ego pantos psofao me kalki pou petagetai sfinopoutsa kai leei o,ti tou rthei prospathontas na epityxei kati pou den mporo na entopiso akoma
Printable View
ego pantos psofao me kalki pou petagetai sfinopoutsa kai leei o,ti tou rthei prospathontas na epityxei kati pou den mporo na entopiso akoma
πόστκαουντ λέγεται :P
το "τώρα ναι" είναι γιά να έχω το πρώτο ποστ της 1000ης σελίδας και να χαρώ
τα άλλα γιά να το παίξω μούρη
[quote=enitharmon]προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη ή να τον κάνω να σκευτεί κάποια πράγματα. Η ενέργεια σου με έκανε να σκεφτώ, αλλά τη βρήκα πολύ πιπεράτη για να γελάσω. Σόρρυ που δε μοιραζόμαστε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. (επίσης εγώ είμαι πολιτικαλ κορρέκτ, οπότε θα έπρεπενα περιμένεις εκ μέρους μου την αντίδραση)Quote:
Originally Posted by Solo Carriera
Μλκ ονομάζεις φτηνό σαρκασμό μια παράφραση δικών σου λόγων. Εσύ δεν είπες ότι προσπαθείς να αλλάξεις κάποια ταμπού; Στα φιλολογικά θα πάμε πάλι;
δε θέλουμε την παρέα σου; έχω μαγειρέψει για σένα. Και θα το έκανα τότε ακόμα κι αν δεν ήταν ο σύμπος και η Ίφι μαζί. Σταμάτα να πιστεύεις ότι σε μισεί όλος ο κόσμος και φέρσου ανάλογα. Όσο για το αν θα το έκανες irl αμφιβάλλω. Τις περισσότερς φορές irl δε μιλάς καν.Quote:
Originally Posted by "Solo Carriera":q8pote6d
Γιατί είναι όλοι εναντίον σου λοιπόν;Quote:
Και αφού απελπιζόσουν και στο Βερολίνο μαζί μου, γιατί δεν είπες κάτι τότε; Έτσι face to face. Αυτό για το πόσο γενναίος είσαι irl και τα λες άμα θες[/quote:q8pote6d]
οκ, πλέον μιλάς σε υπερβολικά προσωπικό επίπεδο για να απαντήσω εδώ, αν θες να σου απαντήσω είτε μπες irc είτε μίλα μου στο msn, γιατί πρόσφατα έσβησα όλη την λίστα και δεν σε έχω.
μόνο στο πρώτο σκέλος έχω να απαντήσω ότι το ότι σε έκανε να σκεφτείς αρκεί, νόμιζω, και ότι αυτό που είπα απέχει απ' την "σταυροφοριά κατά του κατεστημένου" αρκετά ώστε να χαρακτηρίσω το τελευταίο σχόλιο φτηνό σαρκασμό. imo.
Nαι, και είναι ΠΟΛΥ αστείο.Quote:
και 'γω γελάω.
Βασικά να πούμε με καβατζωμένη λίγη νηφαλιότητα παραπάνω νομίζω πως μπορώ να πώ δυο λόγια για να το λήξουμε. Δεδομένου λοιπόν οτι η ύπαρξη και η λειτουργία του ερ στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην καύλα συγκεκριμένων αν8ρώπων, όπως ο Dragonlord, αρχικά φαντάζομαι οτι τουλάχιστον σαν μια μορφή επιβράβευσης μπορούν να έχουν το φόρουμ που αυτοί γουστάρουν/οραματίζονται. Επειδή γενικά δεν πολυγουστάρω να φορτώνομαι ή να μου χαρίζεται το όποιο βήμα για να λέω μαλακίες (που έτσι κι αλλιώς είχαν περιοριστέι σε ένα δυο 8ρέντς τον τελευταίο καιρό), επειδή βλέπω πως και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις το χιούμορ ή η 'σοβαρότητά' μας (αν αυτό είναι το αντί8ετο) δεν μπορεί να συμβαδίζει χωρίς να προσβάλλονται αμφότερες οι πλευρές, επειδή το greasemonkey παρουσιάζει κάποια bugs ειδικά στο ερ και έτσι η απαλλαγή απο τσουτσέκια τύπου Αtheist 8έλει προγραμματιστικό κόπο και επειδή γενικά δεν είναι κάτι που με καίει (και νομίζω είναι και αφόρητο) το να αποδεικνύω συνεχώς το ποιός είμαι, πότε αστειεύομαι, ποιά συμπεριφορά μου είναι συμπλεγματική ή ποιά είναι η γραμμή του κόμματος, οτιδήποτε εμετικό σε φάση Χατζηστεφάνου του ερ, νομίζω οτι δεν πολυχωράω εδώ. Αυτά με αγάπη και χωρίς καμία απολύτως εριστική διά8εση ή συνωμοσιολογική ουρακοτάγκικη στρατηγική ενάντια στην αιδώ, την κεφαλαιοκρατία, τα επιχειρήματα για αγνή αγάπη παρά φύσιν, το κοινώς αποδεκτό χιούμορ ή ό,τι άλλο εχ8ρεύονται αυτοί οι γιακωβίνοι.
