αυτό με τα λινκς άρχισε και σε μένα χτες και σε κάμποσους ακόμα (και χωρίς απντέητ, έχοντας ήδη την προηγούμενη), δεν έχει σχέση με το allow links από,τι κατάλαβα
Printable View
αυτό με τα λινκς άρχισε και σε μένα χτες και σε κάμποσους ακόμα (και χωρίς απντέητ, έχοντας ήδη την προηγούμενη), δεν έχει σχέση με το allow links από,τι κατάλαβα
Τότε μπορεί ξαφνικά να το έκαναν σαν μέτρο ασφάλειας και απλά να μην έχει δει κανείς την ανακοίνωση.
@ spiritcrusher --> δεν εκανα update ... κατα λαθος εκανε πριν το φορματ ειδα το νεο εμ ες εν το σιχαθηκα και για αυτο ειπα να μεινω με το παλιο μετα το φορματ...αλλα κανει αυτες τις μαλακιες...το allow links το ειχα δει αλλα τπτ δεν εκανε
@ loki --> αυτο ειναι καπως ενθαρρυντικο
@ rat --> ναι τα εχω δει τα 2 και το πρωτο το εχω στο λινουξ παρτισιον αλλα το εμ ες εν το εχω συνηθισει περισσοτερο καλως ή κακως
thanks παντως :)
Ok αυτό που είπα είναι, η MS έκλεισε προσωρινά τα active links στο MSNM 2009 λόγω κάποιου ιου. Στο 2011 δεν περνάει, οπότε εκεί τα άφησαν
http://windowsteamblog.com/windows_l...ious-worm.aspx
χμμμ σκατουλες δλδ... :/
deadly premonition για xbox 360 και οποιανού τραβήχτηκαν οι κεραίες του δεν νομίζω να απογοητεύτηκε το παιχνίδι υπάρχει και για ps3 στο play asia, είναι region free με αγγλικό voice acting αλλά πάει στο 80άρι όταν μιλάμε για μπάτζετ τίτλο (25 ευρώ στην χειρότερη καινούργιο για το κουτί).
αν γουστάρετε χαιντεφ γραφικά smooth animations και production values τύπου alan wake μην ασχοληθείτε καν. το παιχνίδι είναι survival horror και αποτελεί μια μίξη των silent hill, resident evil & ... gta! όσοι έχουν δει το twin peaks (την σειρά) θα φάνε σκατά αφού οι αναφορές και τα κοινά χαρακτηριστικά είναι πολλά για να κάτσουμε να ανοίξουμε κουβέντα. μιλάμε πάντως για ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχω δει στο είδος και γενικότερα τα τελευταία χρόνια στο βιντεογκεημινγκ. ξεκινά τελείως σαλεμένα και γίνεται απίθανο σαμαπ στο φινάλε. βασικά το ρεζουμέ για να μην δίνω και πολλά, είναι ότι έχει γίνει ένα ritualistic murder σε μια μικρή επαρχειακή πόλη της αμερικής και είσαι ο ντετέκτιβ που πηγαίνει να ερευνήσει. το θέμα είναι ότι ο πρωταγωνιστής είναι τίγκα σχιζοφρενής και μιλά στον εαυτό του συνεχώς (ενώ θα οδηγάτε κατά μήκος του ομολογουμένως μεγάλου χάρτη, θα λέει ότι μπορείτε να φανταστείτε, από αναφορές σε κλασικές b-movie horror ταινίες μέχρι πανκ ροκ και τα πρώτα cases που ανέλαβε). παίζει και λαβ στόρυ που γίνεται τέλεια για τα δεδομένα του μέσου!
το παιχνίδι σήκωσε μεγάλο controversy αφού πήρε βαθμολογίες από 20 (ign) μέχρι 10/10 (destructoid). τα fan reviews τα λένε σωστότερα. 20+ ώρες με αψογο στόρυ και playable mechanics αλλά με απαράδεκτα (10ετίας και) γραφικά. δείτε που βρίσκεστε και πράξτε ανάλογα.
To xw edw sfragismeno akoma.To teliwses? Einai ontos toso kalo pou lene? De me niazoun ta gfx, exoun alla games.Den xerw pote 8a to arxisw, prepei na teliwsw castlevania kai na arxisw fallout :P Stirizoume, kai me ti sosti timi. 15lires to preorder.
γιε μαν, μην σκαλώσεις με την τίγκα τζαπάν cheesila στην αρχή, το σενάριο, το character development και η έκβαση της ιστορίας είναι όντως πολύ μπροστά για βιντεογκεημ. επίσης η μουσική υπόκρουση σε φάσεις είναι τελείως ακατάλληλη, γενικά από φουλ ον χορρορ γκεημ γυρνάει σε φαρσοκωμωδία σε δευτερόλεπτα. είναι b movie feeling όπως και να το κάνουμε, αλλά καταφέρνει πράγματα που οι άλλοι τίτλοι δεν μπορούν όσα λεφτά και να πέσουν. και γενικά στηρίζουμε ignition για να βγει το επόμενο και να μας πάρει το σκαλπ.
Φοβερό το βίντεο ρηβιου που έβαλες πάντως :!:
γιατί ρε επειδή δεν έχει γκεημπλευ; ο τύπος μια χαρά τα λέει γενικά
xaxa kali fasi.Ki apo trailer pou xa dei fernei se twin peaks.
Ε ναι μωρέ, τι με νοιάζει η άποψη του κάθε τυχαίου όταν από πάνω έχεις γράψει τη δική σου, την οποία και προτιμώ. Όχι τίποτα άλλο είναι και 10 λεπτά :P
xaxa καλά ντε για όποιον δεν με πιστεύει το βίντεο.
"I want to make Shenmue 3"
http://www.eurogamer.net/articles/20...enmue-3-suzuki
να'τα, νά'τα...