Δεν τσιμπάω.
Spoiler
Printable View
Δεν τσιμπάω.
Spoiler
για ποιό σκέλος απ΄τα 2? για το δεύτερο είμαι ακόμα πιο σίγουρος.
Γαμούν οι Επθανάτιος. Ρα, φαντάζομαι πως έχεις το σπλιτ βινύλιο με Πορεία στο Περιθώριο ε.
:touched:
Βρήκα έναν συμπολεμιστή!
Ναι αυτό κυρίως. Τους είχα δει live κι είχα πάθει μουν*πλακα! \m/ Εντάξει, έχω και τη συλλογούλα, αλλά εκεί ένα κομμάτι είναι δικό τους... :-|
Εγώ δεν τους έχω δει ακόμα γαμώτο.
Τη συλλογή την έχω κι εγώ, τα περισσότερα κομμάτια είναι από καλά μέχρι γαμάτα, ενώ λίγα είναι απλά κακά ή αστεία. ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ λέμε!
Πολύ καλή προσπάθεια πάντως, και τα κείμενα απο τις συλλογικότητες συνθέτουν μια συνολικά αξιόλογη προσπάθεια.
ρε συ νικόλα, τι στο καλό παιζουν αν δεν παίζουν κραστ, πόλκα;
μια χαρά είναι btw, έχω ένα ep πέντε τραγουδιών (ούτε τίτλοι ούτε τπτ, απ'το diy το είχα κατεβάσει ψάξου). ο κιθαρίστας τους σε λαιβ φορούσε τι-σερτ darkthrone αλλά αυτό φαντάζομαι θα είναι κοινότυπο στους συγκεκριμένους κύκλους πλέον. μου είχαν φανεί και ελαφρώς black-ιζων btw (όχι σαν ίσκρα η κάτι τέτοιο, πιο αμεμπιξικοί -διευκρίνηση : πιο αμεμπιξικοί είναι γενικά) αν και το λέω με μια επιφύλαξη καθώς δεν σκαμπάζω μία απ'το ιδίωμα.
Το ep των 5 τραγουδιών που λες είναι μάλλον η πλευρά τους από το σπλιτ με Πορεία στο Περιθώριο. Όσο για τις μπλακ επιρροές, κι αυτοί τις τονίζουν στο myspace τους. Ξεκάθαρη επίδραση στη μουσική τους εγώ δε βλέπω πάντως.
α, ούτε καν έχω δει το μαισπεη. απλά δεν έχουν στακάτα μονοκόμματα dischargika ριφφς, είναι απλωμένα. και έχουν αυτά τα γρήγορα upstrokes,downstrokes όταν μπαίνουν οι dbeat ρυθμοί. αυτά από μένα βέβαια ας το αναλύσει κάποιος πιο έμπειρος αν θέλει.
εμ, τι να το αναλύσει, έβαλα και γω του γιουτούμπ να ακούσω, να δω το κράστ που ακούει ο ρα παράια :razz: και περισσότερο σαν ατμοσφαιρικό μπλακ μέταλ ακούγεται αυτό το πράγμα, ειδικά με τον ήχο που έχουν πιάσει.
Για τη πάρτη σου και μόνο,Ραπ Αράγια.:pink::pink::pink:
Ιδρωμένο Χέβι μέταλ για πάντα του δε μπόουν.
Τα άκουσες Μάριος;
Α και το ντιμπίτ μας δεν έχει σχέση με το μπλακμέταλ σας.Εσείς μας κατακλέψατε.
οι επιθανατιος ρογχος, οταν τους πρωτοειδα δε με εκαναν τρελη αισθηση, αλλα με τον καιρο βελτιωθηκαν παρα πολυ και στα live και πια λεω ανετα με αρεσουν!
εδιτ: το moon duo γαμησε
Πείτε πόσο σας γαμάνε και οι δυο εκτελέσεις. Όχι πείτε.