβάζω 40 σελίδες.
Γενικά όσοι έχετε πάει δώστε κανα ίνφο πληζ :smile:
4th of june amsterdam :D :D :D :D
shmera ekleisa tickets me Swiss 220e phgenela.
Κοιτάζω για μέσα Αυγούστου για να πετύχω Pearl Jam, αλλά αν δε βρω κάτι δε με χαλάει και ο Ιούλιος. Βρήκα με 167 με την ίδια εταιρία αλλά δεν προλαβαίνω PJ :|
έπαιξες κιέχασες
Ρε πείτε τίποτα λέμε. Χτικιό που θα μείνεις? Σε χόστελ?