ante poulo :headbang:
Μη χαθούμε.
Paidia kalhmera!!!!!1111!!!!1!!1!!
Καλημέρα!!! Τι ώρα είναι εκεί?!
GMT +2
Den dinw sygkekrimeni wra etsi wste to post mou na einai swsto gia
eksi mines kathe xrono.
Καλημέρα και έχει καλή μέρα εδώ πάνω...Πάω λάσχη για φαι και μετα εργασίες...
μπίλια σας έρχομαι το απόγευμα,ε!
θα έχει και τριήμερο πάρτυ στο σταθμό
εσείς θα παίξετε στο live της μουσικής ομάδας?
Ξέρω.. Όχι καποιοι άλλοι είναι και δεν τους ξέρω. Εξάλλου δεν είμαστε και οι καλύτεροι radio hitters! :D Έχει λέει καλεσμενο τον εκδότη του Sonic, και τέτοια. Ωραία θα ναι. Αλλα κανω ΚΩΣ ΙΙΙ οπότε...
έναν σχετικά γνωστό DJ(αλλά δεν θυμάμαι όνομα) από Αθήνα μου είπε ο Καραμπίνης ο οποίος τους ζήτησε να του πληρώσουν μόνο τα ταξιδιωτικά. Οσο για τα "radio hitters" μια χαρά σας παίζουν στο εν λόγω ραδιόφωνο, ε! Μην κάνετα και παράπονα αχαριστοι..... :P
και τέλος να τον χαίρεσαι τον Καραγιάννη σας...... :twisted:
έχω κοιμηθεί δυο ώρες
το πρωί σηκώθηκα χουζουρεύοντας μόνο μισή ώρα
δεν άργησα να πάω σχολή
δε με πήρε ο ύπνος στις παρουσιάσεις, άκουγα μάλιστα με ενδιαφέρον
μετά άντεξα και δυο ώρες διανυσματικά πεδία
είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου σήμερα
Umbilical, μπράβο παπάρα, τώρα που θα κάναμε καμια σοβαρή/ενδιαφέρουσα συζήτηση στο πολιτιξ, τώρα δε θα γράφεις άλλο. Μην ξεχάσεις να διαβάσεις το βιβλιο ε
αηδιάζω με όσους χαίρονται που ο άλλος σταμάτησε να γράφει.
εμετός.
Krima.
Nomizw pws 8a epistrepsei omws.
nomizw h eni den tograpse me ufos "ax ti kala pou den tha grafei pia o malakas" alla that's my opinion.Quote:
ωχ
σόλο για μένα το είπες; καμία σχέση, ξαναδιάβασε πιο προσεκτικά
δεν το είπα για την ένι. συνέλθετε.
okei.
Η Ελλάδα έχει παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη συμμόρφωσή σε Οδηγίες που αφορούν τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και θα οδηγούσαν σε μείωση τιμών στις ευρυζωνικές συνδέσεις στο Διαδίκτυο, επισημαίνει η Κομισιόν, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Δημήτρη Παπαδημούλη. Στην Ελλάδα οι γρήγορες συνδέσεις παραμένουν ακριβές και τα ποσοστά χρήσης πολύ χαμηλά.
Σε ερώτηση του κ. Παπαδημούλη, σχετικά με το κόστος χρήσης των διαδικτυακών υπηρεσιών στην Ελλάδα και την λειτουργία του ανταγωνισμού στον τομέα, η αρμόδια Επίτροπος Βίβιαν Ρέντινγκ απαντά μεταξύ άλλων τα εξής:
Η διείσδυση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα είναι υποδεκαπλάσια από τον αντίστοιχο κοινοτικό μέσο όρο και η χώρα Ελλάδα παραμένει από τις ακριβότερες χώρες-μέλη όσον αφορά το κόστος των ευρυζωνικών συνδέσεων.
