αγγλικα,ελληνικα,τουρκικα.
δεν εχει καμμια σχεση με pes παντως που η μεταφραση ειχε γινει απο babelfish/google or smth.τα παντα ειναι μεταφρασμενα/γραμμενα κ' ηχογραφημενα απο ανθρωπινα οντα στα ελληνικα =p
Printable View
αγγλικα,ελληνικα,τουρκικα.
δεν εχει καμμια σχεση με pes παντως που η μεταφραση ειχε γινει απο babelfish/google or smth.τα παντα ειναι μεταφρασμενα/γραμμενα κ' ηχογραφημενα απο ανθρωπινα οντα στα ελληνικα =p
εγω ξερω πως επαιξα 2 ωρες το uncharted το 1 και μονο εμετουλη δεν εκανα. λες και ειναι ταινια της disney που βγηκε και videogame ετσι για να υπαρχει. υπηρχε και ενα savegame προχωρημενο, μια απ τα ιδια. μηδεν
Παιδιά, αγόρασα τα office 2010 από ένα torrent και είχε μέσα ένα αρχείο που έλεγε ότι θα τα κάνει για πάντα δικά μου, το οποίο δεν δούλεψε ποτέ (και συνεχίζει να μην δουλεύει).
Στο μεταξύ όταν τώρα ανοίγω κάτι με οποιοδήποτε πρόγραμμα του office, μου λέει ότι το πρόγραμμα εκείνο με δούλεψε και ότι ο κόσμος αυτός είναι δανεικός φιλαράκο και ότι μου έμεινε μια μέρα προτού φύγουν για πάντα από δίπλα μου και τώρα ψάχνω μια αξιόπιστη λύση για να μη με κερατώσουν ποτέ ξανά τα office μου και να συνδεθούν συναισθηματικά με εμένα και το pc μου.
Κάνα crack της προκοπής παίζει?
τελικα το damage στο gt5 γινεται ρεαλιστικο οσο ανεβαινεις level(και θελεις και περισσοτερα φραγκα για repair βεβαια,αλλα υποτίθεται οτι οσο ανεβαινεις τοσο και καλυτερα οδηγεις)
απο μια αποψη,καλη φαση δε λεω,αλλα πως διαολο περιμεναν να παρει + απο τα reviews για το θεμα του dmg model,οταν σα πρωτη εικονα δεν το βλεπεις πουθενα;και δεν μιλαμε για 5-6 λβλ,αλλα καμμια τριανταρια.
σε γενικες γραμμες παντως,περα απο το αρχικο ξενερωμα,η αποψη για το παιχνιδι βελτιωνεται ολο και περισσοτερο οσο ασχολεισαι μαζι του.
Κατέχει κανείς από Reed-Solomon κώδικα;
Τι στο μπούτσο έγινε με το myspace και 2 στις 3 σελίδες που βλέπω έχουν γίνει κώλος;
εδώ και μια βδομάδα ανοίγω τον firefox και πετάει αρχική μια γαμοσελίδα (qooqle.com). Ιους δεν βρήκα. Το θέμα είναι οτι αλλάζω αρχική συνέχεια κ κάθε φορά που ξανανοίγω πετάγεται η μαλακία. any ideas?
καταρχας πηγαινε στα firefox addons και δες μηπως ειναι περασμενη καμμια παπαρια που σχετιζεται μαυτη τη σελιδα και βγαλτη.
μετα τρεξε spybot + hijackthis.
με το antivirus απο μονο του μην περιμενεις προκοπη.
να βαλεις και no-script addon,για να διαλεγεις εσυ απο ποιες σελιδες θα σου τρεχει script.
Γίνεται να ανοίξω .srt υπότιτλους με wmp, media player classic ή power dvd?
Ναι, κανεις rename το srt στο ονομα του αλλου αρχειου (avi πχ) και αφου περασεις το vobsub http://www.videohelp.com/download/VS...9_20090624.zip παιζουν κανονικα.Αν θες κυριολεκτικα να ανοιξεις το srt, με notepad.