gogol bordello?
enigouan?
Printable View
gogol bordello?
enigouan?
ehm dunno τι παίζει ακριβώς μαυτούς, απλά άκουσα το "Gypsy Punk" κιε κόλλησα, δε ξέρω για άλλα σιντιά κτλ. Ό,τι λέει ο τίτλος, φαντάσου Flogging Molly πχ, punk που folklίζει απείρως, σε gypsy φάση κ λίγο dub. Πανηγύρι τελείως. Κατέβασε το.
ή μαισπέις @ www.myspace.com/gogolbordello
βασικα ειναι απο τα νεα γκρουπ του no wave , η μουσικη τους ειναι μια μιξη no wave , punk ,λιθουανικης παραδοσιακης μουσικης (καθοτι ο δημιουργος της μπαντας ειναι Λιθουανοαμερικανος) και μουσικης τσιρκου.Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
αξιζουν .
επισης καποτε ειχα ποσταρει και αυτο αλλα κανεις δεν εδωσε σημασια
:(
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... ight=gogol
Από την άλλη μπορείς να ψάξεις και στο gogol.
The Durutti Column
any help?
Χμου, αν και φαντάζομαι οτι ο Καλκις π.χ. και αλλοι πιο φανατικοι της Factory θα εχουν να πουν περισσότερα, μπορώ να πω ότι και τα δυο album που έχω ακούσεις ("The return.." & "Vini Reilly") είναι άκρως ενδιαφέροντα με το δεύτερο ειδικά να είναι εξαιρετικό. Επίσης ακούγοντας τους μπορώ να πω οτι με εξαίρεση τους New Order ίσως, είναι ό,τι πιο ελκυστικό έχω ακούσει από τους κυρίους της Factory.
ω θενκιου!
αναμενουμε + αλλων πιο φανατικων της Factory ποστ για περισσοτερες πληροφοριεσ.
Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
XAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Νομίζω το πρώτο που πρέπει ν'ακούσεις είναι το Lc.Quote:
Originally Posted by invisistoned
Προσωπικό favorite είναι το Lips that Would Kiss Madeleine.
Λοιπόν, επειδή εγώ είμαι και λίγο κλαψομούνης θα συστήσω τα domo arigato & amigos em portugal, αν και νομίζω ότι το return of, vini reilly, another setting, LC και τα δύο που είπα είναι εξ'ίσου αξιόλογα άλμπουμς.
Το Vini Reilly έχει και το Love No More μέσα. :touched:
πείτε όμως στυλ κ τετοια, μη λετε μονο αλμπουμ, αντε ντε.
ε συνδυασμός ακουστικής κιθάρας με διάφορα ηλεκτρονικοπεριέργα ή απλά συνθς.
http://the-walls-get-smaller-uk.com/
τιιι είναι αυτοί;
αρκετά γνωστοί κι εμπορικοί! και μένα μου χαν προκαλέσει ενδιαφέρον, ειδικά απο τη σκηνή που προέρχονται κι όλα ακούγονται ίδια, όχι βέβαια ότι έιναι και κάτι τόσο πρωτότυπο!Quote:
Originally Posted by ikonoklast
ίσως να έχεις ακούσει χιτάκια τους φορ εξάμπλ, the people, getaway..
βασικώς το πρώτο τους ακούγεται -ίσως να έχει και λίγο ενδιαφέρον- ενώ το welcome to the north ούτε καν. Και δεν ήταν σ'αυτούς μέλη Βερβ τελικά. Στους Σάινινγκ ήταν που ειχαν σκάσει μύτη ίδια εποχή.