Επίσης, η Ελλάδα παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξαιτίας της μη «ενσωμάτωσης στο εθνικό δίκαιο το ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕ για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, που θα επέτρεπε να υπάρξει η κατάλληλη κανονιστική ρύθμιση και να διευκολυνθεί ο ανταγωνισμός».
Σχολιάζοντας το απαντητικό κείμενο, ο κ. Παπαδημούλης κάνει λόγο για σημαντική υστέρηση στην αφομοίωση νέων τεχνολογιών και υποστηρίζει ότι οι επιδόσεις της κυβέρνησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την Κοινωνία της Πληροφορίας είναι απογοητευτικές.
Ουραγός
Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή στην απάντηση της αναφέρει τα εξής: «Σημειώνεται ότι, σε ολόκληρη την ΕΕ, η στενοζωνική επιλογική πρόσβαση [dial-up] καταργείται σταδιακά και αντικαθίσταται από τη συνεχή ευρυζωνική πρόσβαση η οποία προσφέρει ταχύτερη πρόσβαση στους χρήστες και μεγάλο φάσμα υπηρεσιών. Επ’ αυτού, τα δεδομένα που διαβιβάστηκαν από ελληνικές αρχές στην Επιτροπή δείχνουν ότι, μολονότι σημειώθηκε κάποια αύξηση κατά τους πρόσφατους μήνες, το ποσοστό ευρυζωνικής διείσδυσης τον Ιούλιο 2005 ήταν ένα από τα χαμηλότερα μεταξύ των κρατών μελών, ανερχόμενο στο 1,1% του πληθυσμού, σε σύγκριση με το 0,24% τον Ιούλιο 2004. Ο μέσος όρος για την ΕΕ ήταν κατά τι κατώτερος του 11% τον Ιούλιο 2005.
»Όσον αφορά το κόστος των ερυζωνικών συνδέσεων, είναι δύσκολο να συγκριθούν οι λιανικές τιμές ευρυζωνικής πρόσβασης στα διάφορα κράτη μέλη, λόγω των διαφορών στα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρονται από φορείς εκμετάλλευσης και παρόχους υπηρεσιών, σε όρους χωρητικότητας, χρόνου χρήσης και δεσμοποιημένων υπηρεσιών. Ωστόσο, από τις πληροφορίες που διαθέτει η Επιτροπή, φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ένα από τα ακριβότερα κράτη μέλη. Ο ανταγωνισμός στον κλάδο δεν είναι επαρκής και η παράλειψη της Ελλάδας να ενσωματώσει στο εθνικό δίκαιο το ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕ για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, που θα επέτρεπε να υπάρξει η κατάλληλη κανονιστική ρύθμιση και να διευκολυνθεί ο ανταγωνισμός, συμβάλλει στο πρόβλημα αυτό. Για την εν λόγω παράλειψη μεταφοράς στο εθνικό δίκαιο, η Επιτροπή έχει προσφύγει κατά της Ελλάδας στο Δικαστήριο».
Επιπλέον επισημαίνεται ότι: «Μολονότι είναι δύσκολη η μέτρηση του συνολικού αριθμού των χρηστών του Διαδικτύου στην Ελλάδα, λόγω της επικράτησης της στενοζωνικής επιλογικής πρόσβασης, μελέτη της Eurostat το 2004 έδειξε ότι 16% των νοικοκυριών είχαν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα εμφάνιζε το τέταρτο χαμηλότερο ποσοστό διείσδυσης στο Διαδίκτυο στην EΕ των 25»
»Από τα στοιχεία που διαθέτει η Επιτροπή φαίνεται ότι για αρκετό χρονικό διάστημα το κόστος απλής επιλογικής πρόσβασης στην Ελλάδα ήταν το χαμηλότερο στην ΕΕ, 0,06 ευρώ ανά λεπτό στις περιόδους αιχμής και 0,03 ευρώ ανά λεπτό εκτός περιόδων αιχμής, ενώ το μέσο κόστος για την ΕΕ ήταν περίπου 0,22 και 0,11 ευρώ, αντιστοίχως».
news.in.gr
Όντως. Κρίμα το παιδί. Και ήταν μόλις ένα χρόνο user... να πάθει τέτοιο πράμα.. Κάτι τέτοιες στιγμές λέω ότι δεν υπάρχει Θεός.Quote:
Να ζήσετε να τον θυμόσαστε :roll:
Μαλάκα είναι τραγικό να μιλάς εσύ για ειρωνία. Πραγματικά, όσο φιλικά μπορώ να σου πω κάτι, σκάσε.
