όταν έχει Γκόντζο δεν θέλω να πάω για ύπνο
Printable View
όταν έχει Γκόντζο δεν θέλω να πάω για ύπνο
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
προσωπικη αποψη απ αυτα που ηξερα απο δω κι απο κει παλιοτερα. Αν μας παρει ο Πετρακης τη γαμησαμε. Μπορει να εχει βελτιωθει απ τον Υπεραχρηστο του 2001-02 π.χ., αλλα παλι το πιστευω. Και το (παλιο) ουρμπαν λετζεντ λεει, οτι το ιδιο δε, πιστευει κι ο Σωκρατης.
Εγώ το είπα πρώτον γιατί είναι η μόνη ρεαλιστική προοπτική για την ώρα, δεύτερον γιατί στα τελευταία θέματα ήταν η μοναδική φωνή λογικής, και για το θέμα Λεμονή και για άλλα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτόν ουσιαστικά εννοούσε ο μπαμπάς ειρωνικά για "ψυχραιμότερους" που του έλεγαν να μην διώξει τον Λεμονή και μετά τον έπαυσε. Τρίτον είναι και ο μόνος που βγήκε όταν πέσανε οι ΑΡΔ και οι Σάββες να φάνε τον Λεμονή, που είπε ότι είναι ο μόνος προπονητής που είδε να δουλέυει πραγματικά και σοβαρά. Αυτό είναι δείγμα τσίπας, που πολύ έχει εκλείψει από την διοίκηση.
Τέταρτον, μιας και το είπες, αν ο μπαμπάς του τον θεωρεί άχρηστο, τότε του πούστη, καλύτερος από ότι πιστεύω είναι. Από τον φραγκοφονιά μπαμπά του χίλιες φορές. Τουλάχιστον δεν έχει κρίσεις μεγαλομανίας να νομίζει ότι ξέρει καλύτερη μπάλα από τον προπονητή του. Τον Λεμονή ο Πετράν τον εμπιστεύτηκε και θα τον άφηνε να δουλέψει ένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον αν ήταν στο χέρι του. Αυτό ρε Μιτς είναι δείγμα υγείας.
Ρε μαλακα δεν παμε καλα, ρε. Που σαι ρε Φορντ, ελα να τα διαβασεις.
Παιρνουμε λεει τον Κοβατς της Καλαμαριας, 34 χρονων, με τριετες (!!!!!!!!!) συμβολαιο 250.000 το χρονο.
και δεν δινουμε τα 300 για τον Σηφακη αφου (φυσικα) δε θελει και αυτος να μεινει τριτος τερματοφυλακας.
κι ο Κοβατς σε κατι ματς (π.χ. Ξανθη - Καλαμαρια 6-1) εκανε 312 γκελες.
πω ρε, πονανε τα μυαλα μου. Τριετες ρε.........250.000. κι ο Σηφακης ηθελε 300.
πω.
πω.
Η ερώτησή μου είναι:
Ποιος αποφασίζει για παίχτες τώρα και γιατί;
o Τζακ Μπαουερ.
Ρητορική ήταν βέβαια. Ο ΜΠ είναι η απάντηση.
:behead:
να πεσουν κεφαλια αμεσα γιατι προβλεπω τρελο κλαρινο του χρονου
Συγνώμη, να επέμβω λίγο για να επαναφέρω την τάξη σε χρήστες που πιθανώς διαβάζουν εδώ μέσα και σκέφτονται διάφορα...
Μη παίρνουν τα μυαλά σας αέρα επειδή είδατε το Κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που βγήκε μια φορά στο δρόμο και σείστηκε το σύμπαν και πήρε όλη την οικογένεια ο διάολος.
Δεν είστε ούτε ίσα κι όμοια με το ΛΑΟ του Μεγαλύτερου Συλλόγου στο κόσμο (100 χρόνια Ιστορίας και Δόξας - περίπου 500 τίτλοι), ούτε ίδια περίπτωση με Θεσσ/νίκη μεριά που οι διοικήσεις είναι ανίσχυρες.
Η διοίκηση κρόκους (ή κασκαντέρ) δεν αλλάζει αν δεν το θελήσει αυτός.
Ποια οικογένεια πήρε ο διάολος ρε πιτς και συ με τις γραφικότητές σου πρωινιάτικα;
Η διαφορά σας με μας είναι ότι εμείς συζητάμε σοβαρότατα ότι θέλουμε να ξεκουμπιστεί ο παράγοντας που έχει πάρει τα τελευταία 11 πρωταθλήματα. Αν τα έπαιρνε και σας η οικογένεια, συλλαλητήριο για να του δίνει ο θεός μέρες θα κάνατε.
Αν μπορέσετε επιτέλους να κάνετε ένα σερί με δυο-τρία πρωταθλήματα, σου λέω τι θα κάνει ο λαός του Ολυμπιακού και πόσο θα θέλει να ξεκουμπιστεί ο γέρος.
Σείστηκε το σύμπαν!...
μεχρι και στην κινα
απο που νομιζεις ηταν τα 7,8ρ?
kovac....oxristoskipanagia!
nikolaidh mhn tuxon kai pas na pareis to kupriako palto giati kai egw den 3erw ti 8a ginei
Να δω Κωνσταντινου και στην ΑΕΚ και τιποτα αλλο, αυτο μονο, τελος.
Παλι καλα που μαλλον μενει ο Λουα Λουα, αν και ειναι τοσο ηλιθιοι εδω περα που θα τον εχουν παγκο. Γαμω την μαλακισμενη ομαδα που εχουμε ρε πουστη.
Βασικά μετά τα 2.9 μύρια που διάβασα για τον προ πολλού συνταξιούχο Μπασινά δεν αποκλείω να προσφέρει άλλα 4.5 μύρια για κλειστό τριετές στον πρώην παλτό νυν τανκ.