Πόσο καλά να ναι με 2.5 ευρώ ρε :P Τι τα άλλα που μας δίνουν εδώ με 5 ευρώ πάρεις τι αυτά το ίδιο είναι, δε θα σου παίζουν σε 2 μήνες. Πάρε να χεις άμα κάνεις καμιά παραγγελία λέω γω.
Printable View
Πόσο καλά να ναι με 2.5 ευρώ ρε :P Τι τα άλλα που μας δίνουν εδώ με 5 ευρώ πάρεις τι αυτά το ίδιο είναι, δε θα σου παίζουν σε 2 μήνες. Πάρε να χεις άμα κάνεις καμιά παραγγελία λέω γω.
λοιπόν
πήρα επιτέλους τον sound city μετά από 3 μήνες περίπου που είχε πάθει μπακακάου
δεν είναι αυτό το θέμα βέβαια (για μένα είναι αλλα τεσπα)
το θέμα είναι ότι
ποτέ
μα ΠΟΤΕ μην προσπαθήσετε να φτιάξετε τον ενισχυτή σας, ειδικά αν είναι κ παλιός, μόνοι σας.
ούτε λάμπες, ούτε ασφάλεια που λέει ο λόγος.
ότι μα ότι πρόβλημα και να έχει, να τονε πάτε σε ειδικό. Δε λέω σε μαγαζί, μπορεί ο ειδικός να έιναι κ ο τζίζους τάηπ γκάη αλλά με καταλαβαίνετε
εγώ τον πήγα στον τυπά που είναι στη θεμιστοκλέους (δεν θυμάμαι τώρα όνομα) στο ύψος του guitar store
ο τύπος οκ άργησε αρκετά αλλά έκανε τρομερή δουλειά, ήταν πολύ φιλικός και σχετικά φθηνός.
έχω ακούσει από πολλούς καλά λόγια γι'αυτόν ότι το έχει πολύ καλά με ενισχυτές και δη με παλιούς
το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να τον φτιάξει αλλά με 4 τελικές λάμπες (όταν δημιουργήσουμε ένα πλεώνασμα χρημάτων θα μπουν κ οι άλλες 2) αντί για 6, το κεφάλι παίζει πολύ πιο καθαρά και δυνατά από πριν
διαφήμιση ναι αλλά ο τύπος είναι πολύ καλός
και γουστάρει κουβεντούλα.τις προάλες μιλάγαμε κάνα 2ωρο (μίλαγε δλδ.μου εξηγούσε το πως δουλεύει ο sound city)
afta
αα και κάτι άλλο
τζίζους που έχεις κ ίδιο
πίσω έχει ένα in/out ο sound city
φαντάζομαι είναι κάτι σαν πρώιμο fxloop
αυτό απ'όσο ξέρω εχει δική του λάμπα (μία που είναι σε ξεκάρφωτη θέση από τις υπόλοιπες)
σκέφτηκα εγώ τώρα να βάλω εκεί το big muff
το δοκίμασα τώρα που τον πήρα που λες
οκ από χρειά ήταν σαφώς καλύτερο αλλά αν κ το level στο πετάλι ήταν τέρμα, όταν το έβαζα χαμήλωνε σε σχέση με τα καθαρά (όχι ακριβώς καθαρά, χρησιμοποιώ το βραχυκύκλωμα)
έχεις καμιά ιδέα γιατί?
πω πολλά έγραψα :oops:
help me oh! mighty jezuz
Μαλλον στον Π.Κουρμπη λες.
Οντως πολυς καλος στη δουλεια του με γνωση και όρεξη να πληροφορησει και τον πελατι για τεχνικα θεματα.
Τελικα οκ ε?
το big muff τι λέει??
ε? ε? :mrgreen: ψηνομαι.
Να σου ποω..bypass είναι αυτο ε?
εοε
όλα κομπλέ ο ενισχυτής είναι απλά τέλειος
ακόμα κ στα βρώμικα οι ατάκες και ο ήχος του είναι :shock: ΛΑΜΠΑ!
σοκ κε δέος για άλλη μια φορά
τα καθαρά του είναι πλέων από άλλο πλανήτη και ακόμα κ με την ibanez την σάπια μου μέχρι κ οι αρμονικές ακούγονται ασύληπτα τέλειες
big muff
πριν τον πάω για σερβις/ρυθμίσεις κλπ έβαζα πρώτα το ds1-muff και τη "βρώμα" του ενισχυτή
(όχι ακριβώς βρώμα, βραχυκύκλωμα των 2 καναλιών.. μεγάλη ιστορία :P )
το ds1 το είχα απλά για παραπάνω γκάζι
πλέων δεν χρειάζεται
έχω μόνο το muff και το βραχυκύκλωμα και αρκεί
έχω το ρωσικό το μαφ που ναι είναι bypass κανονικά
αλλά αφού εσύ έχεις τη βρώμα του οραντζίδη ρε συ
τι να το κάνεις το μαφ?
εντιτ: ναι τον Κουρμπη λεώ
η βρωμα του πορτοκαλιου εννοειτε σπερνει
αλλα θελω κανα δυο πεταλακια για χρηση στο καθαρο καναλι για ααααλη φαση
Να μολις τωρα δοκιμαζω και το καινουργιο μου overdrive!!!!
:P :P :P
τι καλό πήρες?
ωραίοςςς.. μεγιές ρεεεε
τι λέει καλό?
εγώ ψάχνω κάνα καλό απαλό κ ζεστό ντιστόρσιον
υπάρχει καμιά πρόταση?
Petagome ki egw san tin klania kai dilonw oti to Jamopedal gamei kai dernei.Dokimastike ston orange rocker combo mou kai espire me tin gibson :D Ntax timi einai ligo ipologisimi ,alla apo tin alli isxiei to oti plironeis perneis.Tis leptomeries gia to ti kai pos tis afinw ston John :P Pantws dixnei i laba ki alles omorfes ptixes tis me to en logw ergaleio.
Quote:
Originally Posted by Swollen
psilomalakia afto pou leo, alla des ligo tin aggelia mou. apalo kai zesto (KAI lampato) dist/overdrive, se fasi tubescreamer.
kanonizoume an einai me pm
filakia
ρε συ το'χω δει και με ψήνει αλλά είσαι σαλόνικα ρε γμτ και θα ήθελα να το δοκιμάσω πρώτα πάνω του να δω πως ακούγεται
βσκ αυτό που θέλω είναι να έχω ένα ντιστόρτιον μόνιμα όπως χρησιμοποιούσα το ds1, απλά για λίιιιιγο παραπάνω γκάζι και μπούκωμα
(ότι να'ναι όροι συμπαθάτεμε)
steile me pm to tilefono na se po
θέλω βοήθεια/συμβουλές για πετάλι μπάσου...
έχει παίξει κανείς με moogerfooger να μου πει αν αξίζει τα λεφτά του?
poio apola?