Δε θυμάμαι να την είπα σε κανέναν επειδή ήταν ειρωνικός, τη στιγμή που κι εγώ χρησιμοποιώ την ειρωνία to prove my points. Το' χεις χάσει.
α, ναι; γιατί έγω ήμουν με την εντύπωση ότι το παραπάνω ποστ μου ήταν αναπαραγωγή δικού σου, στο ίδιο μάλιστα θρεντ.
Σου την είπα επειδή την έλεγες σε κόσμο για την ειρωνία, τη στιγμή που εσύ ο ίδιος την έχεις ψωμοτύρι. Το'χεις χάσει λέμε.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
δικέ μου, για το επίπεδο της ειρωνείας ήταν το σχόλιο. για κάτι τέτοια εμετικά δηλάδή:
καταλαβαίνεις τι εννοώ, έτσι δεν είναι;Quote:
Originally Posted by Dragonlord
επίσης, γενικά, βάστα λίγο, μ; προσπαθείς να με απορρίψεις συνολικά και αμετάκλητα με αποτέλεσμα να καταφεύγεις σε ευκολίες τύπου "το 'χεις χάσει" προσπαθώντας να πείσεις και 'γω δεν ξέρω ποιόν, να συμπορεύεσαι και να αλληλοϋποστηρίζεσαι μέ τυπάκια σαν τον άθειστ, που υπό κανονικές συνθήκες ξέρω πως θα θεωρούσες βδελυρό, και να εκμεταλλεύεσαι κάθε πάτημα που σου δίνεται για να με ξεμπροστιάσεις !! !! !!
γενικά, λίγη νηφαλιότητα, μ;
Ξεκολλήστε επιτέλους με τον μπούστη τον Atheist. Έχετε βάλει το sig μου topic, έχετε βάλει τους στίχους που ποστάρω topic, έχετε βάλει τα παλιά μου topic πάλι topic, έχετε βάλει πράγματα που γράφω εδώ topic, έχετε βάλει το veinsaw nickname.
Όχι άλλος έρωτας.
το σύμπαν περιστρέφεται γύρω σου.
@ Atheist :pink: :pink: :pink:
http://re2.mm-c1.yimg.com/image/1383284478
oops αυτό πήγαινε για το picture thread
mas exete prhxei ta paparia re
pthoggon αλήθεια τώρα. Δεν ξέρεις τα αρχίδια σου. Μείνε απ' έξω.
Επίσης ό,τι είπε ο freakbro.
Mantepse an sumperilamvanesai stous prixtes.
Πόσο πιο γαμημένα σαφές μπορεί να γίνει το ότι όσο απέχω, τόσο με πιάνετε στο γαμημένο σας στόμα?
Ace, είσαι το καλύτερο παράδειγμα, χθες πήγα να λήξω flame, και εξ'αιτίας αυτού ανακηρύχθηκα πέφτουλας από έναν καθυστέρα που δεν ξέρει τίποτα για όποιο συμβάν και παρασκήνιο.
Νισάφι πια γαμώ το Χριστό μου.
o tropos pou sxoliases einai arketa ka8hsterhmenos kai gloiwdhs kai sxoliasa ton tropo kai mono.
asxeta ap to paraskhnio.
ψιτ, λίγος σεβασμός, κάποιοι πληγώνονται.Quote:
Originally Posted by Atheist
[01:30] <[A]theist> anw, h eni einai megalh kopela k esy mikros malakas, mporei na yperaspistei ton eauto ths.
Και στο καπάκι κάποιος έκρυβε τα αρχίδια του στις φούστες του και έλεγε ό,τι είχε να πει πίσω από την πλάτη μου.
Γλυκέ μου, εσύ είσαι ο γλοιώδης.
@Solo: Όχι. Κάνε και poll αν θες. Λυπάμαι, τίποτα ατυχώς προβαλλόμενο ως παρεμφερές δεν θα μειώσει το βάθος (ναι!) της μαλακίας σου.