Και άρα; Όλα αυτά -αν και εφόσον ισχύουν- τον κάνουν να μην δουλεύει στην μεγαλύτερη οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών στην ελλάδα;
Printable View
Επικεφαλής ήταν από ότι ξέρω αλλά προτίμησε την μεταγραφή λόγω προφανώς των δολαρίων. Στον καπιταλισμό δεν ζούμε καλή μου;
edit: Α! είπες "διακίνησης". Μπορεί να είναι ο Εσκομπάρ της Γραικίας τίποτα δεν αποκλείω εγώ!
Ναι. Οπότε η συμπάθεια από που απορρέει;
Είναι από την καρδίτσα.
Η συμπάθεια απορρέει από την μέχρι τώρα μη απόδειξη του αντιθέτου. Τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό;
απ'το πρώτο λινκ που πέτυχα για τον Ραχώβιτσα:
σούπερ ο μαν, έχει την ψήφο μου, μπράβο τουQuote:
[...]και ήταν ο δηµιουργός της επιτυχηµένης οµάδας ∆ΙΑΣ.[...]
:moutza:
Έγινε ανακατάληψη της βίλας αμαλίας, η οποία εκκενώθηκε και για 2η φορά. Επίσης, έγινε κατάληψη στα γραφεία της δημάρ.
http://tvxs.gr/news/ellada/se-ekseli...s-bilas-amalia
Και τώρα μπαίνουν πατησίων και σκαραμαγκά ακούω.
Απίστευτο το πανηγυράκι που στήνεται, μπούκες σε καταλήψεις, συλλήψεις πυρήνων της φωτιάς (ξανά), πείτε τι άλλο θ'ακολουθήσει, η αποτροπή κάποιας βόμβας ίσως στο μετρό;
Το έχω γράψει και σε άλλο ποστ πλέον έχει περάσει στην συνείδηση του κάθε νοικυραίου οτι ο αντιεξουσιαστικός χώρος ειναι το απόλυτο κακό πολλοί λενε οτι στην Μαρφίν την έκαψαν οι αναρχικοι(δεν το λένε μονο ηλίθιοι δεξιοι αλλά και απο άλλους χώρους) ειναι φυσιολογικό να έχουμε μπούκες και τα λοιπα λοιπα αλλά απο την άλλη υπάρχει και μια μικρή καλύψη απο τον φίλο μας τον Αλέξη!!!
νομίζω ότι το "τρολλάρισμά" σου έχει σταματήσει να έχει πλάκα περίπου από τη δημιουργία του λογαριασμού σου.