χαζεύω κάτι τρέχει με τους δίπλα στην τιβί και καίω την υπόλοιπη αττική για πάρτη της ματσούκα.
Printable View
χαζεύω κάτι τρέχει με τους δίπλα στην τιβί και καίω την υπόλοιπη αττική για πάρτη της ματσούκα.
sthrizoume.
...
Με νιωθεις εσυ.
.
exeis lathos sto sig sou!
wat
Τι;αυτο που λεει"whether you save you me";
Πρώτη κανονική μέρα στη δουλειά, έχω διαβάσει τα πάντα από sport-fm, redplanet, sport24, gazzetta, έχω συζητήσει για τις τιμές στα ελληνικά νησιά, έχω συγκρίνει αγγλικές με ολλανδικές μπύρες, έχω φιλήσει 8 άτομα, έχω πάει 2 φορές στην τράπεζα χωρίς λόγο, έχω κόψει το κάπνισμα και δεν έχω βγει για τσιγάρο, έχω πιεί ένα καφέ και ένα χυμό πορτοκάλι, έχω κάνει 2 φορές ριστάρτ το εταιρικό πισί, έχω βρει 2 "συμμαθητές" μου και έχουμε πει για το τι μας περιμένει σε ένα μήνα, έχω κάνει την κλασική "ουγκάντα είμαστε, ουγκάντα" συζήτηση και είναι ακόμα 11.20. FML.
Αν παιρνεις πανω απο 1200 μη μιλας. εχω φαει χοσε και φακ μαι λαιφ δεν μου φτανουν τα λεφτα μου.
η δευτέρα πρέπει να καταργηθεί :(
επίσης, σήμερα συνέβει η απίστευτα γκαντέμικη συγκυρία να τελείωσει ταυτόχρονα ο καφές στο σπίτι και το γραφείο, οπότε 1ο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να πάω για ψώνια.
εχω να κουβαλησω 5 ωρες ντουλαπες με σακατεμενο το ενα ποδι :dfinger: (μην πινετε οταν οδηγειτε μηχανακι)
Περαστικα μπουχεσα :pink: